جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام

دوست عزیز من تازه ایکس باکس گرفتم (دسته دوم) کابل لن رو وصل کردم دستگاه رو روشن کردم گفت لایو باید آپدیت بشه و 190 مگ فضای خالی نیاز هست.اجازه دانلود نمیده.
چکار کنم تا این فضای خالی رو روی دستگاه داشته باشم؟
این دستگاه اسلیم 4 گیگ هست چرا فضا نداره؟
در قسمت storage هم پیام میده که حافظه ای وجود نداره
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام
من یک ایکس باکس گرفتم فریم ورش 2.0.16202.0 هستش و کپی خور LT3 هستش
خواستم به لایو وصل بشم دیدم اپدیت امده
میخواستم ببینم من اگر اپدیت کنم کپی خوره کنسول میپره ؟ یا نه ؟

کلا اپدیت داشبورد باعث پریدن کپی خور کنسول میشه یا نه ؟

با تشکر

سلام
من یک ایکس باکس گرفتم فریم ورش 2.0.16202.0 هستش و کپی خور LT3 هستش
خواستم به لایو وصل بشم دیدم اپدیت امده
میخواستم ببینم من اگر اپدیت کنم کپی خوره کنسول میپره ؟ یا نه ؟

کلا اپدیت داشبورد باعث پریدن کپی خور کنسول میشه یا نه ؟

با تشکر
نمیپره .با خیال راحت اپش کن

اپدیت کردم ولی الان بازی ها رو اجرا نمیکنه
ایکون بازی میاد ولی وقتی اجرا میکنی پیغام میده که دیسک رو تمیز کن یا دستگاه رو ریستارت کن
اگر کپی خور پریده باشه پس طبیعتا نباید ایکون بازی بیاد
اما وقتی ایکون بازی میاد پس چرا اجرا نمیشه در حالی که با فریم ور قبلی اجرا میشد ؟

اپدیت کردم ولی الان بازی ها رو اجرا نمیکنه
ایکون بازی میاد ولی وقتی اجرا میکنی پیغام میده که دیسک رو تمیز کن یا دستگاه رو ریستارت کن
اگر کپی خور پریده باشه پس طبیعتا نباید ایکون بازی بیاد
اما وقتی ایکون بازی میاد پس چرا اجرا نمیشه در حالی که با فریم ور قبلی اجرا میشد ؟
لابد LT3 نبوده چون با آپدیت کپی خور نمی پره
احتمالا بازیهات پچ LT3 نیستن

من فایل آپدیت SystemUpdate_16203_USB رو از اینترنت گرفتم با حجم 110 میگ و ریختم رو فلش USB و آپدیت کردم داشبرم رو از 8945 به 16203 و وقتی وصل شدم به لایو پیغام داد
Live is not Supported in your Region یعنی لایو بی لایو
بیخیال لایو شدم رفتم بازی کنم دیدم این عکس میاد !!!!

npm190ilev4p9weqxhgn.jpg

چی شد یعنی دستگاه من کپی خوردش پرید !
حالا من چیکار کنم

این مشخصات دسگاه منه
Xbox 360 Fat Arcade
بّرد Falcon
درایو Liteon
تاریخ تولید دستگاه 2008/6
هارد اصل 120 گیگ که هر کار کردم وقتی وصل بود به دستگاهم آپدیت نشد لایو مجبور شدم جداش کنم تا آپدیت تکمیل بشه از فلش USB
اینم بگم که دستگاه من تعداد محدودی از بازی های قدیمی رو اجرا میکرد مثل Froza3 و Alan Wake !

حالا من چیکار کنم ؟

لابد LT3 نبوده چون با آپدیت کپی خور نمی پره
احتمالا بازیهات پچ LT3 نیستن
دستگاه هک LT3 داره
اخه قبل اپدیت همون بازی اجرا میشد ولی وقتی اپدیت کردم فقط ایکون بازی میاد و موقع اجرا همون خطای که گفتم میده

با چه نرم افزاری میشه فهمید بازیها LT3 هستند ؟

دستگاه هک LT3 داره
اخه قبل اپدیت همون بازی اجرا میشد ولی وقتی اپدیت کردم فقط ایکون بازی میاد و موقع اجرا همون خطای که گفتم میده

با چه نرم افزاری میشه فهمید بازیها LT3 هستند ؟
باسه منم این اتفاق افتاده البته نمیدونم همونه یا نه ولی شاید اپدیت ناقص دان شده(وسط اپدیت کنسلی چیزی نکردی)اخه من کنسل کردم اروری نداد فقط اواتارم رفت و از اون به بد نشد که بازی کنم تا اینکه بازی انگری بردز رو گذاشتم و گفت باید اپدیت شه منم اپدیت کردم با بازی درستید:d

باسه منم این اتفاق افتاده البته نمیدونم همونه یا نه ولی شاید اپدیت ناقص دان شده(وسط اپدیت کنسلی چیزی نکردی)اخه من کنسل کردم اروری نداد فقط اواتارم رفت و از اون به بد نشد که بازی کنم تا اینکه بازی انگری بردز رو گذاشتم و گفت باید اپدیت شه منم اپدیت کردم با بازی درستید:d
من فایل اپدیت با USB رو گرفتم دیشب و ریختم رو فلش اپدیت کردم

ایکس باکسه که داریم ؟

اگه به جای play game پیغام play dvd میده(یعنی فقط فایل تصویری توی تموم دیسکهای بازی رو پخش میکنه) باید دوباره ببری LT3 بریزی
الان بازی کپی Need For Speed رو گذاشتم ایکون بازی میاد و وقتی میخواد بره تو بازی بعد پیغام خطا میده که این دیسک ساپورت نمیشه

الان جدیدترین روشی که بازیها رایت شدن چیه چه نوع دیسکی با چه نوع رایتی بگیرم امتحان کنم

الان بازی کپی Need For Speed رو گذاشتم ایکون بازی میاد و وقتی میخواد بره تو بازی بعد پیغام خطا میده که این دیسک ساپورت نمیشه

الان جدیدترین روشی که بازیها رایت شدن چیه چه نوع دیسکی با چه نوع رایتی بگیرم امتحان کنم
ببین داداش اگه دستگات lt3 هست الان و قبلا lt2 بوده و بازی ned for speed رو با lt2 بدون مشکل اجرا میکردی اشکال از lt3 نیست . این بازی دیگه اجرا نمیشه رو lt3 . باید بری نسخه پچ شدشو تهیه کنی مخصوص lt3 که تو بازار فراونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or