جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

برنامه‌شون گرون کردن کارتا بوده. کرونا و کمبود چیپ بهانه‌س. وقتی مشتری وجود داره و رمز ارز و این مزخرفات وجود داره قیمتا همین میمونه.

دیگه کاربر گیمر اهمیتی نداره و دید تجاری و روی رمز ارزه!
حتی اگر این واقعیت نداشته باشه
عکس العمل و واکنش مصرف کننده باید طرح این مساله باشه !
از نظر خیلی ها قسمتی از ایدولوژی شرکت ها خدمت به بشر هستش و از این دست تفکرات تعارفی ! (در واقع توهم انسانیت)
در صورتی که رقابت انقدر تنگاتنگ هست و اقتصاد بی رحم که آخرین چیزی که شرکت ها بهش فکر میکنند خدمت هستش !
و یک چیزی بین سرمایه دار ها مشترک هستش چطوری توقع مصرف کننده را پایین تر بیارند ؟!

قیمت ها پایینتر میاد بالاخره ولی از این به بعد تلرانس و دامنه ی قیمت ها یک لول بالا تر خواهد بود !(در مورد محصولات بعدی )

چند وقت دیگه ما خوشحال میشیم که یک کارت مثلا 500 دلاری را ... دست دومش را میخریم 700 دلار ! چون کسی که نوی این کارت را خریده ...1200 دلار پول پیاده شده قبلا

آخرین ویرایش:
وقتی که یه محصول مشتری زیاد داره، خود اقتصاد و مشتری گسترده، جلو افزایش افسار گسیخته قیمت رو میگیره و در کنارش هم دولتها و ارگانهای مختلف اجازه اینکار رو نمیده.
شرکتها دوست دارن هر سال و هر نسل مشتریا کارتشونو عوض کنن ولی این مشتریا هستن که رویه خرید رو مشخص میکنن.
مشکلات کمبود چیپ هم تنها یقه pc رو نگرفته. کنسولها هم با این مشکل روبرو هستن.
اینقدر به سمت توطئه نخواید برید. بازار با تامین قطعات، بسرعت افت قیمت رو مشاهده خواهد کرد و بازار ماین بخش بسیار کوچکی از بازار گرافیک رو داره
و بخاطر اون قیمت کلی کارت گرافیک افزایش نخواهد یافت.

