snake is hero
کاربر سایت
بازی من تو دستگاه خود مغازه دار کار کرد در ضمن من قبلا بن شدم... میخواستم فقط آپدیت کینکت رو لطفا برا دانلود بزارید من دستگامو آپ کنم...
انشالا چیزی نمیشهمن دارم آپدیت رو انجام میدم دعام کنید!
نه لینک آپدیت آفلاین نیومده اومده بود با لایو آپدیت نمیکردم! نه اجرا نمیکنه ... آپدیت 190مگ هست!
یعنی بازی های کپی رو اجرا نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟نه لینک آپدیت آفلاین نیومده اومده بود با لایو آپدیت نمیکردم! نه اجرا نمیکنه ... آپدیت 190مگ هست!
نه Fable IIIرو اجرا نمیکنه Adds a new Anti-Piracy Scheme 2.5 (Fable 3 doesn't work on Ixtreme LT).
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software
استاد یه سوال ، موارد امنیتی برای لایو به کنار، راهی برای اجرای بازیهای جدید (فقط برای سینگل)وجود خواهد داشت ؟یک مورد رو اضافه کنم که C4E امروز صبح در IRC #FW یک خبری رو قرار دادند.
C4Eva: ap2.5 already beaten the backup Fable 3 runs well on the Dash Beta! More data are needed for analysis
C4E موفق شده که نسخه ی کپی از بازی Fable III رو با توجه به ورژن جدید امنیت کپی رایت (anti-Piracy25) در داشبورد Beta، بازی رو اجرا کنه. البته این به معنی نیست که به زودی شاهد یک Firmware جدید باشیم. اشاره شده که همچنان نیاز به بررسی بیشتر دارند. (منظورشون موارد امنیتی در XBOX LIVE هست)

تبریکات !بن نشدم بن نشدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!