دوستان الان آخرش چی شد؟بازی xgd3 اجرا میشن؟یا فقط نمیتونیم لایو بریم؟
من اپدیت کردم !!!
تو حالت انلاین امتحان نکردم ولی وقتی افلاین بودم با title update گیرز 3 اجرا شد !!!
حجم اپدیت هم حدودا 100mb هست!!
دوستان الان آخرش چی شد؟بازی xgd3 اجرا میشن؟یا فقط نمیتونیم لایو بریم؟
XGD3 هام اجرا میشن ولی بعد از 2 دقیقه Faild to Authorize Disc میده و کنسول ریست میشه. البته انها به روش Burner Max رایت نشدن. Gears of War 3 اورجینال بدون مشکل اجرا میشه. Halo Reach اورجینال همچنان اجرا نمیشه!.
بازی رو پاک کنم بعد نصب کنم یا فقط از روی هارد اجرا کنم؟بله ولی با پاک کردن بازی از روی هارد مشکل کاملا حل میشه
نخیر دوست عزیز نمیتونید اجرا کنید.من یه سوال دارم من الان بدونه تایتل اپدیت تمام بازیا رو اجرا میکنم اگه الان داشبوردمو اپدیت کنم دیگه نمیتونم حتی بازیهای Burner Max رو اجرا کنم ؟
صبر کن تا عرض lt+3.این مشکل ماله همه هست.نه فقط شما.اقا شرمنده مزاحم شدم من دستگام بعد از آپدیت مایکروسافت که پیغام داد و انجامش دادم فقط xgd3 هارو اجرا نمیکرد درضمن عکس بازیهارو نشون میداد واسه اجرا میزد not supported یه نفر دسکاریش کرد دیگه نه عکس بازیهارو تو صفحه دشبورد نشون میده نه هیچچچچچچ کدومو اجرا میکنه.حالا میخوام ببینم سخت افزاری که چیزیش نشده نه؟؟باید وایسم lt3 بیاد؟ چون lt2 روشه دشبوردمم 16604 هست.
با عرض سلام خدمت دوستان من دیگه اصلا انلاین بازی نمی کنم ( فقط افلاین )
دستگاهم فته با داشبرد 13604 که dae.bin اپدیت شده
ایا روش کلید برای اجرای بازیهای ap 2.5 جواب میده
اصلا این روش برای دستگاه مشکل ساز نیست
ممنون میشم جواب بدید از همین حالا اعتبارو دادم
دوستان من اپدیت رو انجام دادم کلا xbox تون عوض میشه از system setting بگیرین تا چیز های دیگه توصیه میکنم اپدیت کنین ولی اونایی که تو xbox live هستن نمی تونن پچ بازی هایه xgd3 و ap2.5 رو بازی کنیذ باید صبر کنیم تا پچ یا lt3 بیاد گیمرتگ من AGENT PHIBIA