جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

ربطی نداره آنلاین هم میتونی

عزیز من نسخه ی بتا، نه به لایو وصل می شه، نه آواتار باز می شه.

برو تو این سایت خودت بخون x360non-jtag.com

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------

شما اول یه عکس درست حسابی بزار بعدن بگو سمت چپ پایین نوشته.

رحمان جون چشات آلبالو گیلاس می چینه؟ من ایننو نگفتم رضا گفت

سمت چپ رو به پایین نوشته Iran theran 18:30

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------

شرمنده شاهین جان اشتباه شد.:x

حالا درست شد.

---------- نوشته در 06:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:16 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------

شرمنده شاهین جان اشتباه شد.:x

دشمنت شرمنده داداش!!!!!

فقط 11 دقیقه ی دیگر.

ببین الان در حاظر هیچ داشبوردی نمیتونه رو نسخه بتا قرار بگیره و الان داشبورد 1604 رو سرور هست که روش نمیتونه قرار بگیره اگه نسخه اصلی داشبورد جدید بیاد ورژن بالاتر از بتا باشه پیغام آپدیت میده

ببین الان در حاظر هیچ داشبوردی نمیتونه رو نسخه بتا قرار بگیره و الان داشبورد 1604 رو سرور هست که روش نمیتونه قرار بگیره اگه نسخه اصلی داشبورد جدید بیاد ورژن بالاتر از بتا باشه پیغام آپدیت میده

آقا باید بتونی به لایو وصل شی که پیغام اجباری آپدیت بده یا نه؟ اگه اصلا نتونی بری لایو که پیغام واست نمی آد که عزیز......

.
شما که نمیتونید عکس رو ببینید
من که میبینم همین نوشته

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

آقا باید بتونی به لایو وصل شی که پیغام اجباری آپدیت بده یا نه؟ اگه اصلا نتونی بری لایو که پیغام واست نمی آد که عزیز......
به لایو وصل میشه ولی سرور رو پیدا نمیکنه یا با سرور همخونی نداره

من که میبینم همین نوشته

آقا 9 دقیقه ی دیگه برو لایو آپدیت کن، هر اتفاقی افتاد تو تاپیکت بنویس. بازی های XGD3 رو بدون تایتل امتحان کن ببین اجرا می شن یا نه؟؟؟

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

من که میبینم همین نوشته

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

به لایو وصل میشه ولی سرور رو پیدا نمیکنه یا با سرور همخونی نداره

کلا می نویسه CAN not connect to xbox live. تست کانکشن هم که زدم، تو قسمت Z نوشت 1902 یعنی تو نسخه ی بتا داری و نمی تونی بری لایو.

فقط 5 دقیقه ی دیگر.

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها تو بتا 2 dae.bin از بین رفت؟؟؟

نه ولی به احتمال زیاد تو این داشبورد آره.

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

ما رفتیم باسه آپدیت یا امام حسین

برو حسین یارت. فقط بلافاصله تو قسمت XBox live، تاپیک واز کن.

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

1 دقیقه!!!!!

---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

رضا برو لایو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or