اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
یک مساله هست که بهبود کیفیت تصویر DLSS توی تصاویر ثابت مشخص نیستdlss بیش از حد خوبه بنظرم فعلا نباید انتظار داشت amd معجزه کنه، ولی همینم اگه تا سال دیگه قوی ترش کنه تا نزدیک تصویر اصلی هم بشه کافیه در عوض خوبیش اینه روی کارتای قدیمی هم کار میکنه تو این وضعی که نمیشه کارت جدید خرید.
آره، جوری که تو این ویدئو نشون دادن رو 1060 تعریف خاصی نداشت باید صبر کرد تا تستای واقعیش بیاد اینجا که زیاد نمیشد مقایسه دقیق کرد مخصوصا اینکه Motion blur ـم داشت دیگه بدتر.دوستان یعنی این تکنولوژی amd برای کسانی که کارت nvidia دارن هم فعال میشه ؟
ما حالا یک بحثی داشتیم که دوستان ای ام دی باز می گفتن dlss به درد نمی خوره مات می کنه نمی دونم اخرم قبول کردن یا نه اما انصافا اونی که مات می کنه همین super res amd هست Dlss 2.0 یا شفاف تر می کنه یا نهایت همون کیفیت می مونه ممکنه البته توی برخی رز ها یکمی هم بسته بازیش که چقدر روش کار شده مات هم بشه اما به جاش لبه های تیز کاملا درست می شن بر خلاف taa که کلا بازی 720p می کنه
اما حالا یکم انویدیا ترول کنم 3080ti واقعا بی ارزش ترین عضو گروه هست 500 دلار برای 10 درصد با 2 گیگ رم؟ یعنی افزایش 70 درصدی قیمت
چون شما مجبور بشید بعدا که vram بیشتری نیاز شد، با کارت نسل جدید عوض کنید.من هنوز سواله برام ....
1070 8 گیگ وی رم داشت 3070 چرا باید 8 گیگ داشته باشه ؟!!!
البته فک کنم یه دلیلش اینه که این gdd6x ها فعلا تو مدل یک گیگی منتشر میشنچون شما مجبور بشید بعدا که vram بیشتری نیاز شد، با کارت نسل جدید عوض کنید.
البته فک کنم یه دلیلش اینه که این gdd6x ها فعلا تو مدل یک گیگی منتشر میشن
مدل دو گیگی شون امسال قراره بیاد
نگاه کنی تمام کارت های amd مدل های g6 هستن که 16 گیگ vram دارن یا خود 3060 12 گیگ (فعلا نمیصرفه استفاده از g6x تو مقدار حافظه های بالا)
ولی من بنظرم مدل های 16 گیگی و 20 گیگی 3070ti و 3080ti هم بالاخره میان حالا یا با g6 یا g6x
به هر حال کارتی که قرار نیست بدست کسی برسه اصلا چه فرقی داره چند گیگ باشه با این وضعیت کمبود تراشه ...فک کنم ضد ماین هم نیستن
من اصلا نمی دونم در این همه کمبود کارت این همه تنوع کارت چی می گه؟ قبلا هم کارت ها همه جا پیدا می شد تنوع خیلی کمتر بود حالا هر 2 3 ماه سری جدید داریممن هنوز سواله برام ....
1070 8 گیگ وی رم داشت 3070 چرا باید 8 گیگ داشته باشه ؟!!!
DLSS هم در نسخه اولیه عملکرد جالبی نداشت در اپدیت 2.0 این حالت پشم ریزونو پیدا کرده بنظرم باید به این هم فرصت داد تا دید چی میشه و به چه جایی میرسهالان سوال من اینه این FidelityFX دقیقا به چه دردی می خوره؟ گرافیک بازی رو می ترکونه که فریم اضافه کنه؟
خوب ما همین کارو با کم کردن تنظیمات گرافیکی بازی ما انجام می دادیم نیاز نبود این همه زحمت بکشن![]()
مشکل از خریدار و مقایسه کننده نیست .این که می گید کیفیت رو خراب میکنه رو از روی همین ویدیو های یوتیوب حدس میزنید یا مقایسه کیفیت بالاش هم اومده؟
اون چند تا تصویر که همه جا باز نشر شده فقط قسمتی از داستان هستش !DLSS هم در نسخه اولیه عملکرد جالبی نداشت در اپدیت 2.0 این حالت پشم ریزونو پیدا کرده بنظرم باید به این هم فرصت داد تا دید چی میشه و به چه جایی میرسه