اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
از این پست باندل MSI اش رو نگاه کنید که 3080 TI Suprim X با مادربورده.View attachment 212606
View attachment 212607
3080 Ti از در و دیوار می ریزه
همینجوری هم قیمتش میاد پایین![]()
من بهترین تجربه داشتم اصلا نه گیری نه هنگی نه اذیتی بهترین سرعت رو داشت درب مغازه برای ضعیف ترین سیستم ها هم نصب میکردم مشتری کیف میکرد اینقدر سرعتش خوب بودوالا تا جایی که یادمه وین 8 انقد پر باگ و ایراد بود که 8.1 دادندقیق یادم نیست اما فک میکنم منو ها برام خیلی فریز میشد اون زمان که 8.1 اومد اوکی شد.
بنظر من که بهترین ویندوز بعد از 7 همین 10 بوده، من که کل عمرم پای ویندوز بودم تنها ویندوزی بود که تقریبا نمیتونم ایراد خاصی بهش بگیرم همینه، لامصب از همون اوایل ریلیزش آنتی ویروس نصب ندارم و حتی دیفندر هم خاموشه (بماند که چقد فلش پر ویروس از سیستمای دانشگاه وصل کردم بهش) هیچ کارش نمیشه کند هم نمیشه، یک پی سی 14 ساله هم گوشه خونه افتاده رو اونم نصب کردم (ssd داشت البته
) مثل اسب سریع کار میکرد
![]()
اصلا بحث هشت ریت لیمیتر نیست تولید رفته بالا ضمن اینکه کمی هم قیمت اتریوم ریخته نزدیک 50 درصد ارزششو از سقف قیمتی از دست دادهاز این پست باندل MSI اش رو نگاه کنید که 3080 TI Suprim X با مادربورده.
این صبح 2099 یورو بود بعد از ظهر 2049 یورو الان شده 1999 یورو
View attachment 212678
هش ریت لیمیتر سخت افزاری کار خودشو کرده![]()
این بیلد رو چطوری میشه گرفت؟خب آقا ما هم کوچ کردیم به ویندوز 11
اصلا فکر نمیکردم این قدر عالی باشه. کاملا مشخصه خود مایکرو 9 روز زودتر ریلیز کرده این بیلد رو که یوزرها نصب کنن یه فیدبک اولیه دریافت کنن و یکم هم جو خبری راه بندازن قبل معرفی رسمی. و گرنه ویندوز بیلد دولوپر، بدون واترمارک مربوط به بیلد؟ بدون نیاز به اکتیو کردن؟ بدون time bomb ؟! اصلا سابقه نداشته!
بعد به طرز عجیبی هم بهینه هست! یعنی کوچکترین باگ یا لگ ـی تو رابط کاربری یا ... اصلا هیچی! تازه اسم ـش رو هم گذاشتن Version Dev، که فقط یکی مثل من که سال ها تو این اکوسیستم اینسایدر بوده هم برای ویندوز و هم ویندوزفون، میفهمه چه قدر این نام گذاری ابلهانه و مبتدیانه هست از جانب مایکروسافت...
خلاصه ی تمام مطالب بالا، اینه که چیزی لیک نشده، خود مایکرو یک هفته و خرده ای زودتر ریلیز کرده بدون این که صداشو دربیارهنصب کنید بره.
این بیلد رو چطوری میشه گرفت؟
نسخه جدید ویندوز مثل این میمونه مک او اس و لینوکس رو با هم قاطی کرده باشن، ولی هر چی که هست خیلی شیک شده و شخصا خیلی ازش خوشم میاد، یعنی اون تایمی که از 7 رفتم 10 فکر کنم 2 سال طول کشید از 10 به 11 فکر کنم یک هفته باشه.... xDخب آقا ما هم کوچ کردیم به ویندوز 11
اصلا فکر نمیکردم این قدر عالی باشه. کاملا مشخصه خود مایکرو 9 روز زودتر ریلیز کرده این بیلد رو که یوزرها نصب کنن یه فیدبک اولیه دریافت کنن و یکم هم جو خبری راه بندازن قبل معرفی رسمی. و گرنه ویندوز بیلد دولوپر، بدون واترمارک مربوط به بیلد؟ بدون نیاز به اکتیو کردن؟ بدون time bomb ؟! اصلا سابقه نداشته!
بعد به طرز عجیبی هم بهینه هست! یعنی کوچکترین باگ یا لگ ـی تو رابط کاربری یا ... اصلا هیچی! تازه اسم ـش رو هم گذاشتن Version Dev، که فقط یکی مثل من که سال ها تو این اکوسیستم اینسایدر بوده هم برای ویندوز و هم ویندوزفون، میفهمه چه قدر این نام گذاری ابلهانه و مبتدیانه هست از جانب مایکروسافت...
خلاصه ی تمام مطالب بالا، اینه که چیزی لیک نشده، خود مایکرو یک هفته و خرده ای زودتر ریلیز کرده بدون این که صداشو دربیارهنصب کنید بره.
هارد چند ماه پیش عوض کردم خیلی نمیگذره از این ویندوز، + خداییش ویندوز 10 دیگه یک دهم ویندوزای قبلی کند و سنگین نمیشه که نیاز به تعویض باشه، آخرین باری که واسه کند شدن سیستم وین عوض کردم چندین سال میگذرهعوض کن بره بابا بذار سبک شه سیستم
عوض کن بره بابا بذار سبک شه سیستمآقا الان ریلیز اصلی انجام بشه امکان آپدیت از 10 به 11 وجود داره یا باز وین باید عوض کرد؟
آقا الان ریلیز اصلی انجام بشه امکان آپدیت از 10 به 11 وجود داره یا باز وین باید عوض کرد؟