جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

مثل اینکه برا sky هست!
دانلود من دیگه داره تموم میشه اگه چیز دیگه ای هم بود میگم
ویرایش:
آپدیت فقط و فقط برای ساپورت وایرلس آداپتوری هست که قراره بیاد!
همین هیچ چیزه دیگه ای هم نداره!

آخرین ویرایش:
من دیروز هاردم رو به 250 ارتقاء دادم و دارم حالشو می برم!:biggrin1:بازی تکن 6 رو هم بازی کردم (نسخه ی Nuke شده هست فکر کنم) یعنی حالا اگه بخوام آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟!! راستی با 128 حدودا چقدر طول میکشه؟!

اگر من قبل از اینکه بازی تکین رو بزارم تو دستگاه ، کنسول را به آپدیت جدید تبدیل کنم دیگه تو بازی های جدید مثل تیکن پیغام آپدیت نمیاد بالا و راحت میشه با دیسک اکتیو بازی کرد؟ (آواتور هم سیاه نمیشه ؟)

اگر من قبل از اینکه بازی تکین رو بزارم تو دستگاه ، کنسول را به آپدیت جدید تبدیل کنم دیگه تو بازی های جدید مثل تیکن پیغام آپدیت نمیاد بالا و راحت میشه با دیسک اکتیو بازی کرد؟ (آواتور هم سیاه نمیشه ؟)

بله دیگه اپدیت نمی خواد اواتار ها هم سیاه نمیشه .

بخشید من هرچی از خود ایکس باکس آپدیت میکم تا به وستاش میرسه ارور میده و میاد بیرون هیچ راهی نیست که بشه من این آپدیت رو دانلود کنم و با فلش بریزم تو ایکس باکس؟؟؟وآواتارام برگرده
این ر. دان کن و بریز تو فلش و آپدیت کن.
موفق باشی
لینک دانلود

از توی setting برو اونجا فکر کنم گزینه اخر set up update باشه
چون فولدر رو صحیح رایت نکردید-اینطوری شده-از بچه ها بپرسید دقیقا چی رو باید رایت کنید-!!

اگرم تونستید دیسک رو بزارید تو دستگاه -یکبار دستگاه رو با دکمه خود کنسول روش کنید- اگه نشد
با دکمه دسته رو شن کنید(دیسک توی دستگاه باشه ها)

از توی setting برو اونجا فکر کنم گزینه اخر set up update باشه
چون فولدر رو صحیح رایت نکردید-اینطوری شده-از بچه ها بپرسید دقیقا چی رو باید رایت کنید-!!

اگرم تونستید دیسک رو بزارید تو دستگاه -یکبار دستگاه رو با دکمه خود کنسول روش کنید- اگه نشد
با دکمه دسته رو شن کنید(دیسک توی دستگاه باشه ها)

من دقیقا طبق همون روشی که خلیل جان تو صفحه اول گفتن کار کردم اما نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or