جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من بعد از اپ كردن به داش جديد بازي هاي از نظير far cry 3 va nfs mostwanted ارور ٠٣-٨٠-٠٠ رو ميدن
تروخدا بگید این ارور چیه :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((000

سلام
من هم از طریق اینترنت مستقیم و هم فلش برایآپدیت اقدام کردم
یه ارور میده و پایینش میزنه
stasts code: 3f4a 40a3 1601 0300 c800 لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم

سلام
من هم از طریق اینترنت مستقیم و هم فلش برایآپدیت اقدام کردم
یه ارور میده و پایینش میزنه
stasts code: 3f4a 40a3 1601 0300 c800 لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم

یکبار Clear Cach کن و بصورت آفلاین فایل را دوباره سعی کن آپدیت کنی.البته حتما مطمئن شو که فایل را بدون نقص دانلود کردی.بعضی اوقات این اتفاق می افته که فایل را دانلود کردی اما چند کیلوبایت ناقص است.
برای Clear Cache هم کافی بری در Setting و روی هارد و دکمه Y بود فکر کنم گزینه Option را برات باز می کنه و Clear Cache بعد دستگاه را خاموش کن و دوباره برای آپدیت اقدام کن.

سلام

دوستان من دو سه روزه که اصلا نمیتونم وصل بشم به لایو! میگه مشکل از اتصاله ولی اتصال رو چک کردم مشکلی نداره...البته این آپدیت جدید رو هنوز انجام ندادم علتش چی میتونه باشه؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز میشه بگی از کدوم شرکت اینترنت داری ؟ من هم از مخابرات دارم و با این مشکل روبرو شدم ولی برا بار دوم که امتحان میکنم یه کم با تاخیر وارد لایو میشه.من تازه رفتم لایو اون روزای اول اینجوری نبود ولی حالا اینجوری شده.من احتمال میدم مشکل از شرکت سرویس دهنده ی اینترنت باشه که اگه این باشه فقط باید صبر کنی شاید درستش کنن.

دوست عزیز میشه بگی از کدوم شرکت اینترنت داری ؟ من هم از مخابرات دارم و با این مشکل روبرو شدم ولی برا بار دوم که امتحان میکنم یه کم با تاخیر وارد لایو میشه.من تازه رفتم لایو اون روزای اول اینجوری نبود ولی حالا اینجوری شده.من احتمال میدم مشکل از شرکت سرویس دهنده ی اینترنت باشه که اگه این باشه فقط باید صبر کنی شاید درستش کنن.
منم از مخابرات سرویس میگیرم....پس با این حساب کارمون دراومده!

من خیلی وقت هست نرفتم لایو. حساب پوینت ها که قبلا داشتم وتبدیل شدن به واحد پول الان قابل استفاده هست .یا همونجوری مثل قبل با مستر کارت وسریدیت و این چیزا باید خرید کرد؟درضمن یه کد برا اکنتم می خواد فعال کنه ندارم کد رو .از استور پی سی اقدام کردم.چیکار کنم؟

سلام من فلشو میزنم هیچ نمیشه خاموش روشن هم کردم ولی پیغام اپدیت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
واسه وصل شدن ب لایو میگه باید اپدیت کنی ولی اپدیت نمیشه!!:-o

دوستان خیلی وقته وصل نشدم (بالای 2 سال) الان میخوام وصل بشم و آواتار و امتیاز هام رو آپدیت کنم ، اما آپدیت باید دانلود کنم ، این آپدیت مشکلی درست نمیکنه برای بازی ها و بقیه چیز ها ؟ هیچ بازی جدیدی هم تا 2 ماهه نگرفتم ، میترسم مثل کاربر ESIgamer بشم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or