† Salvatore †
کاربر سایت
C4eva گفته که می تونید آپدیت کنید ولی بازی هایی که دارای a-p 2.5 هستن رو بازی نکنید .اپدیت نکنید بمونین ببینیم چی میشه.
C4eva گفته که می تونید آپدیت کنید ولی بازی هایی که دارای a-p 2.5 هستن رو بازی نکنید .
اره ميشه وصلش كرد و ازش استفاده كردمن تا حالا 4 بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداده ...دوباره میپرسم...من اپدیت نسخه بتا رو دارم که کینکت رو ساپورت میکنه و حدود یکماه پیش اومد ...میخوام ببینم با نسخه بتا کینکت رو میشه وصل کرد یا نه؟؟؟توی داشپورد بخش کینکت هم داره و همه بازیها رو هم از جمله فیبل جواب میده...حالا اگه ممکنه یه نفر جواب بده:d
دوستان برای جلوگیری از ارور E71 فایل Default.xex از کنار پوشه systemupdate$ حذف کنید
كي ميگهDefault.xexبدون این که اصلا بالا نمیاره که ارورe71 بده
رو فلش که برای من که بالا نمیارهكي ميگه
من خودم اينو Default.xex پاك كردم ورو 2 تا كنسول نصب كردم و راحت آپديت شد و ارور E71 هم نداد
دوستمون درست ميگه پاك كن و فقط اون پوشه رو كه اسمش SYSTEMEUPDATE نصب كن
آره دقيقارو فلش که برای من که بالا نمیاره
این علامته نمی خواد مگه $
این پوشه رو نباید تو پوشه دیگه ای بزاری بزار صفحه اول فلشترو فلش که برای من که بالا نمیاره
این علامته نمی خواد مگه $
کسی نیست به ما جواب بده؟سلام شاید حرفم مسخره است ولی یکی از دوستام گفته اگه بازی هم نکنی ممکن بن شی
میخواستم ببینم درسته یا نه؟
من فیبلم ندارم که flag شم
تست کردم پوشه Default.xexپاک شه eror e61 دیگه نمیاد
کسی نیست به ما جواب بده؟
تا جایی که ما میدونیم برای بن شدن حتما باید به لایو وصل باشی اگه وصل نشی به لایو فکر نکنم امکان بن شدن باشه (اخه بازی که نمیتونه کسی رو بن کنه..برای بن شدن باید ای پی دسگاهتون توی لایو شناسایی بشه)کسی نیست به ما جواب بده؟