جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

یک سوال

اقا من میخوام برم لایو یک لحظه pes 2011 رو اپدیت کنم و برگردم و حالا قست ندارم اپدیت کنم میخوام بذارم تا LT جدید بیاد . حالا میشه انکارو کرد اصلا ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ بن نمیشم ؟ :d
اینجا جاش نیست (:دی) ولی میتونی آپدیت PES 2011 رو از این طریق به راحتی بصورت آفلاین انجام بدی : http://www.mb-empire.com/index.php?...-2011&catid=54:1389-08-17-13-08-39&Itemid=177

آقا سلام من کنسولم رو قبلا آبدیت کردم و تا دیروز داشتم bc2بازی میکردم الان دیگه goldم داره تموم میشه میتونم دیگه به live وصل نشم و cod boرو بازی کنم؟رو کنسولم اجرا میشه؟بعدا که ltاومد میتونم ltبریزم و دوباره برم live؟

کسی این برنامه ی ESPN رو که توی این آپدیت جدید برای دانلود گذاشتن رو تونسته دانلود کنه آخه هر کاری میکنم eror میزنه؟؟؟;;)
اره داداش دانلود کردم، بدک نیست، یکم سرعت اینترنتت باید زیاد باشه تا بتونی حال کنی، البته من یه بار باز کردم فقط مسابقات فوتبال آمریکایی رو داشت.:|
اما علت ارور هم که معلومه، باید ای پی آمریکا داشته باشه عزیز، ای پی ایران مجاز نیست

سلام بچه ها من به مشکل خوردم موقع آپدیت
اول اینکه فایل رو که من دانلود کردم از rar خارج میشه ولی تهش این ارور هم میده
! C:\Users\...\Desktop\systemupdate.zip: CRC failed in $systemupdate\AvatarEditor.xex. The file is corrupt
بعد پوشه رو به همراه فایلdefault.xex رایت زدم با برنامه خود ویندوز سون
حالا بار اول که روشن کردم بوت کردم سیستم رو یه آپدیت کوچیک کرد کنسول ریست شد بعد شکلو شمایل داشبورد تغییر کرد گفت میخوای آپدیت کنی ؟ گفتم بله ولی زمانی که داره اکسترکت میکنه ارور کثیف بودن دی وی دی رو میده و کد ارور هم اینه:
Status Code 3143 0000 3000 0906 8007 0002
در صورتی که دی وی دی تمیز تمیز هستش و 10 دقیقه نیست رایت زدم
کسی میدونه مشکل چیه ؟

سلام بچه ها من به مشکل خوردم موقع آپدیت
اول اینکه فایل رو که من دانلود کردم از rar خارج میشه ولی تهش این ارور هم میده
! C:\Users\...\Desktop\systemupdate.zip: CRC failed in $systemupdate\AvatarEditor.xex. The file is corrupt
بعد پوشه رو به همراه فایلdefault.xex رایت زدم با برنامه خود ویندوز سون
حالا بار اول که روشن کردم بوت کردم سیستم رو یه آپدیت کوچیک کرد کنسول ریست شد بعد شکلو شمایل داشبورد تغییر کرد گفت میخوای آپدیت کنی ؟ گفتم بله ولی زمانی که داره اکسترکت میکنه ارور کثیف بودن دی وی دی رو میده و کد ارور هم اینه:
Status Code 3143 0000 3000 0906 8007 0002
در صورتی که دی وی دی تمیز تمیز هستش و 10 دقیقه نیست رایت زدم
کسی میدونه مشکل چیه ؟

اول اینکه نباید ارور بده. یه فایلیش اکسترکت نمیشه حتما که این ارور رو میده. دوباره دانلودش کن.

در ضمن بریز رو فلش. رو رم گوشی. همه چیز هست حتما رو دیسک باید رایت کنی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or