جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من که اپدیت کردم! حالا امن یا غیر امن این اپدیت نشه لایو نمیشه بازی کرد دیگه بنابراین من اپدیت کردم هر چی شد، شد دیگه.

ادیت: ای بابـــــــــــــــــا دو ساعت دانلود کرده تا 90 درصد بعد میگه نمیشه! ترافیکمو هدر داد :(( الان دوباره زدم دانلود شه.

آخرین ویرایش:
آپدیت کردم!
اولین نفر تو ایران که آپدیت کرد فکر کنم من باشم!مشکلی نداشت بازی ها راحت اجرا میشدن!
حتی جلوی اجرای بازی 97 درصد از هارد رو هم نگرفتن!
بازی فیفا 13 صد در صد رو گذاشتم اجرا شد!
بازی pes 2013 رو هم 97 درصد رو با موسیقی از روی هارد اجرا کردم!
الان هم به لایو وصل میشم!

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ----------

منبع!

digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/11656-xbox-360-dashboard-system-update-2-0-16197-0-download-avatars.html

بچه ها برای بار 4 ام اپدیت کردم ولی فقط ترافیکمو میخوره و اپدیت نمیشه :(
داشبوردمو عوض کرده ولی به لایو وصل نمیشه و اپدیت میخاد هی اپدیت میکنم 1 ساعت طول میکشه اخرش میگه نمیشه و یه ارور کد میده :( چیکار کنم من معتاد لایوم و این داره بازی در میاره

اين آپديت جديد امن هستش ؟

مشكلي براي LT+3 ايجاد نمي كنه ؟
من آپدیت کردم!
بازی کپی اجرا میکنه هم 100 درصد هم 97 درصد با اجرای موسیقیاز روی هارد!
فقط به هیچ وجه تا پیام آپدیت نیومده آپدیت نکنید که مثل من بیچاره میشین دیگه به لایو وصل نمیشه!چون لینک usb تو اینترنت هست ولی تو خود سایت مایکروسافت نیست من با استفاده از اون آپدیت کردم!
تو تمام اینترنت هم گشتم خیلی ها هم این مشکل رو دارن فعلا همه میگن please wait!
یارو آمریکایی هست بازی اورجینال بازی میکنه بهترین سرعت اینترنت رو هم داره بازم نمیتونه به لایو وصل بشه یعنی به هیچ وجه ایراد از اینترنت من نیست!

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:34 PM ارسال شده بود ----------

اینم پیام افراد دیگه تو اینترنت:
This is what that link said to post....
I live in Missouri, USA
Modem brand & No. : Cisco 119188063
Router brand & model number: Same
Wifi is built into Xbox
Things you have tried: EVERYTHING
Is UPnP Enabled? Yes
Do you have a NAT error?: No
Any Error Codes you encounter: None
Who is your ISP? Mediacom (but I've also tried T-Mobile wifi hotspot)
After you run "Test Xbox LIVE connection" press “Y” for "More Info”. In the pop-up that appears, what are the following values, if shown?
This is what pops up after it fails to connect
W: 0000 - 0021
X: 0000 - F001
Y: 00A8 - 6820
Z: 8015 - 1912
ID: 0006 - 0000
L: 0015 - 10F1
Q: 8007 - 0435
T: Wireless
D: 97.64.183.164, 97.64.209.37
S: WPA2
C: 6
نگاه کنید این کاربر هم نمیتونه به لایو وصل بشه!

اونایی که از xbox live آپدیت کردن میتونن به لایو وصل شن ولی اونایی که با usb آپدیت کردن نمیتونن؟یعنی من با usb آپدیت نکنم؟

فعلا اپدیت نکنین کمی دست نگه دارین بزارین ببینیم چی میشه . چون صلاحتونو میخام میگم . سریع یچی میاد انجامش ندین بزارین یسری که تو این خبرن انجام بدن و بعد گفتن مشکلی نیست انجام بدین .

سلام دوستان من گیج شدم دوباره میخوام XBOX بخرم فقط به عشق لایو;) اگه لایو ایراد پیدا کرده یا دیگه نمیشه بری لایو بهم بگید تا نخرم:-s فقط خدایی زود جواب بدین دارم سکته میکنم:((

کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بگید لایو رفتن خطر داره؟:(مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنید

بچه ها برای بار 4 ام اپدیت کردم ولی فقط ترافیکمو میخوره و اپدیت نمیشه :(
داشبوردمو عوض کرده ولی به لایو وصل نمیشه و اپدیت میخاد هی اپدیت میکنم 1 ساعت طول میکشه اخرش میگه نمیشه و یه ارور کد میده :( چیکار کنم من معتاد لایوم و این داره بازی در میاره

کسی نبود راهنمایی کنه؟
کدش اینه
3f45-0000-3080-0508-8007-2EE2

تو اینجام یه سری راهکار معرفی کرده نمیدونم حالا عمل میکنه یا نه

Re: XBL system update problem - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بگید لایو رفتن خطر داره؟:(مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنید

خوب شما کنسولو بخرین و وقتی همه تایید کردن امنه برین لایو . فعلا که یکی از دوستان میگه اپدیت کرده و مشکلی نداره .

کاملاً تائید میشه مشکل وصل نشدن به XBL. منم این مشکل رو دارم و متاسفانه نمی‌تونم بعد این آپدیت به XBL متصل شم! حتی با Share کردن ViPieN هم هرکاری کردم نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or