جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوست عزیز من زمانی که بازی fable 3 رو گذاشتم تو دستگاه، دستگاه به لایو وصل نبود! یعنی دیگه هم به لایو وصل نمی کنم تا lt+ بیاد. باز هم flag شدم؟ من اصلا اکانت لایو ندارم که بخوام بازی انلاین بکنم! ولی بازی رو بعد از نصب داشبرد تو دستگاه برای اولین بار گذاشتم.
خوب اگه اکانت لایو نداریو آنلاین نشدی چه جوری میخای فلگ بشی:-/

کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟؟؟؟)x=((
اين پست رو بخونيد: http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1191318&postcount=30

من آپديت کردم و با اون شرايطي که گفتم هيچ مشکلي براي من ايجاد نشده و فکر نميکنم براي شما هم ايجاد بشه با در نظر گرفتن شرايطي که گفتم.

در ضمن اگه شما قصد خريد Kinect رو داريد (که فکر کنم البته همه بي صبرانه منتظر هستند، از جمله خودم) خواه ناخواه بايد به داشبورد جديد آپديت کنيد تا کنسول شما بتونه کينکت رو شناسايي کنه.

اقا اگر به لایو وصل نمی شید update نکنید
اگرم منتظر kinect هستید که کار بیهوده ای هستش .چون تا Lt+ بیاد باید صبر داشته باشید و لایو نرید که بن میشید.تا موقعی که بازیها روی دستگاهتون اجرا میشه چه کاریه که update کنید!!!!

• Like
Reactions: Soap McTavish
اين پست رو بخونيد: http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1191318&postcount=30

من آپديت کردم و با اون شرايطي که گفتم هيچ مشکلي براي من ايجاد نشده و فکر نميکنم براي شما هم ايجاد بشه با در نظر گرفتن شرايطي که گفتم.

در ضمن اگه شما قصد خريد Kinect رو داريد (که فکر کنم البته همه بي صبرانه منتظر هستند، از جمله خودم) خواه ناخواه بايد به داشبورد جديد آپديت کنيد تا کنسول شما بتونه کينکت رو شناسايي کنه.
اخه من که بازی ارجینال نمی خرم فقط lt دارم حالا اگه فقط black ops بازی کنم مشکلی نیست؟

من خودم به شخصه تا 20 25 روزی دیگه شاید(شاید!)کینکت برسه دستم.البته گفتم به شرایط بستگی داره شاید واستم برسه ایران.ولی به هر حال,اگر AC:BH رو آپ تو دیت بدون مشکل اجرا شد,کینکت را هم وصل می کنم آپ تو دیت را هم انجام می دم.چون کینکت که یه بازی ا.رجینال داره<می تونم زور بزنم یه دنس سنترال هم اورجینال بگیرم,بعد صبر کنم تا LT+ بیاد.

اخه من که بازی ارجینال نمی خرم فقط lt دارم حالا اگه فقط black ops بازی کنم مشکلی نیست؟
اينطور که دوستان اشاره کردند ظاهرا اين بازي بعد از آپديت داشبورد بدون مشکل اجرا ميشه، البته من خودم هنوز بازي رو نگرفتم، شايد نسخه اورجينال بازي رو بگيرم.

اقا يه سوال از اساتيد
اين بازي ها هم مثل فيبل مشكل دارند؟؟؟ از لحاظ اجرا ميگم نه كينكت
Dance Central
5108417.jpg

و
5108346.png

Fighters Uncaged (2010)
و
.....غيره

• Like
Reactions: Saber
اقا يه سوال از اساتيد
اين بازي ها هم مثل فيبل مشكل دارند؟؟؟ از لحاظ اجرا ميگم نه كينكت[/SPOILER]
هنوز هیچی معلوم نیست، اما احتمالش زیاده! بستگی داره که ap 2.5 باشن یا نه که اون بستگی داره به زمانی که بازی ها شیپ شده باشن تو فروشگاه ها:دی

• Like
Reactions: Saber
دوستان من این آپدیت رو میخوام بریزم، چند تا سوال:

1-من اینو آفلاین میریزم (چون Fable III رو بازی کردم میترسم بن بشم) بعد اگر وایستم تا LT+ بیاد بعد که به LT+ آپدیت کنم بعد لایو برم باز هم بن میشم!؟

2-این ارور e61 که مشکل ساز نیست بعد از آپدیت!؟ مدلشه!؟

دوستان من این آپدیت رو میخوام بریزم، چند تا سوال:

1-من اینو آفلاین میریزم (چون Fable III رو بازی کردم میترسم بن بشم) بعد اگر وایستم تا LT+ بیاد بعد که به LT+ آپدیت کنم بعد لایو برم باز هم بن میشم!؟

2-این ارور e61 که مشکل ساز نیست بعد از آپدیت!؟ مدلشه!؟

سلام
دوسته من اول فلگ باید بشی که بن شی
و اینکه تو ال تی فقط اگه اب دیت کنی و فیبلو بزاری و ارور بده ان شی فلگ میشی
اگه افلاینم بازی کنی فیبلو بعده اب دیت که ارورو بده معلوم نیست lt+ بتونه از فلگ شدنت جلوگیری کنه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or