منم آپدیت کردم
هیچ مشکلی نداره
به حرف بقیه هم گوش نکنین
بازی های xgd3 هم اجرا میشن مثل هلو
خوش باشین
چه جوری اجرا میشند؟
والا ما UP کردیم ولی بازی های XGD3 هیچکدوم اجرا نشدن
من این آخری رو نداشتمورژن قبلی شما چند 13599 بود یا نه؟
---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 PM ارسال شده بود ----------
از شما چند بود؟
میشه لینک دانلودو بدی منم دانلود کنم.من این آخری رو نداشتم
یعنی یکی قبل این دشبورد اومده بود اونو نداشتم
>>>>>>>>آقا کسایی که ورژن 13599 دارن آپدیت کنن ... بازی های xgd3 مثل هلو اجرا میشن :d
دوستان من اول آپدیت دشبوردم 13599 بود بعد الان آپدیت 14699 رو که ریختم بازیهای XGD3 اجرا نمیشن
سلامدوستان میشه یکی لیست بازی هایxgd3رو بزاره؟یا تاپیکشو معرفی بکنه؟+راستی دوستان من میخوام تایتل آبدیت کنم ولی نمیدونم کدوم بازی ها دقیقاpalهست و کدومfreeالان من چه طوری میتونم ریجن دقیق بازی هایxgd3رو بفهمم
دس این دوستانی که صفحه ی قبل هی مارو شیر کردن درد نکنه ما اپدیت کردیم دیگه بازیا اجرا نشد خیلی خیلی ممنون خوب برای چی اطلاعات غلط میدین من مشکلی برام نداره من همشونو تموم کرده بودم اما خوب یه نفر اگر اینارو بازی نکرده باشه به حرف شما اپدیت کنه خوب گناه داره دوستان تا فریمور جدید صبر کنید اپ نکنید
xgd3یارو باز نکرد ap2.5 هارو هنوز تست نکردم افلاین اپ کردم دیدم اجرا نمیکنه رفتم لایو حتی مکس برن ها رو هم اجرا نمیکنههیچکدوم رو باز نکرد یا فقط XGD3 هارو؟؟؟ تو حالت آفلاین هم تست کن
بعدش اینکه از لایو دانلود کردی داش رو یا دانلود کردی بعد ریختی با فلش توش؟؟
ممنون
چی کار کردی دقیقاخب با این که خودم مخالف اپ کردن تا قبله lt3 بودم ولی کردم ..... بعدش با rage تست کردم ارور ساپورت نمیشه رو داد ولی بعد با پاک کردن کش هارد و مموری داخلی دستگاه هم rage هم forza4 بدون مشکل بالا اومد !!
1. افلاین اپ کردم 2. ورژن قبلیمم 13604 بود.3 تایتل اپ هم نداشتم