• Like
Reactions: Natural Killer
اندر احوالات آیه یاس خوانان.
ABS Gladiator Gaming PC - Ryzen 7 3700X - GeForce RTX 3070 - 16GB DDR4 3000MHz - 1TB M.2 NVMe SSD - Newegg.com
همین الان pc کامل با 3070 موجوده. قیمت سایر قطعات که مشخصه، ببینن 3070 چند میاد.
دیگه ساده هست و مشخص. وقتی 1060
300 دلاری اونم تو بازه 5 سال پیش، هنوز بیشارین کارتی هست که pc گیمرا دارن، با این رویه چی میخواد جایگزین اون بشه.
و تو این مورد سود کارت گرافیک به دولت نمیرسه که بخواد مردمو بچاپه. مگه با مالیاتش. که اونم فروش بیشتر به نفعشه با قیمت مناسب، نسبت به فروش کم با قیمت بالا.
انویدیا بچه دو روزه نیست که بازار 2.76 بیلیون دلاری صنعت گیم رو فدای 300 میلیون دلار بازار ماین کنه.
به چنین چیزی خوش خیالی نمیگن، بحث اقتصاده. تو کمبود و قحطی، لنگه کفش هم حکم طلا پیدا میکنه ولی بعد قحطی اقتصاد دوباره روند عادیشو طی میکنه.
که اگه با اقتصاد همسو نشی، پرت میشی بیرون، کاری که تو برهه هایی غولهایی مثل آتاری، سگا و ... نکردن و از قافله عقب افتادن.
این موضوع درست میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
افزایش قیمت چی داشتن کنسولها. میان نسلی بوده 500 با افزودن ssd و کلی چیز دیگه،بازم رو 500 نگه داشتن.تازه از ps5 دیجیتال صرفنظر کردم که 400 دلاره و هم قیمت یه 3060 ti هست.amd چیپ اینو میخواد چند بزنه از خود کنسوله گرونترش کنه. اونموقع pc گیمره میشینه amd رو نیگا میکنه .
2070 و 2080 چیه. میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی.
2070 مدل رفرنس بوده 600 و 2080 بوده 800. و تناسب قدرت به قیمت رو با اختلاف دو کارت تو یه نسل اینجوری نمیگیرن
باید سری 70 یا 80 رو مدنظر بگیری و از نسل 900.1000.2000.3000 اختلاف قدرتاشونو در بیارید و ببینید میزان افزایش قدرت کمتر شده یا نشده
3070 شده 500 و 3080 شده 700. از یه همچین چیزی هر مدل قیاسی هم بخوای بکنیو هر چقدر متغیر توش اختراع کنی،نمیشه ازش افزایش قیمت در آورد و اون افزایشی هم که تو aib ها رخ داده بخاطر 25 درصد تعرفه بوده + کمبود موجودی و گرون فروختن چیپ های amd و انویدیاستت که قول دادن تو نیمه دوم سال درست بشه و سراغ باید رفتن که تعرفه واردات از چینو رو دست کنه. ولی اگه اونا هم رخ نده اون افزایش نجومی ای که مدنظرته رخ نمیده
A Trump tax means you’ll pay even more for Nvidia and AMD’s impossible-to-find graphics cards
تعرفه قطعات pc از 10-25 درصد افزایش داشتند.

افزایش قیمت 50-100 دلاری رو کارتا تو هر نسلی معقول هست تا حدی. اینجا که آمریکا رو قطعات تا 25 درصد افزایش داده و مشخص بود از عوارض صفر رسیدن به 25 باعث افزایش قیمت میشه
ولی حرفی که میزنه و داستان توطئه ایکه میچینی و افزایش قیمتی که مد نظرته ،غیر قابل قبوله. هفته پیش دو سه نفر رو قیمت ایران نظر دادن این هفته نظر خودت از اونا صد درجه بدتره.
منتظری کارت میان رده از 500 دلار رد کنه. غیر ممکنه.یکسری افزایش قیمتهای نجومی زود گذره و رفعع میشه
جمله رو ساده میگم. بازار ماین کوچیکه و هیچ موقع بازار گیمینگ فدای بازار ماین نمیشه . چون سطح پردات گیمینگ مشخصه و عمده اون تو میان رده و 300-400 دلاری هست و اگه بخواد گرون بشه بازار pc گیمینگ به سمت کنسول سوق پیدا میکنه و خود بخود باعث ضرر اینا میشه.

اشکال نداره 6 ماه دیگه منتظر باشیم موجودی کافی شذد،ببینیم قیمتا چند میشه.

6 ماه دیگش میشه یک ماه دیگه درسته ؟!
دوستانی که منتظر هستند برای خرید کارت گگرافیک یک ماه دیگه هم صبر کنید !

کسی که زیاد بهش میگن توهم توطئه میزنی طبیعی هستش راه بره و به بقیه این حرف را بزنه !
یاد CSGO افتادم که بچه های 10 ساله روسها پشت میک هر ده دقیقه به بقیه میگفتند نوب !

• Like
Reactions: z2s sas
6 ماه دیگش میشه یک ماه دیگه درسته ؟!
دوستانی که منتظر هستند برای خرید کارت گگرافیک یک ماه دیگه هم صبر کنید !
میشه . ولی همین 6 ماه قرار بود کمبود کنسولم مشکلش حل بشه.که گفتن نمیشه و تا آخر سال هست.
بحث قیمت بالا بعد رفع کمبود موجودیه نه اینکه کی موجودی مشکلش رفع میشه
بیاد همین الان عملی کنه.

