با سلام به تمام بچه های بازیسنتر,نکاتی رو درباره
آپدیت جدید داشبورد Xbox360 نسخه آزمایشی و بتا با نام 2.0.14686.0 عرض میکنم,انشالا مفید واقع بشه:
(توجه کنید که این نکات مثبت و منفی که من ذکر میکنم مربوط به نسخه بتا هست و ممکنه نسخه اصلی کلی تغییرات داشته باشه)
نکات مثبت:
/گرافیکی شدن و زیباتر شدن منوی داشبورد
/بالا رفتن سرعت لودینگها و بازیها
/دسترسی راحت و سریع به نقاط مختلف داشبورد
/اضافه شدن آیکون خاموش کردن کنسول با یک کلید در داشبورد
نکات منفی:
/بالا رفتن سرعت درایو سی دی دستگاه که همراه با سر و صدا و خرخر زیاد است و دستگاه زود داغ میکند
/عدم اجرای بازیهایی که برای راحت تر بودن و سریعتر اجرا شدن روی هارد کنسول نصب کرده اید
/عدم دسترسی به کینکت و بازی کردن بازیهای کینکت(منوی کینکت و پنجره کوچک سیاه و سفید کینکت در داشبورد به کلی غیب شده است)
/عدم ساخت آواتار جدید و یا ویرایش آواتار فعلی
/عدم دسترسی و رفتن به شبکه لایو
توضیحات دیگر:
/کسانی که این آپدیت را انجام داده اند باید کنسول آنها آپدیت فریمور LT+2 خورده باشد,در غیر این صورت بازیهای کپی روی کنسول آنها اجرا نمیشود
/بازیها نباید روی هارد کنسول نصب شده یاشد و باید فقط از روی سی دی بازی کرد و اگر بازی را قبلا روی هارد نصب کرده اید آنرا پاک کنید,در غیر این صورت هنگام ورود به بازی صدایی شبیه تیک تیک ساعت از کنسول شنیده میشود و پس از چند دقیقه پیغام خطایی در روی صفحه ظاهر میشود و از بازی میپرد بیرون
/بعد از آپدیت کردن این نسخه بتا دیگر هیچ راهی برای بازگردانی به قبل کنسول نیست(فرمت کردن,ریست کردن,فلش کردن) و هیچ آپدیت دیگری هم چاره ساز نیست و روی کنسول جواب نمیدهد
/جای هیچ نگرانی ای نیست و باید تا انتشار آپدیت نسخه اصلی صبر کرد و بعد از نصب آن,آپدیت نسخه آزمایشی و بتا با نسخه اصلی جایگزین میشود و همه چیز به حالت عادی در می آید(تاریخ انتشار آپدیت نسخه اصلی 1390/09/15 سه شنبه/امروز)
توصیه من به تمامی دارندگان کنسول Xbox360 این است که اگر همین روزها نسخه اصلی این آپدیت در دسترس تان قرار گرفت,سریع و با عجله کنسولتان را آپدیت نکنید,که شاید وضع از این هم خرابتر شود و دیگر هیچوقت نتوانید بازیهای کپی را روی دستگاهتان انجام دهید,صبر کنید و ببینید چه اخبار و اطلاعاتی درباره فواید و عواقب نصب این آپدیت منتشر میشود,و شاید بعد از نصب این آپدیت دستگاهتان برای اجرای بازیهای کپی نیازمند iXtreme LT+3 باشد که هنوز نیامده,ولی خوشحال باشید چون به گفته هکر معروف C4VA :
LT+ 3.0 برای همیشه خیالتان را راحت می کند,این فریمور قرار است کاری کند که کار XBOX360 به پایان رسیده و با اجرای دستوراتی که از پیش کنترل شده کاری می کند که مایکروسافت دیگر نتواند کاری به کار کنسول شما و بازی کردنتان داشته باشد و بدون نیاز به آپدیت بازی های جدید را بازی کنید. (همچنین کاری می کند تا با هر بار تغییر در dae.bin متود ها بازنویسی شده و چالش های AP2.5 را به راحتی پشت سر خواهد گذاشت و تغییرات و پشتیبانی گیری از AP2.5 شامل سکتور های پشتیبانی گرفته شده و نشده و Profile مورد نظر شما حفظ می شود.) این فریمور تست های زیادی را با موفقیت پشت سر گذاشته و هم اکنون در مرحله تست های نهایی است و تصمیم دارد تا کاری کند تا XBOX360 برای همیشه آزاد باشد, پس توضیه های لازم این هست که LT 2.0 را بریزید و از LIVE پرهیز کنید و در این پاییز و زمستان از این بازی ها لذت ببرید.