جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام.من میخواستم که چجوری میشه که اپدیت LT.1.1 از اپدیت Non Stealth رو از هم تشخیص داد؟اگه کسی میدونه از جواب دادن به ما دریغ نکنه.با تشکر از تمامی دوستان گیمر:x
به تعداد زیاد بار این سئوال پرسیده شده.
شما خودت نمی تونی تشخیص بدی. فقط کسی که LT می ریزه می تونه تشخیص بده. که اگه شک داری یه دور دیگه LT بریزه راحت تری.
فقط برای لایو رفتن با هم فرق دارن. اگه آفلاین بازی می کنی که اصلاً برات مهم نباشه.

به تعداد زیاد بار این سئوال پرسیده شده.
شما خودت نمی تونی تشخیص بدی. فقط کسی که LT می ریزه می تونه تشخیص بده. که اگه شک داری یه دور دیگه LT بریزه راحت تری.
فقط برای لایو رفتن با هم فرق دارن. اگه آفلاین بازی می کنی که اصلاً برات مهم نباشه.

یه سوال دیگه دارم اونم اینه که من یه ایکس باکس دارم که بازی های که ویو 5و6وبه بالا رو داره رو با بوت اجرا میکنه حالا نمیشه تشخیص داد که چه فریمور روش هست.با تشکر از شما:x:x:x:x

دوستان من این آپدیت آخری (2.0.12611.0 Avatar ) رو دانلود کردم و ریختم رو دستگاه بعد از اتمام مراحل یک صحفه سیاه رنگی اومده که نوشته Contact xbox customer support و اون چراغ جلوی دستگاه قرمز رنگ شد.

i502893_IMAG0188.jpg

دستگاه رو خاموش کردم و مجدد روشن نمودم داشبورد بالا اومدش ولی انگار ناقص نصب شده کارهایی رو هم که برای برگرداندن آپدیت تو پست اول اشاره شده بود رو انجام دادم ولی باز هم همین صفحه مشکی رنگ میاد.
الان توی صفحه داشبورد دو تا خط هست یکی Welcome و یکی My Xbox زیر شاخه هاشون هم ظاهراً کامل هست ولی قبلاً اینا 4 یا 5 تا بودند.

i502894_IMAG0189.jpg

i502895_IMAG0190.jpg

حالا فکر میکنید که بد نصب شده یا ناقصه؟؟؟ اگر آره چه کار باید بکنم؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :x:x:x

دوستان من این آپدیت آخری (2.0.12611.0 Avatar ) رو دانلود کردم و ریختم رو دستگاه بعد از اتمام مراحل یک صحفه سیاه رنگی اومده که نوشته Contact xbox customer support و اون چراغ جلوی دستگاه قرمز رنگ شد.

i502893_IMAG0188.jpg

دستگاه رو خاموش کردم و مجدد روشن نمودم داشبورد بالا اومدش ولی انگار ناقص نصب شده کارهایی رو هم که برای برگرداندن آپدیت تو پست اول اشاره شده بود رو انجام دادم ولی باز هم همین صفحه مشکی رنگ میاد.
الان توی صفحه داشبورد دو تا خط هست یکی Welcome و یکی My Xbox زیر شاخه هاشون هم ظاهراً کامل هست ولی قبلاً اینا 4 یا 5 تا بودند.

i502894_IMAG0189.jpg

i502895_IMAG0190.jpg

حالا فکر میکنید که بد نصب شده یا ناقصه؟؟؟ اگر آره چه کار باید بکنم؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :x:x:x
نه این اپدیت جدیده کلا این شکلیه. البته اون ارور هم احتمالا مشکل از جای دیگه بوده که حل شده. کلا وضعیتت سفیده.;)

این Fw یعنی چی ؟! همون فریمور ه ؟
اقا این صحبت ها (مکالمه ها ) رو از کجا گیر میارین ؟
ّFw همون فریمور هستش
این صحبتها از چت روم fw @ EFnet از IRC بدست میاد که ملت راجع بهش باهم چت میکنن ( این روم راجع به فریمور، هک اون و بازیهای جدید ( از نظر safe بودن) بحث میکنن)
البته صحبت هایی که c4eva میکنه از آدرس زیر هم میتونی بخونی
http://irc.netsplit.de/channels/details.php?room=#fw&net=EFnet

یه سوال دیگه دارم اونم اینه که من یه ایکس باکس دارم که بازی های که ویو 5و6وبه بالا رو داره رو با بوت اجرا میکنه حالا نمیشه تشخیص داد که چه فریمور روش هست.با تشکر از شما:x:x:x:x
1.6 هستش.
ولی اگه بدون بوت اجرا کنه می شه گفت یا non stealth یا LT هستش.

<*****> [LTR]hi, any infos if the 0225 slim drives will be flashable? according to geremia the spi flash is locked to read only
<c4eva> never say never
<*****> so you have found a way? would be really cool ...
<c4eva> more info later after ap25 is done
<*****> ok, but can you give me a simple yes or no? 0225 flashable yes or no? thanks
<c4eva> possible
<*****> great, that's cool info
<*****> thank you[/LTR]​

نه این اپدیت جدیده کلا این شکلیه. البته اون ارور هم احتمالا مشکل از جای دیگه بوده که حل شده. کلا وضعیتت سفیده.;)

نه به احتمال 90 درصد درست نصب شده اگر درست نصب نمیشد اواتار سیاه میشد ولی این کامل نصب شده
مشکلی هم که باهاش نداری

دستتون درد نکنه کلی نگران شده بودم ...

خدا رو شکر به خیر گذشت.

ممنونم :x:x

<*****> [LTR]hi, any infos if the 0225 slim drives will be flashable? according to geremia the spi flash is locked to read only
<c4eva> never say never
<*****> so you have found a way? would be really cool ...
<c4eva> more info later after ap25 is done
<*****> ok, but can you give me a simple yes or no? 0225 flashable yes or no? thanks
<c4eva> possible
<*****> great, that's cool info
<*****> thank you[/LTR]​
اگه نقل قولت مستقیم باشه، این عالیه!
ممنون از c4eva!

بعد از مدت ها 1 خبر خوب شنيديم

حالا خبره خوبه چی هست منم که خوندم زیاد چیزی نفهمیدم

راستی یه سوال

من تو سایت بازی نما دیدم یکی گفته بود sims 3 دارای ap 2.5 هست.آیا درسته؟؟

راستی نوشته بود مثل fable iii روی داشبورد قدیمی هم میاد. این چی درسته؟؟

ممنون دوستان اگه زود تر جواب بدید چون فردا می خوام برم بخرم

حالا خبره خوبه چی هست منم که خوندم زیاد چیزی نفهمیدم

راستی یه سوال

من تو سایت بازی نما دیدم یکی گفته بود sims 3 دارای ap 2.5 هست.آیا درسته؟؟

راستی نوشته بود مثل fable iii روی داشبورد قدیمی هم میاد. این چی درسته؟؟

ممنون دوستان اگه زود تر جواب بدید چون فردا می خوام برم بخرم

1. نمیدونم شاید Sims 3 دارای AP2.5 باشه ! ولی روی داشبورد قدیمی اجرا میشه . ( احتمالا Ap2.5 رو نداره )
2. Fable 3 روی داشبورد قدیمی اجرا میشه ( دوست من بعد از اپدیت هم تونسته اجراش کنه ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or