جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان من ی xbox گرفتم کارکرده
روش ی sims3 بود و باز میشد
رفتم ی blur و crysis3 گرفتم باز نشد
ورژنش 2.0.9199.0 بود اپدیتش کردم به 2.0.15574.0
اما حالا دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه
در ضمن blur رو اصلا نمیشناسه،dvd گیم هست
crysis رو میخواد اجرا کنه سریع برمیگرده داشبورد
sims رو دیگه نمیشناسه که بازیه
لطفا راهنمایی کنید
شما ببین روی کنسول lt2 بوده یا lt3 . احتمالا باید بدی واست lt3 بریزن

درود نمیدونم چرا این آپدیت جدیده داشبورد واسه من نیومده و واسه بعضی ها اومده میگن اگر آپ کنی تحریم ها برداشته میشه و میتونی بدون چیز شکن خرید کنی از لایو یکی میدونه چیکار باید بکنم تا آپدیت کنم
:

درود نمیدونم چرا این آپدیت جدیده داشبورد واسه من نیومده و واسه بعضی ها اومده میگن اگر آپ کنی تحریم ها برداشته میشه و میتونی بدون چیز شکن خرید کنی از لایو یکی میدونه چیکار باید بکنم تا آپدیت کنم
:
فکر نکنم آپدیتی اومده باشه!برای منم نیومده!کی گفته آپدیت اومده؟

فکر نکنم آپدیتی اومده باشه!برای منم نیومده!کی گفته آپدیت اومده؟

آپدیت برای کسانی که بتا ثبت نام کرده بودن اومده که چند روزی یه بار هم باید آپدیت کنن,اول اگوست دشبورد جدید برای همه میاد و به جای پوینت از پول واقعی استفاده میکنه.

آپدیت برای کسانی که بتا ثبت نام کرده بودن اومده که چند روزی یه بار هم باید آپدیت کنن,اول اگوست دشبورد جدید برای همه میاد و به جای پوینت از پول واقعی استفاده میکنه.
من ثبت نام کرده بودم با اکس باکس قبلی بن شدم میتونم این داشبورد رو بگیرم؟

من ثبت نام کرده بودم با اکس باکس قبلی بن شدم میتونم این داشبورد رو بگیرم؟

کنسولتون بن شده یا پروفایل؟البته مهلت ثبت نام بتا هم گذشته چندوقته دیگه دشبورد اصلی برای همه میاد.
البته توصیه میکنم نگیرین چون برای خرید باید یه اکانت پی پال یا کردیت کاردی داشته باشید تا بتونید با پول خرید کنید.

کنسولتون بن شده یا پروفایل؟البته مهلت ثبت نام بتا هم گذشته چندوقته دیگه دشبورد اصلی برای همه میاد.
البته توصیه میکنم نگیرین چون برای خرید باید یه اکانت پی پال یا کردیت کاردی داشته باشید تا بتونید با پول خرید کنید.
هر دو بن شد :دی
به نظر شما افری مثل بازی ارکید مجانی مثل سال پیش داره؟(برا ثبت نام اگه بخوام خودم با ساپورت هماهمنگ میکنم :دی )

- - -ویرایش - - -

اگه مثل سال پیش باشه کسی میتونه با من لانسنس کنه؟چون وقتش تموم شده.

آخرین ویرایش:
این اپدیت 113 مگی که وقتی میخوایم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنیم میاد جریانش چی هست
من دستگاهم 16203 هست و همینطور ال تی 3 حالا چه کنیم بزنیم این اپدیت رو یا نه؟

این اپدیت 113 مگی که وقتی میخوایم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنیم میاد جریانش چی هست
من دستگاهم 16203 هست و همینطور ال تی 3 حالا چه کنیم بزنیم این اپدیت رو یا نه؟
این آپدیت رلیز عمومی نشده من خودم منتظر منتشر شدنش هستم آخه میگن با انتشارش تحریم خرید از مارکت برداشته میشه!(هر چند بعید میدنم!)
تو نت که گشتم 16525 هست شمارش!
اینم لینک بدون آواتر و بدون کارکرد کینکت!لینک مایکروسافت البته توصیه میکنم به هیچ وجه نصبش نکنید!
http://download.xbox.com/content/xenon/16525/suD5E1CE55D4A1558E1CCDE32AE1C072208B457A01.bin

درود در مورد برداشته شدن تحریم ها حقیقت داره دوستای خودم به راحتی دانلود میکنند و بدون هیچ تحریمی خودم منتظر ریلیز رسمی هستم و دان کنم گفته که اول ماه بعدی منتظر میکنه حالا نمیدونم این ماه رو میگفت یا بعدی :دی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or