فایل رو دوبار دانلود کردم نزدیک 200 مگ ترافیکمو از بین برد یه بار تمام فایلاشو root ریختم تو usb ، زدم تو دستگاه هیچ پیغامی واسه اپ نیومد یه بارم خود فولدر اپدیت رو ریختم بازم همینطور.
نمیدونم چیکار کنم الان دوباره زدم اپدیت بشه زده 190 مگ میخاد بخوره این سری منتها سریای قبلی حرفی از 190 مگ نزده بود! انگار یه فرقی کرده
احتمالا برای همین باگهاش بوده که هنوز برای آمریکا و انگلیس نیومده!
البته کلا تاریخش آدم رو میترسونه! اون آپدیتی که 90% ملت رو بن کرد هم همین موقع ها بود
مورد اول این که C4Eva داخل سایتش اعلام کرده که طبق لاگها امن بوده نسخه جدید دشبورد ...
مورد دوم این که من یه نسخه USB غیر رسمی ازش پیدا کردم و نصب کردم که به XBox Live وصل نمیشه.اما جستجو کردم گفته بود زمانی که عرضه بشه فعال میشه ...
مورد سوم این که روز 16 اکتبر 3 میلیون نفر دسترسی به آپدیت براشون فعال شد ... مابقی هم طبق گفته مایکروسافت تا روز 30 اکتبر آپدیت رو دریافت میکنن
بازم 190 مگ ترافیک بی زبونمو خوردو همون ارور رو داد باز)x
چی میخای از جون ما مایکروسافت؟؟ این همه پول واسه هر چیزی تو بازیات میگیری الان 10 روز دیگه گلدمم تموم میشه 3 روزش این جوری ..حداقل این لایو لعنتیتو مجانی کن مثل سونی که 3 روزش پرید کاربرات متضرر نشن..همین کارارو کرده اون بیل گیتس به اینجا رسیده دیگه