جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

چرا ممکن نیست؟؟!
سری پسش اونایی که ایکس باکس اورجینال با Mw2 اورجینال هم داشتن ولی تو ایران بودن بن شدن!! به خدا من نمیدونم شما چقدر میخواین خودتون رو گول بزنین!!؟!
آقا یکسال بشین بازی کن!! بدون Stealth!!!! آخرای سال میلادی هم برو بفروشش یکم پول بذار روش بعد کریسمس ذوباره آنلاین شو! به همین راحتی!
حالا بار ببینین اونایی که خودشون رو کشتن واسه این که یه وقت خدایی نکرده توی لایو تابلو نشن چی میشه!!!
اینم بگم که امکان داره که شانسی یه چند نفری به خاطر خطا های کامپیوتر یا ... شناسایی نشن!!
ولی درصدش خیلی کمه!
یعنی اگه تو ایران باشی بن میشی:-o
خوب با ای پی آمریکا وصل بشی چی:d

یعنی اگه تو ایران باشی بن میشی:-o
خوب با ای پی آمریکا وصل بشی چی:d
درسته اما هنوز تو ایران تاکید میکنم تو ایران کسی نمیدونه علت دقیق بن شدن چیه
یه سری که همه میدونیم از دیسک کپی بن میشن
یه سری دیگه که پارسال این مورد زیاد بود به خاطر هارد غیر قانونی بن شدن که هاردای pc رو به کنسول وصل کرده بودن
یه سری سر گلیچ بن میشن که موقتیه
حالا تو این بین یه سری بن شدن بدون دلیل حالا سوال اینجاس که اونارو به خاطر اینکه mwf2 اورجینال داشتن و صد البته بازیای دیگشون کپی بوده بن کردن یا اونا فقط mwf2 داشتن و دیگر هیچ وبن شدن به خاطر اینکه ایران تو لیست ثبت نام ms نیست و چون ما با ip یه منطقه دیگه میایم بالا که تو لیست نیست بن میشیم این مورد هنوز مشخص نیست چون هنوز کسی نبوده که ادعا کنه دستگاه من اورجینال بوده و حتی پشت دستگاه باز نشده تمام نکات بالا هم رعایت شده اما بن شده پس بن شدن به خاطر رجیون و آدرس و IP هنوز مشخص نیست
اما اگه واقعا اینجوری باشه دیگه باید بریم دبی زندگی کنیم:d
ما که بن میشیم یه خطایی کردیم چون اگه نخوایم خطا کنیم میریم psn بازی میکنیم

دوستان چرا به هم اطلاعات غلط میدین؟!
علت بن شدن ما ایران بودن یا اجرای بازی کپی یا اصل یا این چیزایی که شما میگین نیست علتش درایوهای هک شدس.
لطفا قبل از اطلاعات دادن به دیگران یه کم تحقیق کنین.

با عرض ادب و احترام

دوستان چرا به هم اطلاعات غلط میدین؟!
علت بن شدن ما ایران بودن یا اجرای بازی کپی یا اصل یا این چیزایی که شما میگین نیست علتش درایوهای هک شدس.
لطفا قبل از اطلاعات دادن به دیگران یه کم تحقیق کنین.

عزیز بازیه کپی منظور همون درایو هک شدس شما وقتی درایوت هک شده باشه میتونی بازیه کپی اجرا کنی :d
واین فقط یکی از علت های بن هستش بقیشم همون بالا گفتم این از این یه چیز دیگم هست اگه بحث بخواد تخصصی بشه که دوستان جدید تو لاو متوجه نمیشن یه سری از دوستان نمیدونن lt دارن یا نه یعنی هنوز نمیدونن دارن بازیای تبدیل شده به ویو 3 بازی میکنن یا ویو اصلی خوب اطلاع رسانیه ما باید از رو بازی باشه

اگه درست مطالب رو بخونید اصل قضیه این بوده که من میخواستم بگم هنوز مشخص نیست که ایران بودن ما دلیلی بر بن شدن ماست یا نه

دوستان عزیزی که ایراد میگیرن میتونن توی یه پیام خصوصی بگن اینجای مطلبت اشتباهه از یه مصلب 6 خطی یه بازیه کپی یا درایو هک شده رو که از نظر من فرقی نداره رو پیدا میکنن یه مصلب میدن که اقا بیسواده:d
بازم تاکید میکنم بازیه کپی یا به قول دوست عزیزم که حرفش کاملا درسته فقط یکی از دلایل بن میتونه باشه چند تاشم من بالا اسم بردم بقیشم توی سایت xbox قسمت قوانین میشه خوند

سلام اقا هزار بار درخوست کردم ولی...

xbox ه من اپدیت میکنه بعد مگه some xbox 360 fetures are not avalible you can fix them by update your console بعدش هم ریست میکنم و داشبوردم عوض شده ولی اواتار ندارم و وقتی هم به لایو میرم اپدیت میکنه و دوباره همون ارور کمکم کنییییییییییید.

