جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اه که این مایکروسافت چقدر گدا و کنسه خو نمی خوای Reward بدی چرا می*ینی تو سیستم مالی ایکس لایو اخه )x
کلا من بدبخت تا اومدم X360 خریدم یه عالمه معطل شدیم تا فریم ور کپی بیاد اون که اومد LT 2.0 وایسادیم تا بیاد بعد منتظر LT 3.0 حالا که تونستم ادم وار بیام لایو اون وضع دلار شد و نت کلا قربون برم شانسو

دوستان الان باید برای خرید حتما کردی کارت داشته باشیم؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان این آپدیت داشبورد با LT3 و بازی های 97% مشکلی نداره ؟؟
نه خیر

- - -ویرایش - - -

دوستان الان باید برای خرید حتما کردی کارت داشته باشیم؟؟؟؟؟

لطفا جواب بدید

دوستان دستگاه من جیتگ هست الان داشبورد رو بریزم موشکلی برای دستگاه پیش نمیاد که؟:-/

چرا!!!
کنسول JTAGش به احتمال99% میپره و :banghead:
این آپدیت اصلا چیز خاصی درش وجود نداره که برای من و شما لازم باشه!
به نظم نمیخواد بری سراغش.

بازیهایی که قراره بیاد چی؟ برای اونها لازم نی این داشبورد؟:-/

در مورد بازی هایی که هنوز نیومده که نمیشه حرف زد!
ولی اونا هم فکر کنم تا چندوقت نیازی نداشته باشن...
تاپیک مربوط به آپدیت لایو هست سوالی اگه بود توی تاپیک مربوط بهJTAG بپرسید...

سلام دوستان من چند مورد رو کلی میگم با هم --همه اینها رم دیشب کلی از سایت ها فروم هارو خوندم --ودر ضمن خودم تست کردم به جز جی تگ که من اصلا نمیدوم و جاش این جا هم. نیس.
1--اوا اینکه دسوتانی که برای خریدشون مشکل دارن و اینکه باه حتما باید توی پیمنت اپشن حداقل یک کارت اعتباری حتی مجازی ثبت باشه من 2 ماه پیش این اقدام رو کردم چون بعضی گبم های فیری هم کریدیت میخواست-من خدم دشب با زور 100 پوینت 4000 تومن از پرشین ...از یکی از فروم ها خریدم ببینم تبدیل میشه یه ساعت ادیداس که 1 دلار بود قبلا 80 پوینت از سایت با پرو ک....اتیش خرید کردم.تنها مشکل خرید الان داشتن یک کریدیت کارت هست که اونم با این روش که من به عدهای هم گفتم مشکل حل میشه--درسته ماکرو کارمون که سخت بود دیگه واقعا ترکونده.
هر کدوم از دوستان خواستند پ.خ بزنند یا یاهو من هست من براشون توضیح میدم و سایت هاشو و جزیاتش که چه باید کرد میگم.
2--در مورد افلاین اپدیت کردن هم 5 تا از دوستان همین سایت به من پ.خ زدن که 90% ارور داد پرو فاب اواتور و... از بین رفت و هر کاری هم میکنن نمیتونن انلاین اپ کنن --این موضوع قبلا هم پیش میومد--پس از سورستون مطمئن شین چون دانلود خود پروفایلم در دسر داره حتما میدونید اکثرا یا نمیشه چند بار باید امتحان کرد و یا وقت های خلوت نت...پس حتما توجه کنید و از فلش بالای 2 گیگ و زیز 8 گیگ استفاده کنید.بهتر هست هم تو شناسایی هم تو کانفیگ.من در خدمتم .
این نکته هم کلی این اپدیت بیشتر برای تغیرات جزی در داشبورد حالت افلاین هست و اصلش برای همون واحد پول هست که تصیح شده دوستانیکه به لایو وصل میشن فقط و فقط بازی انلاین میکنن حتما نیاز به این اپ دارن چون اصلا اجازه عبور به شما نمیده که بخوای ignor کنی.
در ممورد گیم هایی هم که قرار هست اینده بیاد با خودشون هزار تا دنگ فنگ میارن به وقتش معلوم میشه بازم میگم این صحبت ها به غیر از جی تگ هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or