جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

به این میگن یه حرف اساسی . همه اینجا شدن کارشناس گیم و فریمور و ... هر کی یه نظری میده یکی میگه آپدیت کن یکی میگه نه آپدیت نکن آپدیت خطر داره حسن . من که دیروز آپدیت کردم و خدارو شکر هیچ اتفاقی نیفتاد .تا عرضه ال تی 3 هم بازی اورج می زنم

ما که آپدیت کردیم الان داشبور خیلی شلوغ شده تو نگاه اول سرگردون می شی بعد یه مدت دستت می یاد ولی کلا خیلی رسمی تر شده و همینطور من می تونم بازی های کپی قدیمی رو اجرا کنم هیچ مشکلی تو اجراشون نداره.

آخرین ویرایش:
بچه ها من آپدیت کردم! همه برید آپدیت کنید و مثل من اصلا نترسید! :d
داشبورد خیلی قشنگ شده! ضمن اینکه کلی امکانات بهش اضافه شده. پیشنهاد میکنم حتما آپدیت کنید

برای منم دیگه اجرا نمی شن.من مشورت می خوام آخه قصد کردم یک بازیو که تقریبا و 95% اوقات اونو بازی می کنم(gow3) رو به صورت orig بگیرم . حالا سوالا:
1_چند هست؟
2_خطر فلگ یا شناسایی که نیست؟(با وجود کپی خور بودن)
3_بعدا که update های مختلف اعمال شدن ممکنه در اجرای orig مشکلی پیش بیاد؟
این سوالا رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد.انشاء الله تا امشب دیگه در این حرکت راهنماییم کنید.
با تشکر.

منم آپدیت کردم
هیچ مشکلی نداره
به حرف بقیه هم گوش نکنین
بازی های xgd3 هم اجرا میشن مثل هلو
خوش باشین

دوست عزیز شما بعد از این داشبورد جدید این بازیها رو با روش تایتل اجرا کردی یا همین جوری اجرا میشن ؟در ضمن ایا افلاین اپ کردی یا به لایو وصل شدی؟:-/

دوست عزیز شما بعد از این داشبورد جدید این بازیها رو با روش تایتل اجرا کردی یا همین جوری اجرا میشن ؟در ضمن ایا افلاین اپ کردی یا به لایو وصل شدی؟:-/
دوست عزیز با روش تایتل اجرا میشن !!!!
بدون تایتل اپدیت پیغام unsupported disk رو میده خواستی بگو براتون عکس هم میزارم.
اگه انلاین بازی نمیکنی فعلا اپدیت نکن!
درضمن بهتره به حرف بقیه گوش بدی چون مثل هلو unsupported میده!!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or