adashk2008
کاربر سایت
بچه ها ممنون میشم این سوال منو جواب بدید .. من اسلیم 250 دارم اگه اپدیت کنم مشکلی واسه اجرای بازی ها نداره . تو رو خدا کمک کنید ...
بچه ها ممنون میشم این سوال منو جواب بدید .. من اسلیم 250 دارم اگه اپدیت کنم مشکلی واسه اجرای بازی ها نداره . تو رو خدا کمک کنید ...
پس مطمئن باشم دیگه . اپدیت کنم چون تمام بازی جدیدا اینجورین . الان همکه کینکت می خوام بازی کنم با داشبورد قدیمی نمیشه .. عد یه سوال اگه من فلگشم با لایو وصل نشم بعد از فرم ویر جدید وصل شم باز هم بند می شم ........
شما چرا هر پستی رو تو هر تاپیک مختلفی میزنی؟یه بازی دیگه هم به جمع بازی هایی که دارای AP 2.5 هستن و آپدیت هم روی دیسکشون هست و روی آپدیت جدید اجرا نمیشن اضافه شد
[SIZE=-1]Need For Speed: Hot Pursuit[/SIZE]
سلام
من بازی های جدید رو ایکس باکسم نمیاد مشکلش از آپدیت نیست چون تازه آپدیت کردم به من گفتن سی دی بوت نیازه . کسی میتونه لینک دانلودشو واسم بذاره ؟
ببخشید من یه دستگاه اسلیم خریدم همراه کنیکت میخواستم دستگاهو اپدیت پاییز را بریزم که در نصف خطا داد حالا هر کاری میکنم اپدیت نمیشه.اگه دستگاهو روشن میکنم فقط صفحه سفید میاد مینویسه update stopped پایین صفحه چندتا کد هست.مشکل از چیه که نمیتونم اپدیت کنم.اما تمام راه حل را امتحان کردم بازم جواب نداد لطفا کمک کنید
میشه زود جواب بدین
شما اگر صبر کنی تا LT+ بیاد که خیلی کار عالی کردیسلام دوستان یه سوال دارم
من الان آبدیت جدید رو روی دستگاهم زیختم....میخوام بازی Assassin`s Creed:BrotherHood رو بازی کنم...باید چیکار کنم همین جوری میشه بازی کرد؟؟؟
یا باید فریمورمو آبدیت کنم و lt+ بذارم؟اگه آره خودم میتونم یا باید بدم جایی؟؟کجا بدم و هزینش حدوداً چنده؟؟
لطفاً سریع جواب بدید.
ممنون