جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان و اساتید من چند صفحه رو خوندم اما چند تا چیز رو نفهمیدم: الان اگر من کنسول رو آپدیت کنم نمی تونم بازی های بعد از Fable 3 رو انجام بدم مثل AC: brotherhood اگر درسته این حرف بگید که من آپدیت نکنم و فلگ هم نشم چون از ترس این بن ویو یک ماهی هست وصل لایو نشدم.
پ.ن:استفاده از :Kinect نیاز کامل داره به لایو یا بدون لایو هم میشه ازش استفاده کرد؟

دوستان و اساتید من چند صفحه رو خوندم اما چند تا چیز رو نفهمیدم: الان اگر من کنسول رو آپدیت کنم نمی تونم بازی های بعد از Fable 3 رو انجام بدم مثل AC: brotherhood اگر درسته این حرف بگید که من آپدیت نکنم و فلگ هم نشم چون از ترس این بن ویو یک ماهی هست وصل لایو نشدم.
پ.ن:استفاده از :Kinect نیاز کامل داره به لایو یا بدون لایو هم میشه ازش استفاده کرد؟

معلوم نیست.فعلا فقط fable3 رو نمیشه بازی کرد.باید تا امدن بازی صبر کنی. برای کینکت هم به لایو احتیاجی نیست فقط باید کنسولت آپدیت باشه.
در ضمن اگر این تاپیک رو بخونی جواب سوالهات رو میگیری:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35582

آخرین ویرایش:
نیومده مهندس!! بن ویو کجا بود آخه؟!

اصلا تو چرا آپدیت نمیکنی حسام؟ بیا گرز یذره بهت ..... کنیم حالشو ببریم :d
من آپدیت کردم
و اصلا برام بن شدن مهم نیست
ولی من GOLD ندارم:((
3 تا پروفایلمم گلدشو تموم کردم
خیلی دوست دارم بیام چند دست گیرز بزنم:(

آقا چه بخوای چه "نخوای" آپدیت رو باید بکنی...
AC: brotherhood هم که اومده روی داشبود جدید کار نمیکنه، تازه اگر داشبورد قدیمی رو داشته باشی و بازی AC: brotherhood رو داخل دستگاه بذاری پیغام آپدیت میخواد!
کینکت بدون لایو هم میشه بازی کرد!
پ.ن: از این به بعد همگی بازی ها که میآد، AP2.5 داره...

رو دستگاه من فیرمویر 1.6 non-Stealth نسبه .....وضعیت من برای اجرای بازی های جدید به چه صورته؟؟؟
فعلا هیچ مشکلی برای اجرای بازیها نداری، چون شناسایی ap2.5 فقط در داشبورد جدید وجود داره

ویرایش: اجرای بازیها زیاد ربطی به فریمورت نداره، به ورژن داشبوردت بستگی داره، اگه آخرین داشبورد را نصب کرده باشی ممکنه بازیهای جدید ( بجز COD:BO) را اجرا نکنه

نقل قول از Lich King
به دلیل اینکه فیرمور iXtreme LT قادر به تشخیص AP25 نیست شما با ارور عدم خواندن دیسک مواجه می شوید. به طور کلی شما در حاضر قادر نیستید بازی های AP25 رو در داشبورد جدید با LT بازی کنید.
البته اگر از فیرمور های iXtreme قدیمی مثل 1.6 non stealth استفاده می کنید بازی به احتمال زیاد بدون مشکل اجرا می شود. هنوز دقیقاً مشخص نیست که بازی های AP25 در داشبورد جدید روی چه فیرمور هایی اجرا می شوند.

آخرین ویرایش:
رو دستگاه من فیرمویر 1.6 non-Stealth نسبه .....وضعیت من برای اجرای بازی های جدید به چه صورته؟؟؟

با توجه به اینکه فرمورتون non-Stealth هست با دشبورد جدید فکر نمیکنم مشکلی با اجرای بازیهای جدید داشته باشید (طبق توضیحات دوستان)

فعلا هیچ مشکلی برای اجرای بازیها نداری، چون شناسایی ap2.5 فقط در داشبورد جدید وجود داره

ویرایش: چه سوتی دادم، اجرای بازیها ربطی به فریمورت نداره، به ورژن داشبوردت بستگی داره، اگه آخرین داشبورد را نصب کرده باشی ممکنه بازیهای جدید ( بجز COD:BO) را اجرا نکنه

بابا این ap2.5 چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

بابا این ap2.5 چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
AP25 که مخفف Anti-Piracy 2.5 هست یک پروتکشن جدید از سوی مایکروسافت برای شناسایی دیسک های کپی شده می باشد. این چک در حال حاضر فقط در بازی Fable III موجود هست و هیچ کدام از بازی های دیگر دارای AP25 نمی باشند.

AP25 که مخفف Anti-Piracy 2.5 هست یک پروتکشن جدید از سوی مایکروسافت برای شناسایی دیسک های کپی شده می باشد. این چک در حال حاضر فقط در بازی Fable III موجود هست و هیچ کدام از بازی های دیگر دارای AP25 نمی باشند.

ممنون برای جوابت

میگم که این صحبتهای بالا برای کسانی که فریمور non stealth دارن هم شامل میشه(که اپدیت جدید رو انجام ندادن)

با تشکر

ممنون برای جوابت

میگم که این صحبتهای بالا برای کسانی که فریمور non stealth دارن هم شامل میشه(که اپدیت جدید رو انجام ندادن)

با تشکر
بستگی داره
گویا FABLE مشکلی با داشبور قدیمی نداره و اجرا میشه
ولی بازی AC:BH تو خود بازی آپدیت هست و باید اجبارا داشبورد را آپدیت کنی، و ممکنه بعدش دیگه بازی نیاد

بستگی داره
گویا FABLE مشکلی با داشبور قدیمی نداره و اجرا میشه
ولی بازی AC:BH تو خود بازی آپدیت هست و باید اجبارا داشبورد را آپدیت کنی، و ممکنه بعدش دیگه بازی نیاد

اگه اپدیت داخل بازی رو پاک کنیم بعد بازی رو یه بار دیگه رایت کنیم مشکل حله

اگه اپدیت داخل بازی رو پاک کنیم بعد بازی رو یه بار دیگه رایت کنیم مشکل حله
بابا مگه الكيه اپديتو پاك كني بعد يبار ديگه رايت كني مشكل حل ميشه)x
عجب چيزهاي آدم ميبينه تو اين پست ها /.....:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or