آخرین ویرایش:
میشه . ولی همین 6 ماه قرار بود کمبود کنسولم مشکلش حل بشه.که گفتن نمیشه و تا آخر سال هست.
بحث قیمت بالا بعد رفع کمبود موجودیه نه اینکه کی موجودی مشکلش رفع میشه
الان شما میگی دوستان چه کار کنند ؟
کیس 2000 دلاری بخرند ؟ (البته توی ایران 2000 دلار معنیش میشه 5000 به بالا ...)
یا 6 ماه دیگه صبر کنند ؟
SSD بگیریم یا نه ؟ یا صبر کنیم ؟

• Like
Reactions: z2s sas
الان شما میگی دوستان چه کار کنند ؟
کیس 2000 دلاری بخرند ؟ (البته توی ایران 2000 دلار معنیش میشه 5000 به بالا ...)
یا 6 ماه دیگه صبر کنند ؟
هارد SSD بگیریم یا نه ؟ یا صبر کنیم ؟
یعنی شما حاضری با این قیمتها کارت بخری و فکر میکنی این قیمتها میمونه.
جامعه گیمری 100 میلیونی که حدود 20 درصدشون هنوز کارتهای 1060 و 1050ti دارن، به نظرتون ظرفیت پذیرش 3060 با قیمت 700-800 دلار رو دارن.
من نمیگم کیس بخرن. میگم این کیس یه نمونه از قیمت واقعی این کاارته، بحث من امروز نیست، بحثم اینه با تامین موجودی،قیمت این میشه.
هر کی هر چی میخواد بره بخره. ولی ظرفیت بازار قطعا یه ممیان رده 600-700 دلاری نیست و نخواهد شد. این حرفیه که من میزنم.
شرکتها دنبال سودشون هستن، قطعا همینطوره. و دارن میبرن، ان چیپ گرافیکی کنسولی رو همین الانشم وقتی برا pc میزارن سود بیشتری براشون داره.
الان که آب گل آلوده خود msi بود فکر کنم تو ebay داشت کارت میفروخت با قیمت نجومی.
ولی این به درد یه بازار کوچک 1-2 میلیونی میخره نه یه بازار گیمینگ بیش از 100 میلیونی.
مثل اینه سیاست ایران خودرو رو ببری تو بنز.
سیاست ایران خودرو بخاطر بازار بسته ایران جواب میده چون رقیبی نیست و دست همشون با همه.
ولی بنز این سیاستو اجرا کنه و قیمتها رو نجومی ببره بالا. بقیه در جا بازارشو میگیرن.

آخرین ویرایش:
  • Like
یعنی شما حاضری با این قیمتها کارت بخری و فکر میکنی این قیمتها میمونه.
جامعه گیمری 100 میلیونی که حدود 20 درصدشون هنوز کارتهای 1060 و 1050ti دارن، به نظرتون ظرفیت پذیرش 3060 با قیمت 700-800 دلار رو دارن.
من نمیگم کیس بخرن. میگم این کیس یه نمونه از قیمت واقعی این کاارته، بحث من امروز نیست، بحثم اینه با تامین موجودی،قیمت این میشه.
هر کی هر چی میخواد بره بخره. ولی ظرفیت بازار قطعا یه ممیان رده 600-700 دلاری نیست و نخواهد شد. این حرفیه که من میزنم.
شرکتها دنبال سودشون هستن، قطعا همینطوره. و دارن میبرن، ان چیپ گرافیکی کنسولی رو همین الانشم وقتی برا pc میزارن سود بیشتری براشون داره.
الان که آب گل آلوده خود msi بود فکر کنم تو ebay داشت کارت میفروخت با قیمت نجومی.
ولی این به درد یه بازار کوچک 1-2 میلیونی میخره نه یه بازار گیمینگ بیش از 100 میلیونی.
مثل اینه سیاست ایران خودرو رو ببری تو بنز.
سیاست ایران خودرو بخاطر بازار بسته ایران جواب میده چون رقیبی نیست و دست همشون با همه.
ولی بنز این سیاستو اجرا کنه و قیمتها رو نجومی ببره بالا. بقیه در جا بازارشو میگیرن.