آخرین ویرایش:
عزیز بازیه کپی منظور همون درایو هک شدس شما وقتی درایوت هک شده باشه میتونی بازیه کپی اجرا کنی :d
واین فقط یکی از علت های بن هستش بقیشم همون بالا گفتم این از این یه چیز دیگم هست اگه بحث بخواد تخصصی بشه که دوستان جدید تو لاو متوجه نمیشن یه سری از دوستان نمیدونن lt دارن یا نه یعنی هنوز نمیدونن دارن بازیای تبدیل شده به ویو 3 بازی میکنن یا ویو اصلی خوب اطلاع رسانیه ما باید از رو بازی باشه

اگه درست مطالب رو بخونید اصل قضیه این بوده که من میخواستم بگم هنوز مشخص نیست که ایران بودن ما دلیلی بر بن شدن ماست یا نه

دوستان عزیزی که ایراد میگیرن میتونن توی یه پیام خصوصی بگن اینجای مطلبت اشتباهه از یه مصلب 6 خطی یه بازیه کپی یا درایو هک شده رو که از نظر من فرقی نداره رو پیدا میکنن یه مصلب میدن که اقا بیسواده:d
بازم تاکید میکنم بازیه کپی یا به قول دوست عزیزم که حرفش کاملا درسته فقط یکی از دلایل بن میتونه باشه چند تاشم من بالا اسم بردم بقیشم توی سایت xbox قسمت قوانین میشه خوند
من خدایی نکرده قصد توهین به شما رو نداشتم من فقط بحثم اینه که امکان نداره کسی به خاطر ایران بودن بن بشه وتنها دلیل بن شدن هک بودن درایو هست که همونطوری که میدونین خیلی ها بودن که حتی با بازی اصل تو لایو میرفتن ولی چون درایوشون هک شده بود بن شدن.

سلام اقا هزار برا درخوست کردم ولی...

xbox ه من اپدیت میکنه بعد مگه some xbox 360 fetures are not avalible you can fix them by update your console بعدش هم ریست میکنم و داشبوردم عوض شده ولی اواتار ندارم و وقتی هم به لایو میرم اپدیت میکنه و دوباره همون ارور کمکم کنییییییییییید.

اگه بازم بدون تحقیق جوابتون رو نداده باشم شما آپدیت رو آفلاین بزنید البته 2 جور آپدیت هست یکی با اواتار یکی بدون اواتار برای ارکید و الایت الان لینک درستی ندارم اما باید نسخه 80 مگی رو دانلود کنی و با فلش اپ کنی

اگه بازم بدون تحقیق جوابتون رو نداده باشم شما آپدیت رو آفلاین بزنید البته 2 جور آپدیت هست یکی با اواتار یکی بدون اواتار برای ارکید و الایت الان لینک درستی ندارم اما باید نسخه 80 مگی رو دانلود کنی و با فلش اپ کنی

اقا از سه روش فلش و سی دی و xbl انجام دادم

سلام.
دوستان فرض کنیم من fable 3 رو بازی کردم و flag شدم.
1.مثلا تا حالا لایو نرفتم و نخواهم رفت ، بن می شم ؟

2.مثلا یک بار رفتم ولی دیگه نمی رم ، بن می شم ؟

من بازی رو که میزارم داخل دستگاه میگه Update کن
update میکنم دستگاه restart میشه دوباره میگه update kon و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!
من باید جیکار کنم ؟ live نمیرم ها خیلی وقته بن شدم.. اما کلا offline هم نمیتونم بازی کنم اینطوری...

درایو من Hitachi هستش فکر میکنم>..

بازی های قدیمی اجرا میشن البته.. Assassins creed 2 یا Saboteur

آخرین ویرایش:
من بازی رو که میزارم داخل دستگاه میگه Update کن
update میکنم دستگاه restart میشه دوباره میگه update kon و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!
من باید جیکار کنم ؟ live نمیرم ها خیلی وقته بن شدم.. اما کلا offline هم نمیتونم بازی کنم اینطوری...

درایو من Hitachi هستش فکر میکنم>..

بازی های قدیمی اجرا میشن البته.. Assassins creed 2 یا Saboteur
never mind

update april 2010 رو انجام دادم درست شد:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or