جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

قضیه توهم نیست و متوهم هم نیستم. منم چون یه زمانی ماسک معمولی رو رفتم پارسال خریدم 12 تومن، اونموقع میتونستم همینا رو بگم.
کمبود موجودی بود. الان بسته 50 تاییش رو میخرم 23 تومن.
اینجا سایت گیمه و برا گیمر، اتفاق خاصی نمیوفته که 6 ماه دیگه کارت بگیره.
و بازم بحثا رو قاطی نکنید، عکس سیستم و قیمتشو دادم، همونطور که قبلا گفتم که بگم این قیمت کارت واقعیه.
اگه قرار بود قیمت کارت در آینده با این قیمتای نجومی ای که شمکا میگید بفروش بره، همین شرکتهایی که میگید دزدن اول از همه قیمت کارتو با نرخ بالا میزدن و این کیس کامل رو 5000 دلار میزدن
نه اینکه 400 دلار کیس از کارت گرافیکش گرونتر باشه.
قبل از هر چیزی وقتی با نوشته ای مخالف هستی باید بیسیک ترین روش گفتمان را بدونی بعد از سالها ... که وسط بحثی که به شما احترام گذاشته شده بهش نگی "میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."
یا با این جمله شروع کنی که تو توهم توطئه زدی ...
از عدم رعایت همین بیسیک ترین (ابتدایی ترین ) موارد میشه فهمید که نباید بیشتر از این بحث کرد ...
بقیه موارد هم هیچ اهمیتی نداره که حق با کی باشه در این مورد خاص !

اینجا سایت گیمه و برا گیمر، اتفاق خاصی نمیوفته که 6 ماه دیگه کارت بگیره.

اینجا سایت گیمر ها و مسایل گیم و تکنولوژی هستش نه چاله میدون ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: z2s sas
قبل از هر چیزی وقتی با نوشته ای مخالف هستی باید بیسیک ترین روش گفتمان را بدونی بعد از سالها ... که وسط بحثی که به شما احترام گذاشته شده بهش نگی "میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."
یا با این جمله شروع کنی که تو توهم توطئه زدی ...
از عدم رعایت همین بیسیک ترین (ابتدایی ترین ) موارد میشه فهمید که نباید بیشتر از این بحث کرد ...
بقیه موارد هم هیچ اهمیتی نداره که حق با کی باشه در این مورد خاص !
عجب. بازم رسیدی به همون مرحله قبلی. دفعه قبلی نگفتم چون میخواستم بحث تموم شه و دلخوری پیش نیاد.
من نمیدونستم استفاده از یه اصطلاح که تو فوریه استفاده کردم تو یه بحث، از موارد زیرپا گذاشتن اصول یه بحثه.
ولی حداقل برا این موضوع لایک نمیکردی کعه بفهمم ، استفاده از اصطلاحات تو بحث نادرسته.
رونمایی از جدیدترین کارت گرافیک های NVIDIA آمپر
2021-06-04_19-21-57.jpg

و به کس هم یادت نمیاد گفته باشم تو این فروم، تو . و این تو توهم توطئه زدی رو من نگفتم و گفتم داستان توطئه ای که ساختید. که متفاوته.
کسی که زیاد بهش میگن توهم توطئه میزنی طبیعی هستش راه بره و به بقیه این حرف را بزنه !
و کسی هم بهم تا حالا نگفته توهم توطئه زدم.
2021-06-04_19-58-34.jpg

اینکه گفتم برا گیمر اتفاقی نمیوفته که 6 ماه کارت نخره.واقعا ته چاله میدونی بودنه.
گزارش کنی، رسیدگی بشه. واقعا این چی بوده که من گفتم.

تست geekbench 3070ti
کارتای amd تو این تست ضعیفن . با خود کارتای انویدیا قیاس کنید

2021-06-04_20-03-15.jpg

amd گفته اپتیمایز fsr رو کارتای انویدیا به عهده انویدیاست.

آخرین ویرایش:
مگه من گفتم کسی بخره ؟!
فقط همون زمان چند بار گفتم کسایی که سری 2000 انویدیا را دارند نفروشند (تنها دستور عملی که دادم !)
من چیکار گفته ات دارم، به من گفتی بخاطر این جمله اینجا چاله میدون نیست.

2021-06-04_21-03-01.jpg

اگه این جمله که گفتم گیمر براش اتفاق خاصی نمیوفته 6 ماه کارت نخره، چاله میدونانه هست. گزارش بزنید.
_________
دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره. اگه حرفام اینقدر بی ادبانه هست. گزارش وجود داره، گزارششون کنید.
همگان موفق باشند.

آخرین ویرایش:
من چیکار گفته ات دارم، به من گفتی بخاطر این جمله اینجا چاله میدون نیست.

View attachment 209508

اگه این جمله که گفتم گیمر براش اتفاق خاصی نمیوفته 6 ماه کارت نخره، چاله میدونانه هست. گزارش بزنید.
_________
دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره. اگه حرفام اینقدر بی ادبانه هست. گزارش وجود داره، گزارششون کنید.
همگان موفق باشند.

مثل پرت کردن بحث اینجا هم پرتش کردی ... :)

این جمله ...بود ( که با قرمز هایلایت کردمش )

"میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی."