موضوع را مدام پرت میکنی طرف دیگه ... نیازی نیست انقدر پیچیده کنی بحث را !
خیلی سادست شما میگی دولت ها و شرکت ها به فکر ما هستند و نگرانند ... منم میگم نه ! این توهمه (به سبک گفتاری و نوشتاری خودت )

کارت 3070 پای من 240 دلار تموم شد چون کارت دو نسل قبلی اینجا گرون شده و البته 1080 ROG را 17 تومن (پایینتر از کل قیمت های بازار اینجا ) فروختم !
برای کارم نیاز داشتم وگرنه برای تفریح نه هرگز !
خوش باشی ?

در ضمن زمانی که من خریدم 820 یورو خریدم الان شده 1.335,04 یورو (1623 دلار ) البته اگر موجود باشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Erebor and z2s sas
موضوع را مدام پرت میکنی طرف دیگه ... نیازی نیست انقدر پیچیده کنی بحث را !
خیلی سادست شما میگی دولت ها و شرکت ها به فکر ما هستند و نگرانند ... منم میگم نه ! این توهمه (به سبک گفتاری و نوشتاری خودت )

کارت 3070 پای من 240 دلار تموم شد چون کارت دو نسل قبلی اینجا گرون شده و البته 1080 ROG را 17 تومن (پایینتر از کل قیمت های بازار اینجا ) فروختم !
برای کارم نیاز داشتم وگرنه برای تفریح نه هرگز !
خوش باشی ?
مشکل اینه سبک گفتاری رو به شکل دیگه ای تغییر میدهی، من نگفتم به فکر ما هستند گفتم مجبورن برا بقا به فکر ما باشند تو اقتصاد. این از اولی.وقتی یه جامعه بزرگ مشتریته. افزایش صد دلاری هم تبعات داره چه برسه به تغییر نجومی قیمت.
3070 رو اگه 240 دلار گرفتی که خیلی عالی بوده ولی این دو عکساز یه سایته
Refurbished: GIGABYTE AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER TYPE C 16G Graphics Card, 16GB GDDR6 Memory, Powered by AMD RDNA 2, HDMI 2.1, USB Type-C, MAX-COVERED Cooling, GV-R68XTAORUS M-16GC - Newegg.com
Skytech Prism II Gaming PC Desktop - AMD Ryzen 7 5800X 3.80 GHz, AMD 6800 XT 16 GB GDDR6, 1 TB Gen4 SSD, 16 GB DDR4 3200, X570 Motherboard, 750W Gold PSU, 360mm AIO, AC Wi-Fi, Windows 10 Home 64-bit - Newegg.com
2021-06-04_16-39-41.jpg
2021-06-04_16-40-19.jpg

یکیش یه کارته 6800xt هست و موجود همین الان، با قیمت 2405 دلار
یکی یه سیستم کامل با کارت 6800xt ، جفتش هم از newegg.
میتونی به بالایی نگا کنی و بگی آره کارت 700-900 دلاری هست حداکثر
میتونی هم بگی که قزراره کارت سه برابر بشه.
تفسیر با دوستان و صلاح کار دوستان با خودشان.
موفق باشید

3070 رو اگه 240 دلار گرفتی که خیلی عالی بوده
بازم نفهمیدم ربطش را
در هر صورت این چت من با اون بزرگوار....

NMR.jpg

صحبت با دوستان

از توهم ...

تا واقعیت ...?

