Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
اینجا جاش نیست (یک سوال
اقا من میخوام برم لایو یک لحظه pes 2011 رو اپدیت کنم و برگردم و حالا قست ندارم اپدیت کنم میخوام بذارم تا LT جدید بیاد . حالا میشه انکارو کرد اصلا ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ بن نمیشم ؟ :d
اینجا جاش نیست (یک سوال
اقا من میخوام برم لایو یک لحظه pes 2011 رو اپدیت کنم و برگردم و حالا قست ندارم اپدیت کنم میخوام بذارم تا LT جدید بیاد . حالا میشه انکارو کرد اصلا ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ بن نمیشم ؟ :d
میتونی دوباره بازها را روی هاردت نصب کنی و با کینکت از خودت حرکات متنوعی دربیاریسلام, کنسول من پارسال بن شد فرم ور 1.6 دارمو به لایوم کاری ندارم. حالا اگه آپدیت آخرو نصب کنم چه اتفاقی می افته؟
مشکل که به جز Fable III مشکلی ایجاد نمیشه ( فعلا)ممنون
پس یعنی برای اجرای بازی های جدیدو قدیم مشکلی ایجاد نمیشه؟
حالا کینکت از کجا بیارم؟؟!![]()
اره داداش دانلود کردم، بدک نیست، یکم سرعت اینترنتت باید زیاد باشه تا بتونی حال کنی، البته من یه بار باز کردم فقط مسابقات فوتبال آمریکایی رو داشت.کسی این برنامه ی ESPN رو که توی این آپدیت جدید برای دانلود گذاشتن رو تونسته دانلود کنه آخه هر کاری میکنم eror میزنه؟؟؟![]()

خوب اول fable رو بازی میکنیم بعد آپدیت میکنیممشکل که به جز Fable III مشکلی ایجاد نمیشه ( فعلا)
کینکت هم باید بخری![]()

من یه سوال دارم
بن ویو اومده
تا حالا کسی بن شده
چه کسایی بن نشدن
یه 2-3 صفحه رو بخونید باور کنید جوابتون میاد دستتون.
هنوز خبری نیست.یه چند تا پست رو مرور کنید خواهشا.
من دو سه صفحه آخر رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
سلام بچه ها من به مشکل خوردم موقع آپدیت
اول اینکه فایل رو که من دانلود کردم از rar خارج میشه ولی تهش این ارور هم میده
! C:\Users\...\Desktop\systemupdate.zip: CRC failed in $systemupdate\AvatarEditor.xex. The file is corrupt
بعد پوشه رو به همراه فایلdefault.xex رایت زدم با برنامه خود ویندوز سون
حالا بار اول که روشن کردم بوت کردم سیستم رو یه آپدیت کوچیک کرد کنسول ریست شد بعد شکلو شمایل داشبورد تغییر کرد گفت میخوای آپدیت کنی ؟ گفتم بله ولی زمانی که داره اکسترکت میکنه ارور کثیف بودن دی وی دی رو میده و کد ارور هم اینه:
Status Code 3143 0000 3000 0906 8007 0002
در صورتی که دی وی دی تمیز تمیز هستش و 10 دقیقه نیست رایت زدم
کسی میدونه مشکل چیه ؟