اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
والا تا جایی که یادمه وین 8 انقد پر باگ و ایراد بود که 8.1 دادنشده ویندوز XP
ولی خدایی درسته ملت با ویندوز 8 زیاد حال نکرده بودن ولی هنوزم اغتقادم اینه ویندوز هشت زیباترین و باحال ترین ویندوز مایکروسافت بود 8.1 نه ها فقط 8
سبک روون بدون مشکل کیف میکردم
کلا از 98 و xp و 7 دل کندن واقعا سخت بود و به شکل دیوانه واری تو دل برو بودن. ده هم خوبه ولی دیر رسید به جایی که باید میرسید.چقدر شیک و خوشگل شده، فقط من میخوام بدونم چه بلایی بر سر اون منو و اون کاشی های قشنگ اومده؟! خدایی اونا هم خیلی جذاب بودن...
بدبختی مایکروسافت اینه خیلی به ویندوز هاش وابسته میشیم...یک زمانی 7 اومد تا چند سال رو XP سرویس پک 3 بودیم...بالخره رفتیم رو 7 سریع بعدش 8 اومد...کلا من اصلا دور ور 8 و 8.1 نرفتم تا 10 اومد، .الان از این 11 هم خیلی خوشم میاد و شبیه IOS شده، ولی دل کندن از 10 هم خیلی سخته...
واقعا این ویندوز مایکروسافت رابته تنگ گاتنگی با زندگی مدرن بشر امروزی داره واقعا خیلی سخته دل کندن ازش.
چطور ربطی نداره؟ اونا حکومتشون که دیگه ماین نمی کنن مردم عادی می کنن بعد یکجوریم نیست که برق کل کشورم به فنا بدننه.تو آمریکا هم الان دارن استفاده میکنن. فروماش هست. خیلیا درآمد دارن از این راه. چیز اصلا بدی نیست، رمز ارز.
بعد faucet شیوه اش کامل متفاوته تا ماین، اگه نمیدونید. روشهای مختلف از قدیما مثل ptc وجود داشته و تو اونها با رمز ارز پرداخت میشه بجا دلار.
در ازای دیدن تبلیغات و انجام survey و ... پول میدن.
ربطی کسب درآمد و faucet به کشور و حکومت نداره.
خوبی رمز ارز فقط وسیله دست سازمانهای تروریستی شدن و منبع درآمد شدن براشون جهت دور زدن محدودیت ها و بدبخت تر شدن ملت کشورهای تحت سلطه دیکتاتور و تروریستها به کمک رمز ارزچطور ربطی نداره؟ اونا حکومتشون که دیگه ماین نمی کنن مردم عادی می کنن بعد یکجوریم نیست که برق کل کشورم به فنا بدن
در کشورهای جهان سوم برق معمولا ارزونه و حکومت ها هم چیزی از اقتصاد بلد نیستن پس میان با رمز ارز پول درمیارن مردم اینجور جاها هم تمایل زیاد به استخراج دارن چون برقشون ارزونه
چطور ربطی نداره؟ اونا حکومتشون که دیگه ماین نمی کنن مردم عادی می کنن بعد یکجوریم نیست که برق کل کشورم به فنا بدن
در کشورهای جهان سوم برق معمولا ارزونه و حکومت ها هم چیزی از اقتصاد بلد نیستن پس میان با رمز ارز پول درمیارن مردم اینجور جاها هم تمایل زیاد به استخراج دارن چون برقشون ارزونه
درود بر تو... خیلی وقت پیش باید انجام میشداز اونجایی که تاپیک تبدیل شده به تبادل نظر در مورد PC اسمش رو عوض کردم . مثل روال قبلی تمام اخبار مرتبط به سخت افزار و نرم افزار PC رو همینجا قرار بدید بحث و گفت و هم دور همین مباحث باشه . مباحث متفرقه از جمله بحث Vs و سیاسی تو تاپیک هم ممنوع
با تشکر
خیر درست می گیآقا من اخبار ویندوز 11 رو دنبال نکردم، ولی این اسکرین شات ها بیشتر میخورد Windows 10x مرحوم بوده باشه!اشتباه میکنم؟