hamdi113540
کاربر سایت
اونایی که از xbox live آپدیت کردن میتونن به لایو وصل شن ولی اونایی که با usb آپدیت کردن نمیتونن؟یعنی من با usb آپدیت نکنم؟
اونایی که از xbox live آپدیت کردن میتونن به لایو وصل شن ولی اونایی که با usb آپدیت کردن نمیتونن؟یعنی من با usb آپدیت نکنم؟
سلام دوستان من گیج شدم دوباره میخوام XBOX بخرم فقط به عشق لایواگه لایو ایراد پیدا کرده یا دیگه نمیشه بری لایو بهم بگید تا نخرم
فقط خدایی زود جواب بدین دارم سکته میکنم
![]()
مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنیدبچه ها برای بار 4 ام اپدیت کردم ولی فقط ترافیکمو میخوره و اپدیت نمیشه
داشبوردمو عوض کرده ولی به لایو وصل نمیشه و اپدیت میخاد هی اپدیت میکنم 1 ساعت طول میکشه اخرش میگه نمیشه و یه ارور کد میدهچیکار کنم من معتاد لایوم و این داره بازی در میاره
چه جوری ابدیت کردی؟برای من که هیچ بیغامی نیومده .اکانتت اروپاست یا امریکا؟دوستان من از طریق کنسول اپدیت کردم ضاهرا مشکلی نیست
الانم دارم mw3 میزنم![]()
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بگید لایو رفتن خطر داره؟مثل 1ماه پیش امن نیست؟؟بابا من پول ندارم میخوام قسطی بخرم لطف کنید راهنمایی کنید
چه جوری ابدیت کردی؟برای من که هیچ بیغامی نیومده .اکانتت اروپاست یا امریکا؟
من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!کسی نبود راهنمایی کنه؟
کدش اینه
3f45-0000-3080-0508-8007-2EE2
تو اینجام یه سری راهکار معرفی کرده نمیدونم حالا عمل میکنه یا نه
Re: XBL system update problem - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com
من با اپدیت قبلی این مشکل رو داشتم 3بار امتحان کردم نشد، رفتم اپدیت رو از سایت xbox دانلود کردم و با usb اپدیت رو نصب کردم!!!
یادم نی چه کدی میداد ولی به اخر که می رسید ارور میداد!
دوست عزیز الان کد ارور شما رو چک کردم مشکل از اینترنت هست !!!!از شاتل اینترنت می گیری؟
منبع : Xbox Error Codes | Console Software Update Errors | Update Error Codes - Xbox.com