اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
حتی اگر این واقعیت نداشته باشهبرنامهشون گرون کردن کارتا بوده. کرونا و کمبود چیپ بهانهس. وقتی مشتری وجود داره و رمز ارز و این مزخرفات وجود داره قیمتا همین میمونه.
دیگه کاربر گیمر اهمیتی نداره و دید تجاری و روی رمز ارزه!
افزایش قیمت چی داشتن کنسولها. میان نسلی بوده 500 با افزودن ssd و کلی چیز دیگه،بازم رو 500 نگه داشتن.تازه از ps5 دیجیتال صرفنظر کردم که 400 دلاره و هم قیمت یه 3060 ti هست.amd چیپ اینو میخواد چند بزنه از خود کنسوله گرونترش کنه. اونموقع pc گیمره میشینه amd رو نیگا میکنه .
2070 و 2080 چیه. میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی.
2070 مدل رفرنس بوده 600 و 2080 بوده 800. و تناسب قدرت به قیمت رو با اختلاف دو کارت تو یه نسل اینجوری نمیگیرن
باید سری 70 یا 80 رو مدنظر بگیری و از نسل 900.1000.2000.3000 اختلاف قدرتاشونو در بیارید و ببینید میزان افزایش قدرت کمتر شده یا نشده
3070 شده 500 و 3080 شده 700. از یه همچین چیزی هر مدل قیاسی هم بخوای بکنیو هر چقدر متغیر توش اختراع کنی،نمیشه ازش افزایش قیمت در آورد و اون افزایشی هم که تو aib ها رخ داده بخاطر 25 درصد تعرفه بوده + کمبود موجودی و گرون فروختن چیپ های amd و انویدیاستت که قول دادن تو نیمه دوم سال درست بشه و سراغ باید رفتن که تعرفه واردات از چینو رو دست کنه. ولی اگه اونا هم رخ نده اون افزایش نجومی ای که مدنظرته رخ نمیده
A Trump tax means you’ll pay even more for Nvidia and AMD’s impossible-to-find graphics cards
تعرفه قطعات pc از 10-25 درصد افزایش داشتند.
افزایش قیمت 50-100 دلاری رو کارتا تو هر نسلی معقول هست تا حدی. اینجا که آمریکا رو قطعات تا 25 درصد افزایش داده و مشخص بود از عوارض صفر رسیدن به 25 باعث افزایش قیمت میشه
ولی حرفی که میزنه و داستان توطئه ایکه میچینی و افزایش قیمتی که مد نظرته ،غیر قابل قبوله. هفته پیش دو سه نفر رو قیمت ایران نظر دادن این هفته نظر خودت از اونا صد درجه بدتره.
منتظری کارت میان رده از 500 دلار رد کنه. غیر ممکنه.یکسری افزایش قیمتهای نجومی زود گذره و رفعع میشه
جمله رو ساده میگم. بازار ماین کوچیکه و هیچ موقع بازار گیمینگ فدای بازار ماین نمیشه . چون سطح پردات گیمینگ مشخصه و عمده اون تو میان رده و 300-400 دلاری هست و اگه بخواد گرون بشه بازار pc گیمینگ به سمت کنسول سوق پیدا میکنه و خود بخود باعث ضرر اینا میشه.
الان شما میگی دوستان چه کار کنند ؟میشه . ولی همین 6 ماه قرار بود کمبود کنسولم مشکلش حل بشه.که گفتن نمیشه و تا آخر سال هست.
بحث قیمت بالا بعد رفع کمبود موجودیه نه اینکه کی موجودی مشکلش رفع میشه
یعنی شما حاضری با این قیمتها کارت بخری و فکر میکنی این قیمتها میمونه.الان شما میگی دوستان چه کار کنند ؟
کیس 2000 دلاری بخرند ؟ (البته توی ایران 2000 دلار معنیش میشه 5000 به بالا ...)
یا 6 ماه دیگه صبر کنند ؟
هارد SSD بگیریم یا نه ؟ یا صبر کنیم ؟
یعنی شما حاضری با این قیمتها کارت بخری و فکر میکنی این قیمتها میمونه.
جامعه گیمری 100 میلیونی که حدود 20 درصدشون هنوز کارتهای 1060 و 1050ti دارن، به نظرتون ظرفیت پذیرش 3060 با قیمت 700-800 دلار رو دارن.