980Ti $650 6GB
1080TI $700 11GB
2080TI $1000 11GB
3080TI $1200 12GB

قیمت 3080TI توی قفسه فروشگاه ... ؟

چون دولت ها اجازه نمیدن احتمالا باید نهایتا 1400 دلار بشه تهیه کرد !

یا مثلا مثل کنسول بریم کیس کامل بخریم ! که سود کنیم !

آخرین ویرایش:
اتریوم 2 بیاد باعث میشه قیمت ها بیاد پایین؟
باید صبر کرد دید چی میشه تقاضا واقعا بالاست
فک نکنم، الان سایت WhatToMine اگه مدل کارت گرافیکتو بگی هزار تا چیز دیگه غیر اتریوم بهت معرفی میکنه واسه ماین، در آمدشون کمی پایین تر از اتریوم هست اما بازم اونقدی هست که ارزش ماین کردن داشته باشه و جوری نیست بگی اتریوم بره ماین هم میره!
قضیه ماین فقط بنظرم دو راه حل داره یک اینکه قیمت ارزا جوری بریزه که مثل پارسال دیگه ماین کردن صرف نداشته باشه (که اونم بعید میدونم حتی نزدیک اون قیمتا بشه) دوم اینکه شرکتا مشتریای گیمر و ماینرشونو کامل از هم جدا کنن که اونم نیازمند تامین بیشتر چیپ هست که معلوم نیست کی درست شه.

در کل بنظرم باید تایم داد درست میشه بالاخره، خود شرکتا هم میدونن اگه تا چند سال این قضیه ادامه پیدا کنه PC Gaming رسما میمیره چون اکثرا الان هنوز سری 1000 انویدیا یا 500 ـه AMD رو دارن، دو سه سال دیگه که این کارتا جوابگو بازیای این نسل نباشن اگه هنوز وضعیت اینطوری باشه مخاطبای PC شدید ریزش میکنه و مطمئنا ضررش برمیگرده به انویدیا و Amd.

---
این عالیه :دی

3080 Ti با قیمت ناقابل 2299 یورو از برند Inno3D که ارزان ترینش هست در هلند موجود شد با تحویل یک روزه.
Asus قیمتش 2549 هست که گرون ترینشه.
-----
در کسری از ثانیه Strix اه ایسوس فروش رفت.
نکته جالب اینجاست ایسوس در ایران 3080 ش دارن بی گارانتی 80 می دن اما 3080ti اونجا 70 درمیاد

بازم نفهمیدم ربطش را
در هر صورت این چت من با اون بزرگوار....

View attachment 209478

صحبت با دوستان

از توهم ...

تا واقعیت ...?

980Ti $650 6GB
1080TI $700 11GB
2080TI $1000 11GB
3080TI $1200 12GB

قیمت 3080TI توی قفسه فروشگاه ... ؟

چون دولت ها اجازه نمیدن احتمالا باید نهایتا 1400 دلار بشه تهیه کرد !

یا مثلا مثل کنسول بریم کیس کامل بخریم ! که سود کنیم !
قضیه توهم نیست و متوهم هم نیستم. منم چون یه زمانی ماسک معمولی رو رفتم پارسال خریدم 12 تومن، اونموقع میتونستم همینا رو بگم.
کمبود موجودی بود. الان بسته 50 تاییش رو میخرم 23 تومن.
اینجا سایت گیمه و برا گیمر، اتفاق خاصی نمیوفته که 6 ماه دیگه کارت بگیره.
و بازم بحثا رو قاطی نکنید، عکس سیستم و قیمتشو دادم، همونطور که قبلا گفتم که بگم این قیمت کارت واقعیه.
اگه قرار بود قیمت کارت در آینده با این قیمتای نجومی ای که شمکا میگید بفروش بره، همین شرکتهایی که میگید دزدن اول از همه قیمت کارتو با نرخ بالا میزدن و این کیس کامل رو 5000 دلار میزدن
نه اینکه 400 دلار کیس از کارت گرافیکش گرونتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or