XboxLiveVirus
کاربر سایت
مگه این شماره داشبوردی که ایشون گفت برا ال تی 3 نیست؟؟؟!برا اینکه بدونین کنسول lt3 هست یه بازی lt3 بزارین اجرا کرد lt3 اگه اجرا نکرد 3 نیست .
مگه این شماره داشبوردی که ایشون گفت برا ال تی 3 نیست؟؟؟!برا اینکه بدونین کنسول lt3 هست یه بازی lt3 بزارین اجرا کرد lt3 اگه اجرا نکرد 3 نیست .
بله میشه.سلام می خواستم ببینم می تونم داشبوردم رو به این آپدیت تغییر بدم؟ SystemUpdate 16203 USB
آپدیت داشبورد الان من اینه 2.0.15574.0
نمیپره .با خیال راحت اپش کنسلام
من یک ایکس باکس گرفتم فریم ورش 2.0.16202.0 هستش و کپی خور LT3 هستش
خواستم به لایو وصل بشم دیدم اپدیت امده
میخواستم ببینم من اگر اپدیت کنم کپی خوره کنسول میپره ؟ یا نه ؟
کلا اپدیت داشبورد باعث پریدن کپی خور کنسول میشه یا نه ؟
با تشکر
لابد LT3 نبوده چون با آپدیت کپی خور نمی پرهاپدیت کردم ولی الان بازی ها رو اجرا نمیکنه
ایکون بازی میاد ولی وقتی اجرا میکنی پیغام میده که دیسک رو تمیز کن یا دستگاه رو ریستارت کن
اگر کپی خور پریده باشه پس طبیعتا نباید ایکون بازی بیاد
اما وقتی ایکون بازی میاد پس چرا اجرا نمیشه در حالی که با فریم ور قبلی اجرا میشد ؟
دستگاه هک LT3 دارهلابد LT3 نبوده چون با آپدیت کپی خور نمی پره
احتمالا بازیهات پچ LT3 نیستن
باسه منم این اتفاق افتاده البته نمیدونم همونه یا نه ولی شاید اپدیت ناقص دان شده(وسط اپدیت کنسلی چیزی نکردی)اخه من کنسل کردم اروری نداد فقط اواتارم رفت و از اون به بد نشد که بازی کنم تا اینکه بازی انگری بردز رو گذاشتم و گفت باید اپدیت شه منم اپدیت کردم با بازی درستید:dدستگاه هک LT3 داره
اخه قبل اپدیت همون بازی اجرا میشد ولی وقتی اپدیت کردم فقط ایکون بازی میاد و موقع اجرا همون خطای که گفتم میده
با چه نرم افزاری میشه فهمید بازیها LT3 هستند ؟
من فایل اپدیت با USB رو گرفتم دیشب و ریختم رو فلش اپدیت کردمباسه منم این اتفاق افتاده البته نمیدونم همونه یا نه ولی شاید اپدیت ناقص دان شده(وسط اپدیت کنسلی چیزی نکردی)اخه من کنسل کردم اروری نداد فقط اواتارم رفت و از اون به بد نشد که بازی کنم تا اینکه بازی انگری بردز رو گذاشتم و گفت باید اپدیت شه منم اپدیت کردم با بازی درستید:d
الان بازی کپی Need For Speed رو گذاشتم ایکون بازی میاد و وقتی میخواد بره تو بازی بعد پیغام خطا میده که این دیسک ساپورت نمیشهاگه به جای play game پیغام play dvd میده(یعنی فقط فایل تصویری توی تموم دیسکهای بازی رو پخش میکنه) باید دوباره ببری LT3 بریزی
ببین داداش اگه دستگات lt3 هست الان و قبلا lt2 بوده و بازی ned for speed رو با lt2 بدون مشکل اجرا میکردی اشکال از lt3 نیست . این بازی دیگه اجرا نمیشه رو lt3 . باید بری نسخه پچ شدشو تهیه کنی مخصوص lt3 که تو بازار فراونهالان بازی کپی Need For Speed رو گذاشتم ایکون بازی میاد و وقتی میخواد بره تو بازی بعد پیغام خطا میده که این دیسک ساپورت نمیشه
الان جدیدترین روشی که بازیها رایت شدن چیه چه نوع دیسکی با چه نوع رایتی بگیرم امتحان کنم