Dastan Persia
کاربر سایت
اره یکی الان تو لایو داره ac r بازی میکنهیعنی چی؟ اگه آپدیت کنیم ممکنه بعضی از بازی های xgd3 اجرا بشن.
اره یکی الان تو لایو داره ac r بازی میکنهیعنی چی؟ اگه آپدیت کنیم ممکنه بعضی از بازی های xgd3 اجرا بشن.
منم با حمید موافقم.
اقا از این روش استفاده کردهنه دوست عزیز الان شما گفتی من رفتم تایتل رو پاک کردم بعد اجرا نشد .
نمیدونم دوستتون چیکار کرده .
نه دوست عزیز الان شما گفتی من رفتم تایتل رو پاک کردم بعد اجرا نشد .
نمیدونم دوستتون چیکار کرده .
بچه ها پیشنهاد میکنم اپدیت نکنید باید بازی هاتون با تایتل و رو هارد نصب نباشه مگر این که burner max باشه تا lt 3 اپدینت نکنید
راه شناختن دیسک لایتون توی کنسول فت مگه این نیست که اگر قاب جلوی ایکس باکسو باز کنی و توی اوون سوراخ کوچیک رو نگاه کنی اگر دو تا سیم به رنگ زرد بود، LITE-ONه؟
هیتاچی جلوی سیم ها یه ورقی آلمینیومی به رنگ نقره جلوش رو گرفته و سیم هاش معلوم نیستند. شما دیگه این چیزا رو به من یاد نده.
ولی من الان بازی رو از رو هارد که شما گفتی پاک کردن ۱۰ دقیقه است دارم بتل بازی میکنم دیگه اون ضدای بد جور رو نمیده و بازی هم خارج نمشه .
IQ اینکه همون روش تایتله. من می گم بدون هیچ title updateی بازی هاشو اجرا کرده.
دوسته عزیز 100% شما با خودتون درگیر هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیزی نگفتم که تو بخای یاد بگیری.اگه میخای یاد بگیری برو c4)))))))))))))))))))
دوست عزی اینی که تو میگی در هیچ جای جهان قابل قبول نیست .برو یه کم اطلاعات کسب کن
شما داری می گی من دارم اشتباه می کنم که دسکم لایتون هست. منم گفتم اشتباه نکردم.
---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------
تو باور نکن برو دنبال آپدیت بگرد.
من که نمگم لایتون نیست .در ضمن من به این دوستت میخندم که تورو سرکار گزاشته.