A . ZoN[i]X
کاربر سایت
گفتن تا قبل کریسمس میاد .ممنون عزیز
من امروز فروشگاه نکست جن بودم گفتم اپدیت فریمور lt+ داره؟ گفت نه. گفتم کی میاد؟ گفت اومد تو سایت می نویسیم.
کسی نمی دونه این فریمور کی میاد؟؟؟؟؟
گفتن تا قبل کریسمس میاد .ممنون عزیز
من امروز فروشگاه نکست جن بودم گفتم اپدیت فریمور lt+ داره؟ گفت نه. گفتم کی میاد؟ گفت اومد تو سایت می نویسیم.
کسی نمی دونه این فریمور کی میاد؟؟؟؟؟
به تعداد زیاد بار این سئوال پرسیده شده.سلام.من میخواستم که چجوری میشه که اپدیت LT.1.1 از اپدیت Non Stealth رو از هم تشخیص داد؟اگه کسی میدونه از جواب دادن به ما دریغ نکنه.با تشکر از تمامی دوستان گیمر
به تعداد زیاد بار این سئوال پرسیده شده.
شما خودت نمی تونی تشخیص بدی. فقط کسی که LT می ریزه می تونه تشخیص بده. که اگه شک داری یه دور دیگه LT بریزه راحت تری.
فقط برای لایو رفتن با هم فرق دارن. اگه آفلاین بازی می کنی که اصلاً برات مهم نباشه.
نه این اپدیت جدیده کلا این شکلیه. البته اون ارور هم احتمالا مشکل از جای دیگه بوده که حل شده. کلا وضعیتت سفیده.دوستان من این آپدیت آخری (2.0.12611.0 Avatar ) رو دانلود کردم و ریختم رو دستگاه بعد از اتمام مراحل یک صحفه سیاه رنگی اومده که نوشته Contact xbox customer support و اون چراغ جلوی دستگاه قرمز رنگ شد.
دستگاه رو خاموش کردم و مجدد روشن نمودم داشبورد بالا اومدش ولی انگار ناقص نصب شده کارهایی رو هم که برای برگرداندن آپدیت تو پست اول اشاره شده بود رو انجام دادم ولی باز هم همین صفحه مشکی رنگ میاد.
الان توی صفحه داشبورد دو تا خط هست یکی Welcome و یکی My Xbox زیر شاخه هاشون هم ظاهراً کامل هست ولی قبلاً اینا 4 یا 5 تا بودند.
حالا فکر میکنید که بد نصب شده یا ناقصه؟؟؟ اگر آره چه کار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ّFw همون فریمور هستشاین Fw یعنی چی ؟! همون فریمور ه ؟
اقا این صحبت ها (مکالمه ها ) رو از کجا گیر میارین ؟
1.6 هستش.یه سوال دیگه دارم اونم اینه که من یه ایکس باکس دارم که بازی های که ویو 5و6وبه بالا رو داره رو با بوت اجرا میکنه حالا نمیشه تشخیص داد که چه فریمور روش هست.با تشکر از شما