shahin wilson
کاربر سایت
آقایون من آنلاین آپدیت کردم، تمام بازی هام بدون تایتل و با پاک کردن کش دستگاه، حتی ریمن بصورت آفلاین اجرا می شه فقط در حالت آنلاین همون ارور معروف رو می ده.
جالبه آپدیت برای درایور های سامسونگ هیچ مشکلی نداره و تمام بازی ها اجرا میشه و حتی lt3 برای سامسونگ نمیاد!
من آپدیت کردم ولی بدون تایتل آپدیت بازی های جدید بالا نمیان،لطفا اطلاعات غلط نزارید،آقایون من آنلاین آپدیت کردم، تمام بازی هام بدون تایتل و با پاک کردن کش دستگاه، حتی ریمن بصورت آفلاین اجرا می شه فقط در حالت آنلاین همون ارور معروف رو می ده.
من آپدیت کردم ولی بدون تایتل آپدیت بازی های جدید بالا نمیان،لطفا اطلاعات غلط نزارید،
اطلاعات غلط نمی دم چون واقعیتی که برای من اتفاق افتاده. تمام بازی ها بدون تایتل بصورت آفلاین اجرا می شند ولی تو حالت لایو می نویسه The disc was not supported.
آقا من به14699آبدیت کرده بودم.
و تایتل آبدیت هارو هم ریختم.ولی بعد2دقیقه بازی یهو از بازی میپره بیرون چی کار کنم؟
خیلی عجیبه ... چجوری ؟
جواب آخرین پستم هم بدین ممنون میشم .
از رو هاردم پاک کردم بازم همون جوری میشهاگه بازی رو هاردت نصبه پاک کن.
---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------
وقتی کش دستگام رو پاک می کنم، 30 ثانیه طول می کشه ولی بالاخره بازی ها رو اجرا می کنه. بازی هایی که آفلاین اجرا کردم (BF3, Gears3, Rayman, NFS the run, sonic, batman, dark souls, driver, NBA 2K, MW3, ...) فقط بازی های AP2.5 در هیچ صورتی اجرا نمی شوند.
از رو هاردم پاک کردم بازم همون جوری میشه
بچه ها ، گاید ایکس باکس تغییر کرده یا نه ؟ (چون برا من تغییر نکرده)
وقتی دکمه ی وسط دسته ( دکمه گاید ) رو میزنید گاید ایکس باکس باز میشه که از طریق آن می توان به دشبورد رفت .
دوستان من امروز آپدیت کردم 14699
بعد از آپدیت اول کش دستگاهمو پاک کردم بعد رفتم
سراغ بازی درایور متاسفانه اجرا نشد
( کلی زدم :wallbash::wallbash:تو سرم و گریه کردم و کلی دعا کردمraying: و عزم خودم رو جزم کردم :weightlifکه ناگهان یه لامپ :lightbulb100 بالای سرم روشن شد )
رفتم سراغ تایتل آپدیت wowwwwwwwww درست شد
-------------------
درایوم lite on سری 8385
فریمور ال تی +2
-------------------
برید بزنید حال می ده