من نمیگم کیس بخرن. میگم این کیس یه نمونه از قیمت واقعی این کاارته، بحث من امروز نیست، بحثم اینه با تامین موجودی،قیمت این میشه.
هر کی هر چی میخواد بره بخره. ولی ظرفیت بازار قطعا یه ممیان رده 600-700 دلاری نیست و نخواهد شد. این حرفیه که من میزنم.
شرکتها دنبال سودشون هستن، قطعا همینطوره. و دارن میبرن، ان چیپ گرافیکی کنسولی رو همین الانشم وقتی برا pc میزارن سود بیشتری براشون داره.
الان که آب گل آلوده خود msi بود فکر کنم تو ebay داشت کارت میفروخت با قیمت نجومی.
ولی این به درد یه بازار کوچک 1-2 میلیونی میخره نه یه بازار گیمینگ بیش از 100 میلیونی.
مثل اینه سیاست ایران خودرو رو ببری تو بنز.
سیاست ایران خودرو بخاطر بازار بسته ایران جواب میده چون رقیبی نیست و دست همشون با همه.
ولی بنز این سیاستو اجرا کنه و قیمتها رو نجومی ببره بالا. بقیه در جا بازارشو میگیرن.
مشکل اینه سبک گفتاری رو به شکل دیگه ای تغییر میدهی، من نگفتم به فکر ما هستند گفتم مجبورن برا بقا به فکر ما باشند تو اقتصاد. این از اولی.وقتی یه جامعه بزرگ مشتریته. افزایش صد دلاری هم تبعات داره چه برسه به تغییر نجومی قیمت.موضوع را مدام پرت میکنی طرف دیگه ... نیازی نیست انقدر پیچیده کنی بحث را !
خیلی سادست شما میگی دولت ها و شرکت ها به فکر ما هستند و نگرانند ... منم میگم نه ! این توهمه (به سبک گفتاری و نوشتاری خودت )
کارت 3070 پای من 240 دلار تموم شد چون کارت دو نسل قبلی اینجا گرون شده و البته 1080 ROG را 17 تومن (پایینتر از کل قیمت های بازار اینجا ) فروختم !
برای کارم نیاز داشتم وگرنه برای تفریح نه هرگز !
خوش باشی ?
بازم نفهمیدم ربطش را3070 رو اگه 240 دلار گرفتی که خیلی عالی بوده
فک نکنم، الان سایت WhatToMine اگه مدل کارت گرافیکتو بگی هزار تا چیز دیگه غیر اتریوم بهت معرفی میکنه واسه ماین، در آمدشون کمی پایین تر از اتریوم هست اما بازم اونقدی هست که ارزش ماین کردن داشته باشه و جوری نیست بگی اتریوم بره ماین هم میره!اتریوم 2 بیاد باعث میشه قیمت ها بیاد پایین؟
باید صبر کرد دید چی میشه تقاضا واقعا بالاست
نکته جالب اینجاست ایسوس در ایران 3080 ش دارن بی گارانتی 80 می دن اما 3080ti اونجا 70 درمیاد3080 Ti با قیمت ناقابل 2299 یورو از برند Inno3D که ارزان ترینش هست در هلند موجود شد با تحویل یک روزه.
Asus قیمتش 2549 هست که گرون ترینشه.
-----
در کسری از ثانیه Strix اه ایسوس فروش رفت.
قضیه توهم نیست و متوهم هم نیستم. منم چون یه زمانی ماسک معمولی رو رفتم پارسال خریدم 12 تومن، اونموقع میتونستم همینا رو بگم.بازم نفهمیدم ربطش را
در هر صورت این چت من با اون بزرگوار....
View attachment 209478
صحبت با دوستان
از توهم ...
تا واقعیت ...?
980Ti $650 6GB
1080TI $700 11GB
2080TI $1000 11GB
3080TI $1200 12GB
قیمت 3080TI توی قفسه فروشگاه ... ؟
چون دولت ها اجازه نمیدن احتمالا باید نهایتا 1400 دلار بشه تهیه کرد !
یا مثلا مثل کنسول بریم کیس کامل بخریم ! که سود کنیم !