اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
قبل از هر چیزی وقتی با نوشته ای مخالف هستی باید بیسیک ترین روش گفتمان را بدونی بعد از سالها ... که وسط بحثی که به شما احترام گذاشته شده بهش نگی "میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."قضیه توهم نیست و متوهم هم نیستم. منم چون یه زمانی ماسک معمولی رو رفتم پارسال خریدم 12 تومن، اونموقع میتونستم همینا رو بگم.
کمبود موجودی بود. الان بسته 50 تاییش رو میخرم 23 تومن.
اینجا سایت گیمه و برا گیمر، اتفاق خاصی نمیوفته که 6 ماه دیگه کارت بگیره.
و بازم بحثا رو قاطی نکنید، عکس سیستم و قیمتشو دادم، همونطور که قبلا گفتم که بگم این قیمت کارت واقعیه.
اگه قرار بود قیمت کارت در آینده با این قیمتای نجومی ای که شمکا میگید بفروش بره، همین شرکتهایی که میگید دزدن اول از همه قیمت کارتو با نرخ بالا میزدن و این کیس کامل رو 5000 دلار میزدن
نه اینکه 400 دلار کیس از کارت گرافیکش گرونتر باشه.
عجب. بازم رسیدی به همون مرحله قبلی. دفعه قبلی نگفتم چون میخواستم بحث تموم شه و دلخوری پیش نیاد.قبل از هر چیزی وقتی با نوشته ای مخالف هستی باید بیسیک ترین روش گفتمان را بدونی بعد از سالها ... که وسط بحثی که به شما احترام گذاشته شده بهش نگی "میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."
یا با این جمله شروع کنی که تو توهم توطئه زدی ...
از عدم رعایت همین بیسیک ترین (ابتدایی ترین ) موارد میشه فهمید که نباید بیشتر از این بحث کرد ...
بقیه موارد هم هیچ اهمیتی نداره که حق با کی باشه در این مورد خاص !
و کسی هم بهم تا حالا نگفته توهم توطئه زدم.کسی که زیاد بهش میگن توهم توطئه میزنی طبیعی هستش راه بره و به بقیه این حرف را بزنه !
اینکه گفتم برا گیمر اتفاقی نمیوفته که 6 ماه کارت نخره.واقعا ته چاله میدونی بودنه.
من چیکار گفته ات دارم، به من گفتی بخاطر این جمله اینجا چاله میدون نیست.مگه من گفتم کسی بخره ؟!
فقط همون زمان چند بار گفتم کسایی که سری 2000 انویدیا را دارند نفروشند (تنها دستور عملی که دادم !)
من چیکار گفته ات دارم، به من گفتی بخاطر این جمله اینجا چاله میدون نیست.
View attachment 209508
اگه این جمله که گفتم گیمر براش اتفاق خاصی نمیوفته 6 ماه کارت نخره، چاله میدونانه هست. گزارش بزنید.
_________
دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره. اگه حرفام اینقدر بی ادبانه هست. گزارش وجود داره، گزارششون کنید.
همگان موفق باشند.
"میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."
اگر منظورتون خود عوامل ساخت بازی هست ... امکانش که همیشه هست ولی به دلایل مختلف این کار را نمیکنند .(قبل از اینکه سر دلایلش بحث جدید بشه!)سلام
میخواستم بپرسم میشه بازی هارو جوری Retexture شون کرد که واسه سیستم های ضعیف تر( مثلا GeForce GTX 950 2gb یا rx 560 2 gb) قابل اجرا باشن؟
مثلا واسه fallout 4 این مودهارو زدن:
Fallout 4 - Texture Optimization Project
Fallout 4 (For Low End PCs Tweaks and More FPS)
![]()
![]()
منظورم اینه یه تیم بشیه بازیهارو تا خرخره Optimize کنه(یه تیم حرفه ای) امکانش هست بازی که سیستم قوی بخواد واسه سیستم های ضعیف Performance increase بشه؟
دم شما گرماگر منظورتون خود عوامل ساخت بازی هست ... امکانش که همیشه هست ولی به دلایل مختلف این کار را نمیکنند .(قبل از اینکه سر دلایلش بحث جدید بشه!)
ولی اگر منظورتون خود ما هست که این کار را بکنیم
اول نیاز هست که بافت های بازی ابتدا استخراج بشن (ریپ کردن ) و سپس تبدیل اون فایل ها به فرمت های قابل استفاده مثل (TGA . PNG) (این مرحله بعضی وقتها نیاز نمیشه)
و سپس جایگزینی فایلهای جدید (با نام های و تنظیمات مشابه ) و درآخر تبدیل فایل های جدید به فرمت اولیه (البته بعضی وقت ها بافت ها چسبیده شده هستند به بقیه فایل ها که کار سخت تر میشه )
در کل هر چقدر یک بازی محبوب تر باشه و قابل تغییر باشه همیشه بیشتر مورد هدف ماد ساز ها قرار میگیره و ممکنه به واسطه ماد ها بهینه بشه .