جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من دستگاهمو تازه گرفتم (پرمیمم 09/2008) و کپی خور وقتی میخوام به ADSL وصل کنم در خواست اپدیت میکنه اگه این کار را انجام بدم مشکلی پیش میاد یا نه لطفا کمک کنید :love:

سلام . شرمنده ولی میشه یکی بگه این Facebook و twitter چین ؟! منظورم اینه چیکار میکنن :!؟
اینا شبکه اجتماعی و به قول عامیانه ها چت روم هستند که میشه از طریق این ها اخبار روز دنیا و Friend Search و ... هم استفاده کرد. آپدیت این ها هم فکر کنم 17 Nov می یاد. دقیقا 7 روز بعد از Cod Mw2 ...

سلام آقا خلیل پس چی شد آقا لینک رو نمیزارید؟:-"

متاسفانه و یا خوشبختانه Tester ما که قرار بود موضوعی رو تست کنند در مورد پاک شده آواتور ها،
حس و حال اتمام تست رو نداشتند و ما هم به ناچار به دنبال Tester دیگری که شرایط لازم رو داشته باشه می گردیم..

متاسفانه و یا خوشبختانه Tester ما که قرار بود موضوعی رو تست کنند در مورد پاک شده آواتور ها،
حس و حال اتمام تست رو نداشتند و ما هم به ناچار به دنبال Tester دیگری که شرایط لازم رو داشته باشه می گردیم..

سلام آقا خلیل عزیز .

آقا من حاضر به هم کاری هستم (taster);) فقط بفرمایید باید چه کار کنم؟؟:confused:

سلام
من امروز برای اولین بار به live وصل شدم بعد از update و ساختن profile متوجه شدم حدود 900 تا gamescore رم کم شده که متعلق به دو بازی tomb rider legend و condemned بوده که هر دو صفر شده
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
ممکنه به خاطر همین بعدا بنم کنن؟ در حالی که هنوز online بازی نکردم

نمیدونم دلیلش چیه اما خیالتون راحت بنتون نمیکنن!
از وقتی که به لایو وصل میشید گیم اسگوراتون تاریخ میخوره و اگه قبلش هر کاری کرده باشین مهم نیست!
یعنی مثل بعضیا نکنی که میان با تغییراتی ییهو گیم اسکورشون رو میکنن 200 هزار:biggrin1:
در غیر این حالت بالا بن نمیشی

ممنون از جوابتون دوست عزیز
خودم حدس میزنم به خاطر stealth نبودن بوده چون این دو تا بازی رو همون اوایل گرفتم که playbox (مالزی)
هستن ولی بقیه بازی هام patch stealth رو دارن و از score اونا چیزی کم نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or