اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اسکالپر ها کماکان هستن. هش ریت هم برای همه الگوریتی لیمیت نشده هدف اصلی اش اتریوم بوده و یک چند کوین دیگه هم لیمیت شده اما بقیه رو می شه ماین کرد. ولی خوب اکثریت دنبال اتریوم ان.الان قیمت بالای کارتای لیمیت هشریت برای چیه؟
هنوز ماینرا با وجود لیمیترش میخرن؟ کمبود چیپ هست هنوز یا اسکلپرا باز قورت دادن همرو؟
مثل ویندوز 10x اوردن وسط استارت و بقیه رو. دیدن 10x کنسل شد هر چی تو اون ساختن رو آوردن اینورعکسی از ویندوز ۱۱ لیک شد
رمز ارز ایرادی نداره. درسته مشکل ساخته ولی برا کلی کشور، باعث ایجاد درآمد میشه. خیلی از مردم کشورهای درجه 3 و 4 با faucet ها ، درآمد در میارن.حیف این همه انرژی با وقت و موادی که برای یک سری کدهای مجازی داره تلف می شه
![]()
منظورتون کشورهای دیکتاتوری هست که عرضه تولید و رقابت رو ندارن؟رمز ارز ایرادی نداره. درسته مشکل ساخته ولی برا کلی کشور، باعث ایجاد درآمد میشه. خیلی از مردم کشورهای درجه 3 و 4 با faucet ها ، درآمد در میارن.
اتفاق خوبیه رمز ارز. اگه درست ساماندهی بشه.
شده ویندوز XPDark Mode ـش
View attachment 212352 View attachment 212353
View attachment 212354
من که راضیمبا اینکه هنوز حالت پنجره ای استارت الانو بیشتر دوس دارم اما باید دید این چجوری میشه، ولی کمی گرد شدن دور ویندوزا شدیدا نیاز بود بنظرم، خیلی شیک تر شده.
---
View attachment 212359
نه.تو آمریکا هم الان دارن استفاده میکنن. فروماش هست. خیلیا درآمد دارن از این راه. چیز اصلا بدی نیست، رمز ارز.منظورتون کشورهای دیکتاتوری هست که عرضه تولید و رقابت رو ندارن؟
چقدر شیک و خوشگل شده، فقط من میخوام بدونم چه بلایی بر سر اون منو و اون کاشی های قشنگ اومده؟! خدایی اونا هم خیلی جذاب بودن...Dark Mode ـش
View attachment 212352 View attachment 212353
View attachment 212354
من که راضیمبا اینکه هنوز حالت پنجره ای استارت الانو بیشتر دوس دارم اما باید دید این چجوری میشه، ولی کمی گرد شدن دور ویندوزا شدیدا نیاز بود بنظرم، خیلی شیک تر شده.
---
View attachment 212359