نه مشکلی نیست . یه ماهی میشه که اومده .
پس چرا من که لایو رفتم ازم سوال کرد اپدیت میکنی منم زدم no دیگه اپدیت نکرد؟دوست عزیز هربار که میری لایو اگه ورژن جدید اومده باشه اتوماتیک اپدیت میشه خیالتون راحت .
آخرین آپدیته. همین دیشب آخرین بار به لایو متصل بودم.شما داشبوردتون چنده
پس برادرتهآخرین آپدیته. همین دیشب آخرین بار به لایو متصل بودم.
میگم احتمال داره فایل های مربوط به داشبورد به نوعی صدمه دیده باشن و با وصل شدن به لایو بخواد ترمیم کنه؟ چون تنها دلیلی که میتونم برای آپدیت بیارم اینه. (مگر آپدیت جدید بدن.)
آقا این برادرمه. واسه همین میدونم. :d

پس برادرته
خدا حفظتون کنه:d
اره ممکنه مثلا یک دفع برق بره یا مثلا دوست من وقتی فلشی که به XBOX متصل بود رو میکشید.بعد به لایو وصل میشد پیغام آپدیت میداد.
راستی چرا برادرت تو تبریزه خودت تو CAMP NOU :d
:dفکر کنم نهایتا 200 مگ باشه.سلام دوستان من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم و میگه اگه میخوای به لایو وارد شی باید یه آپدیت انجام بدی بعد چون من اینترنتم حجمیه و 600 مگابایتم مونده گفتم حجم کل این آپدیته چند مگه که وسطاش یه وقتی گیر نکنم؟
به نظر من بهتر با PC دانلود کنی بعد بصورت آفلاین آپدیت کنی با فلش.اما شما اول باید ببین آخرین ورژن آپدیت داشبوردت چند بوده اگر خیلی قدیمی باشه چند بار باید آپدیت صورت بگیره معمولا هم 100 مگ است.سلام دوستان من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم و میگه اگه میخوای به لایو وارد شی باید یه آپدیت انجام بدی بعد چون من اینترنتم حجمیه و 600 مگابایتم مونده گفتم حجم کل این آپدیته چند مگه که وسطاش یه وقتی گیر نکنم؟