saeedscorpion
کاربر سایت
دوستان اينقدر بي مورد سوال نكنيد يه روز دو روزي صبر كنيد تا اطلاعات داشبورد جديد كامل منتشر بشه بعد...
يا مثل ما وصل شيد مثل مرد اپ كنيد بره، اين بچه بازي ها چيه!!!!!
موافقم
دوستان اينقدر بي مورد سوال نكنيد يه روز دو روزي صبر كنيد تا اطلاعات داشبورد جديد كامل منتشر بشه بعد...
يا مثل ما وصل شيد مثل مرد اپ كنيد بره، اين بچه بازي ها چيه!!!!!
سلام
دوستان تو این اپدیت کینکت فان لب اضافه شده؟ گفته بودن که با اپدیت بعدی میدن بیرون.
سلامسوال:
اگه یک بازیو (مثلا GOW3) را به صورت ORIG داشته باشم ولی دستگاه کپی باشه مشکل BAN OR FLAG یا شناسایی دستگاه پیش نمی اد؟اگه چند بازیو در حالت OFFLINE با همون روش HORIZON و ... بازی کنم و در حالت ONLINE که هستم با ORIG بازی کنم باز هم مشکل پیش نمی آد؟
---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------
نوشته شده توسط Heska![]()
![]()
من تهران نیستم در حال حاظر وگرنه آپدیت میکردم جواب کامل میدادم لطفا کسی که آپدیت کرده بیاد به سوالات من جواب بده
آپدیت کنیم کلا هیچ بازی اجرا نمیشه یا فقط Xgd3 یا Ap2.5 ها؟
اگر اجرا میشه تو آفلاین یا آنلاین؟(یعنی وقتی تو لایو هستی میره تو بازی یا وقتی آفلاینیم)
اگر توضیح دیگری هم هست بگید لطفا
لطفا پاسخ بدید.

آره عزیزم چرا نشه؟بله کاملا از جزییات کینکت فان لب اطلاع دارم. اما اون موقع که اومده بود برای کسایی که دان نکرده بودن گفتن تو اپدیت بعدی میدن بیرون. اما من هم متوجه با این حجم اصلا نمیتونه شامل اون اپشن باشه.
اهان راستی دوست من مگه میشه xgd3 هارو بازی نکنم . الان که تمام بازی با این قفل عرضه شدن.
من بازی های xgd3 رو بدون تایتل آپدیتت اجرا میکنم اگه آفلاین آپدیت کنم.(داشپرتو) بازم مشکل اجرا نشدن بازی هایxgd3رو خواهم داشت?(یعنی از سایت xbox دانلودش کنم)
سلام
این سوال های دوستمونو جواب بدید ممنون میشم
دوستان چرا الکی اسپم بازار میکنید هر کسی این داشبورد جدید رو نصب کنه رو دستگاه دیگه برای اجرا کردن بازیهای XGD3 از جمله MW3 , BF3 , Rage , Batman AC , GEOW3 , Driver SF , Warhammer , AC Revelations و ... که این قفل روشونه با مشکل مواجه میشه وصل شدن به لایو و خطر فلگ شدن با LT+2 هم که دیگه بماند حتی آفلاین آپدیت کنید مشکل در اجرای بازیها وجود داره
چاره کار اینه اول و آخر که باید آپدیت کنیم همگی پس چه بهتر تا کمی صبر کنید تا این داشبورد به طور کامل از طرف C4 آزمایش بشه و بعد از اومدن LT+3 آپدیت کنید یا به لایو وصل بشید طی آخرین حرفی هم که گروه C4 زده بود گفته بود قراره LT+3 بعد از 6 دسامبر عرضه بشه که روزش دقیق مشخص نیست ولی همین روزا چشم همگی به جمالش روشن میشه
پس بیایید همگی یه مقدار صبر کنیم![]()
دوستان به هیچ عنوان update نکنید حتی اگه orginal بازی میکنید
دشیورد جدید باعث خرابی و گرمای بیش از حد خیلی از کنسول ها شده
http://xbox360.ign.com/articles/121/1214150p1.html
همین؟ بعد میشه اینو معنی کنی؟چرا دوست دارین حرف الکی بزنین!!مشکل در رابطه با اتصال به شبکه لایو هستش همین
همین؟ بعد میشه اینو معنی کنی؟چرا دوست دارین حرف الکی بزنین!!
The new update continues to hit Xbox 360s, but we've been receiving reports of various problems from users, ranging from video issues to bricked consoles