جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

با دانلود منیجر مرورگرتون بازیش کنین!
خلیل 7.5 مگ کم نیست؟؟ حله دیگه؟؟
البته من به استادی تو شک ندارم! :love:

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نصبش کردم / اون دکمه بیرون دهنده درایو ( eject ) اومد
ولی آواتورها رفت / بعد که خواستیم به قسمت آواتورها بریم پیغامی داد که باید به live وصل بشیم برای دانلود آپدیت

( احتمالا کامل نیست و یا ... )

با دانلود منیجر مرورگرتون بازش کنین!
خلیل 7.5 مگ کم نیست؟؟ حله دیگه؟؟
البته من به استادی تو شک ندارم! :love:

امین جان تقریباً تمامی اپدیت های داشبورد همین حجم رو دارند، چندتا آپدیت قبلی رو هم دانلود کردم چک کردم بازم همین حجم بودند.
البته اپدیت 7371 حجم بسیار بیشتری داره که مربوط با آواتور ها هستش

از نظر ناقص بودن فکر کنم ناقص باشه از فروم معتبری فرانسوی زبان GX-Mod اون رو دانلود کردم و اصلا یک تاپیک دارند برای همین مورد.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نصبش کردم / اون دکمه بیرون دهنده درایو ( eject ) اومد
ولی آواتورها رفت / بعد که خواستیم به قسمت آواتورها بریم پیغامی داد که باید به live وصل بشیم برای دانلود آپدیت

( احتمالا کامل نیست و یا ... )

این مورد رو سوال کردم در مورد GX-Mod، جواب ام رو که گرفتم همین جا ارسال میکنم.

ولی بیشتر این جور آپدیت ها برای کسانی هستش که مشکلات وصل شدن به Live رو دارند مثل BAN شدگان، پس نیازی به موارد اپدیت های Live ندارند.

در غیر این صورت وصل بشند به Live و اپدیت کنند براشون بهتر هستش..

ولی به هر حال بازم پی گیر مشکل شما هستم

حق نگهدار

سلام
من از طریق کنسول آپدیت رو دانلود میکنم ولی بعد از restart شدن دستگاه زمان لازم برای نصب آپدیت رو حدود 70 دقیقه می نویسه.میخوام ببینم برای همه این طور هست و باید صبر کنم یا مشکلی وجود داره که این قدر زمانش زیاد شده؟

سلام
من از طریق کنسول آپدیت رو دانلود میکنم ولی بعد از restart شدن دستگاه زمان لازم برای نصب آپدیت رو حدود 70 دقیقه می نویسه.میخوام ببینم برای همه این طور هست و باید صبر کنم یا مشکلی وجود داره که این قدر زمانش زیاد شده؟

آخرین اپدیت داشبورد چه ورژن ای بوده...؟
برای بعضی از دوستان حتی زمان های 100 دقیقه ای رو نشون داده بود، چاره ای نیست باید صبر کنید.
کمترین زمان موجود هم 20 دقیقه ای بوده که سرعت طرف 128 معمولی بوده...!!

360_facebook.jpg

10/7/2009
Xbox 360 Dashboard Update Public Beta Coming This Month
The next Xbox 360 dashboard update, which will include Facebook, Twitter and Last.FM integration, is going into public beta later this month, according to a Microsoft representative at today's Microsoft Open House event in New York City.

Jennifer Puzio-Brookes, an Entertainment Manager for Xbox, showed off the update in a behind-closed-doors session, and it seemed to include all of the major features promised in Microsoft's E3 press conference. Puzio-Brookes mentioned that a public beta will be released "middle-towards-end of October."

Like the last dashboard update public beta, this one will include invites to certain members of the Xbox community. There will also be early access to the new features for members of the press, but the exact timing for that access hasn't been locked down.

Check back soon for impressions of Facebook running on the Xbox 360. For real this time (unlike that canned Felicia Day demo).

Source

Facebook and Twitter arrive November 17 on Xbox Live in the UK
Oct 10th 2009
facebooktwitterxbluk580px-copy.jpg

Though Microsoft has been a bit cagey with a solid release date for the upcoming Facebok/Twitter/Last.Fm update for Xbox Live, eagle-eyed UK readers have spotted the phrase "Service launches 17th November 2009" on the UK Xbox website

Source

این آپدیت مشکلی برای لایو ایجاد نمیکنه؟
من تا الان به لایو متصل نشدم اگر این فابل شما رو نصب کنم قابلیت اجرای ویدئو رو با فروت avi خواهم داشت؟
روش نصب روی کنسول بعد از اتصال فلش حاوی این فابل رو هم بفرمایید
ممنون

این آپدیت مشکلی برای لایو ایجاد نمیکنه؟
من تا الان به لایو متصل نشدم اگر این فابل شما رو نصب کنم قابلیت اجرای ویدئو رو با فروت avi خواهم داشت؟
روش نصب روی کنسول بعد از اتصال فلش حاوی این فابل رو هم بفرمایید
ممنون

پست اول تاپیک قراره به زودی آپدیت بشه....

در مورد پخش فایل های DIVX XVID AVI این اپدیت مربوط به بخش دیگری است و با روش CD/DVD USB Flash قابل نصب برروی داشبورد نیست و فقط دو راه وجود داره که بتوانید این اپدیت رو انجام بدید...
روش اول که معمول هستش یک فایل تصویری DIVX XVID AVI را در داشبورد اجرا کنید صفحه ای باز میشه
که میگه باید یک آپدیت رو انجام بدید، وصل میشه به Live و این اپدیت که مربوط به پخش فایل های تصویری هستش رو انجام میده...

روش دوم که غیر معمول هستش و پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید، وصل کردن هارد کنسول به کامپیوتر هستش
و با کمک برنامه Xplorer360 فایل مربوط به آپدیت به DIVX XVID AVI رو کپی کنید در مسیر خاصی از هارد کنسول.

File: 69BCCCF6D6297BFB2AEE9EF626B46C8E22A4B672FF
Copy: Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002

DivX/XviD Patch/Content

بازم پیشنهاد نمیکنم که این کار رو انجام بدید چون ممکن هستش بعد از کپی فایل دیگه کنسول هارد رو شناسایی نکنه.....
آموزش رفع Detect نشدن هارد Xbox360 توسط کنسول

بهتره که برای پخش فایل های تصویری و حتی HD خودتون از روش زیر استفاده کنید
Vuze HD Media Server

آخرین ویرایش:
دوستان من این update رو که خیلی وقت پیش انجام دادم و پستم هم تو این تاپیک هست
دیروز که وصل شدم به live گفت باید update بشه
البته من نزدم

کسی میدونه این دیگه چیه ؟

دوستان من این update رو که خیلی وقت پیش انجام دادم و پستم هم تو این تاپیک هست
دیروز که وصل شدم به live گفت باید update بشه
البته من نزدم

کسی میدونه این دیگه چیه ؟
Oct 10th 2009

Though Microsoft has been a bit cagey with a solid release date for the upcoming Facebok/Twitter/Last.Fm update for Xbox Live, eagle-eyed UK readers have spotted the phrase "Service launches 17th November 2009" on the UK Xbox website

Oct 10th 2009

این Facebook و twitter است که برای داشبورد ایکسباکس قراره بیاد!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or