GodΩΩWar
کاربر سایت
تا کی خطریه؟
ما که وصل میشیم به لایو خطری هم احساس نکردیم هنوز :dنه کلا الان لایو خطریه.
باو شما هم بیاین چیزی نمیشه :d
تا کی خطریه؟
ما که وصل میشیم به لایو خطری هم احساس نکردیم هنوز :dنه کلا الان لایو خطریه.
دادا شمام مثل اینکه اسم لوفی رو برداشتی مثل اون شده شخصیتت کاراکتر ملعون کلا شر میکنه اماما که وصل میشیم به لایو خطری هم احساس نکردیم هنوز :d
باو شما هم بیاین چیزی نمیشه :d
دادا شمام مثل اینکه اسم لوفی رو برداشتی مثل اون شده شخصیتت کاراکتر ملعون کلا شر میکنه اما
به گفته دوستان مثل پارسال باید تا زانویه صبر کنیم تا LT+ بیاد تا اون موقع خطریه
اکثرا دنس هست باید تو لایو دور هم بندری بزنیم بازیاش مخصوص هستش هک شده من مطمئن نیستم میگن بازم تاکید میکنم میگن هک کردن رو حز یه سری بازیاش و با کینکت میشه انجام دادیازی های کینکت که تا حالا اومده چی؟ اونا این AP رو دارن یا نه؟
اقا من هم بد جوري تو كف كينكت هستم كسي نميدونه بازي هاش مشكلي مثل فيبل دارن يا نه؟؟؟یازی های کینکت که تا حالا اومده چی؟ اونا این AP رو دارن یا نه؟
خب ویو 9 هم اومد...همین الان تو سایت abgx ثبت شد....خدا رحم کنه
منبع
نه اتفاقا خودمم نمی دونم چی میشه....اساتید باید بگن :dیکم بیشتر توضیح میدی
الان دقیقا چه مشکلی ایجاد میکنه این 9
یعنی منظور بن ویو هست؟؟؟
اخه چیزی که من از ویو میدونستم اینه که یه سری بازی ها که ویوشون بالا بود (جدید) با دیسک اکتیو اجرا میشدن بعد LT اومد همشون رو فیتیله پیش کرد و یکی دیگه اینکه بازی های ویو بالا رو باسه اجرا رو دستگاه های قدیمی ویوشون رو پایین میوردن تا اجرا شن و اصلا باسه لایو خوب نبود این دیسکاا
حالا منظور ویو جدید هست یا بن ویو
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه هست
ممنون

من از یکی از اساتید پرسیدم گفت به بن ویو ربتی ندارهنه اتفاقا خودمم نمی دونم چی میشه....اساتید باید بگن :d
من فقط دیدم ویو 9 اومده گفتم اینجا بزارم همین![]()
آقایون اگه میشه یکی که تو این فروم پایین عضوه یه سوال بکنه که آیا امسال می آید یا نه ؟
http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=57227
به طور قطع گفته که امسال نمی آد و طبق معمول NO ETA یعنی معلوم هم نیست کی می آد.<+c4eva> no eta, LT+ is for slim only, new checks are for slim only