جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

منم با حمید موافقم.;)

راه شناختن دیسک لایتون توی کنسول فت مگه این نیست که اگر قاب جلوی ایکس باکسو باز کنی و توی اوون سوراخ کوچیک رو نگاه کنی اگر دو تا سیم به رنگ زرد بود، LITE-ONه؟

هیتاچی جلوی سیم ها یه ورقی آلمینیومی به رنگ نقره جلوش رو گرفته و سیم هاش معلوم نیستند. شما دیگه این چیزا رو به من یاد نده.

بچه ها پیشنهاد میکنم اپدیت نکنید باید بازی هاتون با تایتل و رو هارد نصب نباشه مگر این که burner max باشه تا lt 3 اپدینت نکنید

ولی من الان بازی رو از رو هارد که شما گفتی پاک کردن ۱۰ دقیقه است دارم بتل بازی میکنم دیگه اون ضدای بد جور رو نمیده و بازی هم خارج نمشه .

راه شناختن دیسک لایتون توی کنسول فت مگه این نیست که اگر قاب جلوی ایکس باکسو باز کنی و توی اوون سوراخ کوچیک رو نگاه کنی اگر دو تا سیم به رنگ زرد بود، LITE-ONه؟

هیتاچی جلوی سیم ها یه ورقی آلمینیومی به رنگ نقره جلوش رو گرفته و سیم هاش معلوم نیستند. شما دیگه این چیزا رو به من یاد نده.

دوسته عزیز 100% شما با خودتون درگیر هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیزی نگفتم که تو بخای یاد بگیری.اگه میخای یاد بگیری برو c4=)))))))))))))))))))))

IQ اینکه همون روش تایتله. من می گم بدون هیچ title updateی بازی هاشو اجرا کرده.

دوست عزیز اینی که تو میگی در هیچ جای جهان قابل قبول نیست .برو یه کم اطلاعات کسب کن ;)
اگه راست میگی خودت برو لایو اپدیت کن .بعد میفهمی.انقدر هم دوستم دوستم نکن .

دوسته عزیز 100% شما با خودتون درگیر هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیزی نگفتم که تو بخای یاد بگیری.اگه میخای یاد بگیری برو c4=)))))))))))))))))))))

شما داری می گی من دارم اشتباه می کنم که دسکم لایتون هست. منم گفتم اشتباه نکردم.

---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزی اینی که تو میگی در هیچ جای جهان قابل قبول نیست .برو یه کم اطلاعات کسب کن ;)

تو باور نکن برو دنبال آپدیت بگرد.

شما داری می گی من دارم اشتباه می کنم که دسکم لایتون هست. منم گفتم اشتباه نکردم.

---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

تو باور نکن برو دنبال آپدیت بگرد.

من که نمگم لایتون نیست .در ضمن من به این دوستت میخندم که تورو سرکار گزاشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or