جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سوال:
اگه یک بازیو (مثلا GOW3) را به صورت ORIG داشته باشم ولی دستگاه کپی باشه مشکل BAN OR FLAG یا شناسایی دستگاه پیش نمی اد؟اگه چند بازیو در حالت OFFLINE با همون روش HORIZON و ... بازی کنم و در حالت ONLINE که هستم با ORIG بازی کنم باز هم مشکل پیش نمی آد؟

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

من تهران نیستم در حال حاظر وگرنه آپدیت میکردم جواب کامل میدادم لطفا کسی که آپدیت کرده بیاد به سوالات من جواب بده
آپدیت کنیم کلا هیچ بازی اجرا نمیشه یا فقط Xgd3 یا Ap2.5 ها؟
اگر اجرا میشه تو آفلاین یا آنلاین؟(یعنی وقتی تو لایو هستی میره تو بازی یا وقتی آفلاینیم)
اگر توضیح دیگری هم هست بگید لطفا

لطفا پاسخ بدید.

من بازی های xgd3 رو بدون تایتل آپدیتت اجرا میکنم اگه آفلاین آپدیت کنم.(داشپرتو) بازم مشکل اجرا نشدن بازی هایxgd3رو خواهم داشت?(یعنی از سایت xbox دانلودش کنم)

آخرین ویرایش:
من تهران نیستم در حال حاظر وگرنه آپدیت میکردم جواب کامل میدادم لطفا کسی که آپدیت کرده بیاد به سوالات من جواب بده
اگر اجرا میشه تو آفلاین یا آنلاین؟(یعنی وقتی تو لایو هستی میره تو بازی یا وقتی آفلاینیم)
بازی ها اجرا میشن xgd3 هم باید تایتل آپدیت داشته باشید!
تو آفلاین اجرا میشن!

بله کاملا از جزییات کینکت فان لب اطلاع دارم. اما اون موقع که اومده بود برای کسایی که دان نکرده بودن گفتن تو اپدیت بعدی میدن بیرون. اما من هم متوجه با این حجم اصلا نمیتونه شامل اون اپشن باشه.

اهان راستی دوست من مگه میشه xgd3 هارو بازی نکنم . الان که تمام بازی با این قفل عرضه شدن.

شرمنده دوستان من الان آبدیت رو دانلود کردم و میخوام بریزمش.
فقط نمیدونم که بازی هم با روش burner maxرایت شدن یا نه از کجا باید بفهمم؟
اگه با اون روش باشه با آبدیت و فلش و اینا کارم رامیفته دیگه نه؟

سوال:
اگه یک بازیو (مثلا GOW3) را به صورت ORIG داشته باشم ولی دستگاه کپی باشه مشکل BAN OR FLAG یا شناسایی دستگاه پیش نمی اد؟اگه چند بازیو در حالت OFFLINE با همون روش HORIZON و ... بازی کنم و در حالت ONLINE که هستم با ORIG بازی کنم باز هم مشکل پیش نمی آد؟

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

quote_icon.png
نوشته شده توسط Heska

لطفا پاسخ بدید.
سلام
این سوال های دوستمونو جواب بدید ممنون میشم

دوستان چرا الکی اسپم بازار میکنید هر کسی این داشبورد جدید رو نصب کنه رو دستگاه دیگه برای اجرا کردن بازیهای XGD3 از جمله MW3 , BF3 , Rage , Batman AC , GEOW3 , Driver SF , Warhammer , AC Revelations و ... که این قفل روشونه با مشکل مواجه میشه وصل شدن به لایو و خطر فلگ شدن با LT+2 هم که دیگه بماند حتی آفلاین آپدیت کنید مشکل در اجرای بازیها وجود داره
چاره کار اینه اول و آخر که باید آپدیت کنیم همگی پس چه بهتر تا کمی صبر کنید تا این داشبورد به طور کامل از طرف C4 آزمایش بشه و بعد از اومدن LT+3 آپدیت کنید یا به لایو وصل بشید طی آخرین حرفی هم که گروه C4 زده بود گفته بود قراره LT+3 بعد از 6 دسامبر عرضه بشه که روزش دقیق مشخص نیست ولی همین روزا چشم همگی به جمالش روشن میشه
پس بیایید همگی یه مقدار صبر کنیم;)

بله کاملا از جزییات کینکت فان لب اطلاع دارم. اما اون موقع که اومده بود برای کسایی که دان نکرده بودن گفتن تو اپدیت بعدی میدن بیرون. اما من هم متوجه با این حجم اصلا نمیتونه شامل اون اپشن باشه.

اهان راستی دوست من مگه میشه xgd3 هارو بازی نکنم . الان که تمام بازی با این قفل عرضه شدن.
آره عزیزم چرا نشه؟ :دی
یا بازی اورجینال داری یا مثل من و بقیه فرندها فیفا 12 بازی کن :دی

سلام
این سوال های دوستمونو جواب بدید ممنون میشم

ای خدااا.... اپدیت کنید بازی های ap 2.5 کلا اجرا نمیشن بازی های xgd3 هم با روش تایتل اپدیت اجرا میشن به شرطی که به لایو وصل نباسید.

با ارزوی موفقیت

بازی رو هم باید حتما از رو هارد پاک کنید وگرنه بعد از 3 min میره تو دشبورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or