Dastan Persia
کاربر سایت
ربطی نداره آنلاین هم میتونیدمت چیز. فقط لینک بذار یادت نره من نمی تونم وصل شم لایو چون بتا دارم.
ربطی نداره آنلاین هم میتونیدمت چیز. فقط لینک بذار یادت نره من نمی تونم وصل شم لایو چون بتا دارم.
سمت چپ رو به پایین نوشته Iran theran 18:30
تو نسخه دوم بتا تغییر کرده بود ولی تو نسخه سوم هیچ تغییری نکرده بودبدون شک این اپدیت DAE.BIN تواین داشبورد قرار داره.وشایدم جزییات بدتری داشته باشه.
ربطی نداره آنلاین هم میتونی
شما اول یه عکس درست حسابی بزار بعدن بگو سمت چپ پایین نوشته.
سمت چپ رو به پایین نوشته Iran theran 18:30
عزیز من نسخه ی بتا، نه به لایو وصل می شه، نه آواتار باز می شه.
برو تو این سایت خودت بخون x360non-jtag.com
---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------
رحمان جون چشات آلبالو گیلاس می چینه؟ من ایننو نگفتم رضا گفت

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------
شرمنده شاهین جان اشتباه شد.![]()
عزیز من نسخه ی بتا، نه به لایو وصل می شه، نه آواتار باز می شه.
برو تو این سایت خودت بخون x360non-jtag.com
---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------
رحمان جون چشات آلبالو گیلاس می چینه؟ من ایننو نگفتم رضا گفت
ببین الان در حاظر هیچ داشبوردی نمیتونه رو نسخه بتا قرار بگیره و الان داشبورد 1604 رو سرور هست که روش نمیتونه قرار بگیره اگه نسخه اصلی داشبورد جدید بیاد ورژن بالاتر از بتا باشه پیغام آپدیت میده
شما که نمیتونید عکس رو ببینیدشما اول یه عکس درست حسابی بزار بعدن بگو سمت چپ پایین نوشته.
.
به لایو وصل میشه ولی سرور رو پیدا نمیکنه یا با سرور همخونی ندارهآقا باید بتونی به لایو وصل شی که پیغام اجباری آپدیت بده یا نه؟ اگه اصلا نتونی بری لایو که پیغام واست نمی آد که عزیز......
شما که نمیتونید عکس رو ببینید
من که میبینم همین نوشته
شما که نمیتونید عکس رو ببینید
من که میبینم همین نوشته
---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------
به لایو وصل میشه ولی سرور رو پیدا نمیکنه یا با سرور همخونی نداره
بچه ها تو بتا 2 dae.bin از بین رفت؟؟؟
ما رفتیم باسه آپدیت یا امام حسین