من اصلا سراغ تایتل بازیها نرفتم.دستگاه رو اپدیت کردم.بعد کش رو از هارد پاک کردم -ریست کردم دستگاه رو بدون مشکل بازیها اجرا شد.دیگه سراغ بازیهای ap2.5 نرفتم چون مهم نبود ولی بازیهای جدید مثل G3 اجرا شد
برو تو قسمت ستینگ/مموری/ روی هاردت دکمه یY رو بزن// یکی از گزینه ها نوشته پاک کردن کش.آقایون کش رو از هارد چجوری باید پاک کنم ؟
مسیرش کجاست برای پاک کردن؟
ممنون
آقایون کش رو از هارد چجوری باید پاک کنم ؟
مسیرش کجاست برای پاک کردن؟
ممنون
بچه ها بهتره افلاین اپدیت کنم یا وصل بشم به لایو؟
من الان بازیها رو با تایتل اپدیت بازی میکنم بهتره کش رو پاک کنم بعد اپدیت کنم یا فرقی نمی کنه؟
من اپدیت اسکایریم رو از لایو گرفته بودم برای همین الان بازی برام اجرا نمیشه برای همون می خوام ببینم اگه اینجوری اجرا میشه اپدیت کنم.ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدین؟
سلام
من امروز کنسولمو آپدیت کردم بعد بازیهای جدیدو اجرا نمیکرد،الان که روشنش کردم تمام بازیهارو اجرا میکنه،بدون تایتل آپدیت(صبی دستگاهمو ریست نکرده بودم)حالا فقط از روی دیسک بازیهارو اجرا میکنه از روی هارد بازیهامو اجرا نمیکنه ارور میده.
کسی میدونه این مشکلش چه جوری حل میشه؟
اگه از روی دیسک بازی کنم لنزش ضعیف نمیشه؟
ممنون میشم جوابم رو بدید
دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، اگه آپدیت کنیم بعد مشکل واسه فریمور جدید پیش نمیاد ؟!
دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، اگه آپدیت کنیم بعد مشکل واسه فریمور جدید پیش نمیاد ؟!
سلام . من آپدیت کردم ولی هر بازی می ذارم بعد چند دقیقه می پره بیرون . بازی هام رو هاردمه . ربطی داره ؟
بله دوست عزیز.متاسفان از رو هارد اینجوری میشه باید با لنزش کار کنی مشکلت حل میشه.