جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اونایی که از xbox live آپدیت کردن میتونن به لایو وصل شن ولی اونایی که با usb آپدیت کردن نمیتونن؟یعنی من با usb آپدیت نکنم؟

فعلا اپدیت نکنین کمی دست نگه دارین بزارین ببینیم چی میشه . چون صلاحتونو میخام میگم . سریع یچی میاد انجامش ندین بزارین یسری که تو این خبرن انجام بدن و بعد گفتن مشکلی نیست انجام بدین .

سلام دوستان من گیج شدم دوباره میخوام XBOX بخرم فقط به عشق لایو;) اگه لایو ایراد پیدا کرده یا دیگه نمیشه بری لایو بهم بگید تا نخرم:-s فقط خدایی زود جواب بدین دارم سکته میکنم:((

کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بگید لایو رفتن خطر داره؟:(مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنید

بچه ها برای بار 4 ام اپدیت کردم ولی فقط ترافیکمو میخوره و اپدیت نمیشه :(
داشبوردمو عوض کرده ولی به لایو وصل نمیشه و اپدیت میخاد هی اپدیت میکنم 1 ساعت طول میکشه اخرش میگه نمیشه و یه ارور کد میده :( چیکار کنم من معتاد لایوم و این داره بازی در میاره

کسی نبود راهنمایی کنه؟
کدش اینه
3f45-0000-3080-0508-8007-2EE2

تو اینجام یه سری راهکار معرفی کرده نمیدونم حالا عمل میکنه یا نه

Re: XBL system update problem - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بگید لایو رفتن خطر داره؟:(مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنید

خوب شما کنسولو بخرین و وقتی همه تایید کردن امنه برین لایو . فعلا که یکی از دوستان میگه اپدیت کرده و مشکلی نداره .

کاملاً تائید میشه مشکل وصل نشدن به XBL. منم این مشکل رو دارم و متاسفانه نمی‌تونم بعد این آپدیت به XBL متصل شم! حتی با Share کردن ViPieN هم هرکاری کردم نشد.

چه جوری ابدیت کردی؟برای من که هیچ بیغامی نیومده .اکانتت اروپاست یا امریکا؟

کنسول رو که روشن کردم پیاغم اپدیت اومد که تا اپدیت نکنم نمیتونم به لایو وصل شم منم اپدیت کردم ولی مشکلی پیش نیومد فقط داشبورد عوض شده

به دوستام تو لایو هم گفتم همشون میگن مشکلی نبوده ولی ظاهرا اگه با halo 4 بری لایو بن میشی

دستگاه من مدل جی هست ،اکانتم هم اروپا

کسی نبود راهنمایی کنه؟
کدش اینه
3f45-0000-3080-0508-8007-2EE2

تو اینجام یه سری راهکار معرفی کرده نمیدونم حالا عمل میکنه یا نه

Re: XBL system update problem - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com
من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!
یادم نی چه کدی میداد ولی به اخر که می رسید ارور میداد!
از شاتل اینترنت می گیری؟
دوست عزیز الان کد ارور شما رو چک کردم مشکل از اینترنت هست !!!!
منبع : http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/software-update-errors

آخرین ویرایش:
من با خود ایکس باکس اپدیت کردم هیچ مشکلی نداره دیشب هم تا ساعت دو نصفه شب فیفا زدم ولی
فقط یه چیز
من صحفه دوستانم خیلی کند باز میشد یعنی اصلا باز نمیشد
میخواستم واسه یه نفر خرید کنم انلاین پسس رو بخرم واسش میگفت فعلا سرویس خرید از لایو قطع هست بدونه چیز پی ان هم رفتم میگفت واسه شما مقدور نیست خرید کنی
خلاصه راحت میتونستم 8 به 8 مد پرو رو بازی کنم ولی صحفه دوستان و پیام ها یه 5 دقیقه ای منتظر موندم باز نشد حالا نمیدونم چرا
ولی من مشکلی نداشتم
اما خدا لعنت کنه این مایکروسافت با این ایکس باکس که یه دانلود مینجر نداره من یه فایل100 مگی رو در عرض 1 ساعت دان میکنم حدود 3 ساعت تو ایکس باکس دان کردم تا درست شد

من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!
یادم نی چه کدی میداد ولی به اخر که می رسید ارور میداد!
از شاتل اینترنت می گیری؟
دوست عزیز الان کد ارور شما رو چک کردم مشکل از اینترنت هست !!!!
منبع : Xbox Error Codes | Console Software Update Errors | Update Error Codes - Xbox.com

ممنونم دوست عزیزم
اینترنتم 3 مگ هست و فوق سریعه ولی ترافیک داره و فوری تموم میشه
از کجا میتونم فایل اپگیرد رو دانلود کنم با یو اس بی اونوقت اپ کنم؟ بعد اینکه یو اس بی رو بزنی تو دستگاه اتومات اپگریدش میکنه؟

ادیت: پیدا کردم و دانلودش کردم الان میریزم تو فلش برم ببینم درست میشه یا نه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or