ببخشید دوستان این بحث را ادامه نمیدیم ... عذر خواهی میکنم

سلام

میخواستم بپرسم میشه بازی هارو جوری Retexture شون کرد که واسه سیستم های ضعیف تر( مثلا GeForce GTX 950 2gb یا rx 560 2 gb) قابل اجرا باشن؟

مثلا واسه fallout 4 این مودهارو زدن:

Fallout 4 - Texture Optimization Project

Fallout 4 (For Low End PCs Tweaks and More FPS)
978-1-1447720536.jpg
978-0-1447720543.jpg

منظورم اینه یه تیم بشیه بازیهارو تا خرخره Optimize کنه(یه تیم حرفه ای) امکانش هست بازی که سیستم قوی بخواد واسه سیستم های ضعیف Performance increase بشه؟

سلام

میخواستم بپرسم میشه بازی هارو جوری Retexture شون کرد که واسه سیستم های ضعیف تر( مثلا GeForce GTX 950 2gb یا rx 560 2 gb) قابل اجرا باشن؟

مثلا واسه fallout 4 این مودهارو زدن:

Fallout 4 - Texture Optimization Project

Fallout 4 (For Low End PCs Tweaks and More FPS)
978-1-1447720536.jpg
978-0-1447720543.jpg

منظورم اینه یه تیم بشیه بازیهارو تا خرخره Optimize کنه(یه تیم حرفه ای) امکانش هست بازی که سیستم قوی بخواد واسه سیستم های ضعیف Performance increase بشه؟
اگر منظورتون خود عوامل ساخت بازی هست ... امکانش که همیشه هست ولی به دلایل مختلف این کار را نمیکنند .(قبل از اینکه سر دلایلش بحث جدید بشه!)

ولی اگر منظورتون خود ما هست که این کار را بکنیم
اول نیاز هست که بافت های بازی ابتدا استخراج بشن (ریپ کردن ) و سپس تبدیل اون فایل ها به فرمت های قابل استفاده مثل (TGA . PNG) (این مرحله بعضی وقتها نیاز نمیشه)
و سپس جایگزینی فایلهای جدید (با نام های و تنظیمات مشابه ) و درآخر تبدیل فایل های جدید به فرمت اولیه (البته بعضی وقت ها بافت ها چسبیده شده هستند به بقیه فایل ها که کار سخت تر میشه )
در کل هر چقدر یک بازی محبوب تر باشه و قابل تغییر باشه همیشه بیشتر مورد هدف ماد ساز ها قرار میگیره و ممکنه به واسطه ماد ها بهینه بشه .

اگر منظورتون خود عوامل ساخت بازی هست ... امکانش که همیشه هست ولی به دلایل مختلف این کار را نمیکنند .(قبل از اینکه سر دلایلش بحث جدید بشه!)

ولی اگر منظورتون خود ما هست که این کار را بکنیم
اول نیاز هست که بافت های بازی ابتدا استخراج بشن (ریپ کردن ) و سپس تبدیل اون فایل ها به فرمت های قابل استفاده مثل (TGA . PNG) (این مرحله بعضی وقتها نیاز نمیشه)
و سپس جایگزینی فایلهای جدید (با نام های و تنظیمات مشابه ) و درآخر تبدیل فایل های جدید به فرمت اولیه (البته بعضی وقت ها بافت ها چسبیده شده هستند به بقیه فایل ها که کار سخت تر میشه )
در کل هر چقدر یک بازی محبوب تر باشه و قابل تغییر باشه همیشه بیشتر مورد هدف ماد ساز ها قرار میگیره و ممکنه به واسطه ماد ها بهینه بشه .
دم شما گرم

اره منظورم خود gaming community بازیها بود.

• Like
Reactions: {ehsan}
3070ti بین 5-10 درصد تو بازیهایی که تست کردن از 3070 قویتره.
چون عکسها زیادن. صرفا لینک میزارن.عکسها بندانگشتی تست بازیها
NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti tested ahead of launch - VideoCardz.com

2021-06-08_15-49-54.jpg 2021-06-08_15-50-18.jpg 2021-06-08_15-52-24.jpg 2021-06-08_15-52-01.jpg 2021-06-08_15-51-41.jpg 2021-06-08_15-51-23.jpg 2021-06-08_15-51-23.jpg

مثل اینکه ماکرو برا لو نرفتن ui ویندوز یازده که تو لیک داده های نمایشش هم خبره هست. تصممیم گرفته تغییراتی تو نحوه عرضه نسخه های preview به اینسایدرها بده تا چیزی لو نره.
خدا کنه یه فکری بحال ایکونها بکنن. مخصوصا ایکون سطل اشغال.

2021-06-09_18-10-00.jpg
2021-06-09_18-11-45.jpg

ریتریس

2021-06-09_18-13-14.jpg

دماش از 3080ti هم بدتره.

2021-06-09_18-15-09.jpg

نتایج verge هم میزارم ولی به نظر اشتباه کرده طرف، یه چند تا فلش زدم.
وارزون 134 فریم رو 6800، rt روشن میشه بازم 134 فریم. یه جاهایی 3070ti رو حتی پایینتر از 3070 زده، این دیگه یخورده عجیبه.

2021-06-09_18-20-48.jpg 2021-06-09_18-17-42.jpg

2021-06-09_18-42-36.jpg 2021-06-09_18-42-13.jpg

9 تا فریم 100 دلار، 23 تا فریم با 2 گیگ رم اضافه،صد دلار. نمیصرفه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or