جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من اصلا سراغ تایتل بازیها نرفتم.دستگاه رو اپدیت کردم.بعد کش رو از هارد پاک کردم -ریست کردم دستگاه رو بدون مشکل بازیها اجرا شد.دیگه سراغ بازیهای ap2.5 نرفتم چون مهم نبود ولی بازیهای جدید مثل G3 اجرا شد

من اصلا سراغ تایتل بازیها نرفتم.دستگاه رو اپدیت کردم.بعد کش رو از هارد پاک کردم -ریست کردم دستگاه رو بدون مشکل بازیها اجرا شد.دیگه سراغ بازیهای ap2.5 نرفتم چون مهم نبود ولی بازیهای جدید مثل G3 اجرا شد

آقا قربون دهنت. همه فکر می کنند من دارم دروغ می گم.!!!

بچه ها بهتره افلاین اپدیت کنم یا وصل بشم به لایو؟

من الان بازیها رو با تایتل اپدیت بازی میکنم بهتره کش رو پاک کنم بعد اپدیت کنم یا فرقی نمی کنه؟

من اپدیت اسکایریم رو از لایو گرفته بودم برای همین الان بازی برام اجرا نمیشه برای همون می خوام ببینم اگه اینجوری اجرا میشه اپدیت کنم.ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدین؟

بچه ها بهتره افلاین اپدیت کنم یا وصل بشم به لایو؟

من الان بازیها رو با تایتل اپدیت بازی میکنم بهتره کش رو پاک کنم بعد اپدیت کنم یا فرقی نمی کنه؟

من اپدیت اسکایریم رو از لایو گرفته بودم برای همین الان بازی برام اجرا نمیشه برای همون می خوام ببینم اگه اینجوری اجرا میشه اپدیت کنم.ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدین؟

اگه دستگات فته و لیتونه مثل من، ریسک کن و آنلاین آپدیت کن. چون واسه من بعد از آپدیت آنلاین همه ی بازی های xgd3 بدون تایتل اجرا شد. میل خودته. ولی آفلاین این کار روبکن.

کش رو قبل از آپدیت پاک کن و همه ی تایتل ها رو هم پاک کن و بعد آفلاین آپدیت کن.

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

آقایون همین الان 3 تا بازی اوومد دستم. assassin revelation ; saints row ; forza 4. 2 تای اولی بدون تایتل (آفلاین) اجرا شد ولی فرزا نه. لطفا یه نفر تایتل فرزا 4 رو که تست کرده و اجرا شده، لینک بذاره.

سلام
من امروز کنسولمو آپدیت کردم بعد بازیهای جدیدو اجرا نمیکرد،الان که روشنش کردم تمام بازیهارو اجرا میکنه،بدون تایتل آپدیت(صبی دستگاهمو ریست نکرده بودم)حالا فقط از روی دیسک بازیهارو اجرا میکنه از روی هارد بازیهامو اجرا نمیکنه ارور میده.
کسی میدونه این مشکلش چه جوری حل میشه؟
اگه از روی دیسک بازی کنم لنزش ضعیف نمیشه؟
ممنون میشم جوابم رو بدید

سلام
من امروز کنسولمو آپدیت کردم بعد بازیهای جدیدو اجرا نمیکرد،الان که روشنش کردم تمام بازیهارو اجرا میکنه،بدون تایتل آپدیت(صبی دستگاهمو ریست نکرده بودم)حالا فقط از روی دیسک بازیهارو اجرا میکنه از روی هارد بازیهامو اجرا نمیکنه ارور میده.
کسی میدونه این مشکلش چه جوری حل میشه؟
اگه از روی دیسک بازی کنم لنزش ضعیف نمیشه؟
ممنون میشم جوابم رو بدید

فکر نکنم مشکلت حل شه وفقط از رو دیسک بازی اجرا میشه.
در ضمن استفاده ازدیسک به مرور زمان لنزتو ضعیف میکنه.

دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، اگه آپدیت کنیم بعد مشکل واسه فریمور جدید پیش نمیاد ؟!

دوست عزیز توصیه میشه اپ نکنی .دندون رو جیگر بزار یه هفته صبر کن تا به دادمون برسن.با این اپدیت نمیتونی بازیهای جدیدو اجرا کنی اگر هم اجرا بشه از رو هارد اجرا نمیشه پس به درد من وتو نمیخوره.
موفق باشی.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or