جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

کنسولتون بن شده یا پروفایل؟البته مهلت ثبت نام بتا هم گذشته چندوقته دیگه دشبورد اصلی برای همه میاد.
البته توصیه میکنم نگیرین چون برای خرید باید یه اکانت پی پال یا کردیت کاردی داشته باشید تا بتونید با پول خرید کنید.
هر دو بن شد :دی
به نظر شما افری مثل بازی ارکید مجانی مثل سال پیش داره؟(برا ثبت نام اگه بخوام خودم با ساپورت هماهمنگ میکنم :دی )

- - -ویرایش - - -

اگه مثل سال پیش باشه کسی میتونه با من لانسنس کنه؟چون وقتش تموم شده.

آخرین ویرایش:
این اپدیت 113 مگی که وقتی میخوایم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنیم میاد جریانش چی هست
من دستگاهم 16203 هست و همینطور ال تی 3 حالا چه کنیم بزنیم این اپدیت رو یا نه؟

این اپدیت 113 مگی که وقتی میخوایم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنیم میاد جریانش چی هست
من دستگاهم 16203 هست و همینطور ال تی 3 حالا چه کنیم بزنیم این اپدیت رو یا نه؟
این آپدیت رلیز عمومی نشده من خودم منتظر منتشر شدنش هستم آخه میگن با انتشارش تحریم خرید از مارکت برداشته میشه!(هر چند بعید میدنم!)
تو نت که گشتم 16525 هست شمارش!
اینم لینک بدون آواتر و بدون کارکرد کینکت!لینک مایکروسافت البته توصیه میکنم به هیچ وجه نصبش نکنید!
http://download.xbox.com/content/xenon/16525/suD5E1CE55D4A1558E1CCDE32AE1C072208B457A01.bin

درود در مورد برداشته شدن تحریم ها حقیقت داره دوستای خودم به راحتی دانلود میکنند و بدون هیچ تحریمی خودم منتظر ریلیز رسمی هستم و دان کنم گفته که اول ماه بعدی منتظر میکنه حالا نمیدونم این ماه رو میگفت یا بعدی :دی ؟

سلام
آقا یکی بگی آپدیت جدید امنه؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما بخونید دوباره شروع شد مسخره بازی ماکرو سافت.
سلام دوستان من الان داشتم sp black list بازی میکردم که وسط گیم از لایو قطع شد و وقتی اومدم بیرون منوی زیبای لطفا اپدیت کنید کنسولتون رو اومد و گفت که اگه اپدیت نکنید واویلا --حالا بیا این سرعت زیبای دانلود و اپلود و اپدیت کنسول رو تحمل کن. من که گذاشتم اپ شه یک اپسیلونم جلو نرفته .یا صبر عیوب.من که گذاشتم اپ داره میشه ......بزارید من اپدیت کنم بیبینیم چی میشه یک سومش رفت فعلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or