جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

چه جوری ابدیت کردی؟برای من که هیچ بیغامی نیومده .اکانتت اروپاست یا امریکا؟

کنسول رو که روشن کردم پیاغم اپدیت اومد که تا اپدیت نکنم نمیتونم به لایو وصل شم منم اپدیت کردم ولی مشکلی پیش نیومد فقط داشبورد عوض شده

به دوستام تو لایو هم گفتم همشون میگن مشکلی نبوده ولی ظاهرا اگه با halo 4 بری لایو بن میشی

دستگاه من مدل جی هست ،اکانتم هم اروپا

کسی نبود راهنمایی کنه؟
کدش اینه
3f45-0000-3080-0508-8007-2EE2

تو اینجام یه سری راهکار معرفی کرده نمیدونم حالا عمل میکنه یا نه

Re: XBL system update problem - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com
من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!
یادم نی چه کدی میداد ولی به اخر که می رسید ارور میداد!
از شاتل اینترنت می گیری؟
دوست عزیز الان کد ارور شما رو چک کردم مشکل از اینترنت هست !!!!
منبع : http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/software-update-errors

آخرین ویرایش:
من با خود ایکس باکس اپدیت کردم هیچ مشکلی نداره دیشب هم تا ساعت دو نصفه شب فیفا زدم ولی
فقط یه چیز
من صحفه دوستانم خیلی کند باز میشد یعنی اصلا باز نمیشد
میخواستم واسه یه نفر خرید کنم انلاین پسس رو بخرم واسش میگفت فعلا سرویس خرید از لایو قطع هست بدونه چیز پی ان هم رفتم میگفت واسه شما مقدور نیست خرید کنی
خلاصه راحت میتونستم 8 به 8 مد پرو رو بازی کنم ولی صحفه دوستان و پیام ها یه 5 دقیقه ای منتظر موندم باز نشد حالا نمیدونم چرا
ولی من مشکلی نداشتم
اما خدا لعنت کنه این مایکروسافت با این ایکس باکس که یه دانلود مینجر نداره من یه فایل100 مگی رو در عرض 1 ساعت دان میکنم حدود 3 ساعت تو ایکس باکس دان کردم تا درست شد

من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!
یادم نی چه کدی میداد ولی به اخر که می رسید ارور میداد!
از شاتل اینترنت می گیری؟
دوست عزیز الان کد ارور شما رو چک کردم مشکل از اینترنت هست !!!!
منبع : Xbox Error Codes | Console Software Update Errors | Update Error Codes - Xbox.com

ممنونم دوست عزیزم
اینترنتم 3 مگ هست و فوق سریعه ولی ترافیک داره و فوری تموم میشه
از کجا میتونم فایل اپگیرد رو دانلود کنم با یو اس بی اونوقت اپ کنم؟ بعد اینکه یو اس بی رو بزنی تو دستگاه اتومات اپگریدش میکنه؟

ادیت: پیدا کردم و دانلودش کردم الان میریزم تو فلش برم ببینم درست میشه یا نه

آخرین ویرایش:
Khelane جون وقتي بدون چيز پي ان ميري واسه خريد انلاين بسس و ميگه فعلا خريد نميتونيد بكنيد ممكنه ديگه با Ipايران كاري نداشته باش؟

راستي يه سوال download history كجاست تو داشتبورد ايكس باكس؟چطوري ميتونم مثلا يه فايلي رو(انلاين بسس يا ابديت)رو بريزم رو فلش؟

فایل رو دوبار دانلود کردم نزدیک 200 مگ ترافیکمو از بین برد یه بار تمام فایلاشو root ریختم تو usb ، زدم تو دستگاه هیچ پیغامی واسه اپ نیومد یه بارم خود فولدر اپدیت رو ریختم بازم همینطور.
نمیدونم چیکار کنم الان دوباره زدم اپدیت بشه زده 190 مگ میخاد بخوره این سری منتها سریای قبلی حرفی از 190 مگ نزده بود! انگار یه فرقی کرده

احتمالا برای همین باگهاش بوده که هنوز برای آمریکا و انگلیس نیومده!
البته کلا تاریخش آدم رو میترسونه! اون آپدیتی که 90% ملت رو بن کرد هم همین موقع ها بود

مورد اول این که C4Eva داخل سایتش اعلام کرده که طبق لاگ‌ها امن بوده نسخه جدید دشبورد ...
مورد دوم این که من یه نسخه USB غیر رسمی ازش پیدا کردم و نصب کردم که به XBox Live وصل نمیشه.اما جستجو کردم گفته بود زمانی که عرضه بشه فعال میشه ...
مورد سوم این که روز 16 اکتبر 3 میلیون نفر دسترسی به آپدیت براشون فعال شد ... مابقی هم طبق گفته مایکروسافت تا روز 30 اکتبر آپدیت رو دریافت میکنن

بازم 190 مگ ترافیک بی زبونمو خوردو همون ارور رو داد باز)x
چی میخای از جون ما مایکروسافت؟؟ این همه پول واسه هر چیزی تو بازیات میگیری الان 10 روز دیگه گلدمم تموم میشه 3 روزش این جوری ..حداقل این لایو لعنتیتو مجانی کن مثل سونی که 3 روزش پرید کاربرات متضرر نشن..همین کارارو کرده اون بیل گیتس به اینجا رسیده دیگه:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or