جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

ارور e61 نیست ارور e71 که یه ارور نرمافزاریه که من قبلش آپدیت 85 مگی رو ریختم فرداش خواستم اون 95 مگی رو بریزم آخرش اون ارور رو داد... خیلی هم مشکل خاصی نیست...

سلام شاید حرفم مسخره است ولی یکی از دوستام گفته اگه بازی هم نکنی ممکن بن شی
میخواستم ببینم درسته یا نه؟
من فیبلم ندارم که flag شم

سلام بچه ها من احتمال میدم بن شدن ها شروع بشه پارسال هم بیشتر بچه ها بعدCOD بن شدن خودمم اواخر ابان بن شدم این اپدیت هم flag کردن رو شروع کرده(fable3)
من هنوز اپدیت جدیدو نصب نکردم کسایی هم که نکردن بمونن هی نگن چی کنیم این یه مدتم صبر کنیم ببینینم چی میشه

my gamertag:GainedYashar

من تا حالا 4 بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداده ...دوباره میپرسم...من اپدیت نسخه بتا رو دارم که کینکت رو ساپورت میکنه و حدود یکماه پیش اومد ...میخوام ببینم با نسخه بتا کینکت رو میشه وصل کرد یا نه؟؟؟توی داشپورد بخش کینکت هم داره و همه بازیها رو هم از جمله فیبل جواب میده...حالا اگه ممکنه یه نفر جواب بده:d

من تا حالا 4 بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداده ...دوباره میپرسم...من اپدیت نسخه بتا رو دارم که کینکت رو ساپورت میکنه و حدود یکماه پیش اومد ...میخوام ببینم با نسخه بتا کینکت رو میشه وصل کرد یا نه؟؟؟توی داشپورد بخش کینکت هم داره و همه بازیها رو هم از جمله فیبل جواب میده...حالا اگه ممکنه یه نفر جواب بده:d
اره ميشه وصلش كرد و ازش استفاده كرد
كلا فرقي ندارن
در مورد اين حرف هم ميتونم بگم اره من هم همينو تاييد ميكنم
فقط اين بازهارو كه قفل جديد دارن رو بازي نكنيد
C4eva گفته که می تونید آپدیت کنید ولی بازی هایی که دارای a-p 2.5 هستن رو بازی نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or