virtual30t
کاربر سایت
بلاخره چی شد دوستان، افرادی مثل من که الان ورژن 13.599 رو دستگاهشون نصبه، این اپدیت رو می تونن به راحتی ok کنن و بازی ها رو بدون تایتل اپدیت اینا انجام بدن یا نه؟
بلاخره چی شد دوستان، افرادی مثل من که الان ورژن 13.599 رو دستگاهشون نصبه، این اپدیت رو می تونن به راحتی ok کنن و بازی ها رو بدون تایتل اپدیت اینا انجام بدن یا نه؟
سلام دوستان من تازه عضو انجمن شدم.من امروز به لایو وصل شدم واپدیت کردم.اپدیت قبلیم 13604 بود.بازی های جدید را از روی dvd اجرا نمیکنه.هارد هم ندارم.
آقایون من آنلاین آپدیت کردم، تمام بازی هام بدون تایتل و با پاک کردن کش دستگاه، حتی ریمن بصورت آفلاین اجرا می شه فقط در حالت آنلاین همون ارور معروف رو می ده.
آموزش اجرای بازیهای XGD3 (بعد از اپدیت Dae.bin)
سلام ، شما با این روش بازیهای XGD3 و Ap2.5 رو میتونید اجرا کنید و فقط اخرین اپدیت بازی رو روی هارد میریزید (جایگزین کردن با اپدیتی که روی هاردتون هست)
تست شده تا اینجا برای خیلی ها جواب داده ! اصلا هم این راهو پیشنهاد نمیکنم اگر XboxLive براتون مهمه (شخصا امنیتی توش نمیبینم) مخصوصا اینکه LT+3.0 هم تایید شده .
1. برنامه Horizon رو از لینک پایین دانلود کنید:
http://www.xboxmb.com/download/?ref...lODUlRDklODclRDklODUtJUQ5JTg1JUQ5JTg3JUQ5JTg1
2. وارد سایت زیر بشید و اپدیت بازی مورد نظر خودتون رو دانلود کنید (احتمالش هست همه بازیها نباشه):
http://www.xbuc.net/
3. برنامه Horizon رو اجرا کنید
4. فلش مموری رو با Xbox360 کانفیگ کنید و به کامپیوتر وصل کنید (خودکار شناخته میشه توسط برنامه)
5. حالا برنامه فلش مموری شمارو نشون میده و فایل اپدیت بازی هارو بکشید تو فولدر title update
6. فلش مموری رو وصل کنید به Xbox360 (اگر اپدیت جدیدتر از اپدیت مموری داشته باشید کار نمیکنه,پس آپدیت آخرو پاک کنید)
*با این روش احتمال زیاد بازی برای شما اجرا خواهد شد ، رجیون اپدیتی که میگیرید حتما با بازی یکی باشه
* برای MW3 امتحان شده جواب میده
* اخرین اپدیت بازیهای جدید رو دانلود نکنید که همین مشکل رو خواهید داشت و اپدیت های قدیمی رو انجام بدید
* برای بقیه دوستان فایل اپدیتی که بازی رو باهاش اجرا کردید رو در این تاپیک به اشتراک بزارید
* با این اموزش بازیهای Black ops و MW2 و Halo Reach اجرا نمیشن
* اگر نیاز داشتید به پاک کردن کش دستگاه :
1- به مموری دستگاه برید
2 - بر روی مموری مورد نظر Y بزنید
و
Clear System Cache
با این کار فقط فایلهای اپدیت پاک میشن برای بازیها
خوب بود ورژن فرمویرتم میگفتی که بهتر جوابتو بدم اگه lt 1.9 یا lt 1.91 داری اپدیت نکن که بازیات دیگه خونده نمیشنو باید lt 2 بریزی و تایتل اپدیت کنی.اگه lt 2 داری میتونی اپدیت کنی و با تایتل اپدیت xgd3 رو بازی کنی اما ap 2.5 ها رو نه در کل بهتره تا اومدن lt3 صبر کنی اما اگه دوست داری شکل جدید داشبوردتو ببینی اپدیت کن موفق باشیاین آپدیت December 6 2011 ورژن 2.0.14699.0دانلود کردم بریزم یا نه خوبه کار می کنه آپدیت دستگاه من اینه SystemUpdate_12625_USBلطفا راهنمایی کنید مرسی
نه خیر دوست عزیز طبق اموزش جلو برو فقط باید فلشت رو به اکس باکس وصل کنی همین کافیهببخشید مگه برای روش تایتل نباید هارد داشته باشی؟
بعد با روش تایتل بازی های جدید میشه بازی کرد از روی dvd
دوست عزیز منم ورژن دشبوردم مثه تو بود آپدیت کردم اولش بازیهام اجرا نمیشدن کنسولمو خاموش و روشن کردم تمام بازیهام بدون تایتل آپدیت(البته از روی دیسک)دارن اجرا میشن بدون هیچ مشکلیبلاخره چی شد دوستان، افرادی مثل من که الان ورژن 13.599 رو دستگاهشون نصبه، این اپدیت رو می تونن به راحتی ok کنن و بازی ها رو بدون تایتل اپدیت اینا انجام بدن یا نه؟