اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
البته رو 1080 فک میکنم دلیل افزایش پرفورمنس کمش سی پی یو باشه که جلوشو میگیره، حالا DF ـو هنوز ندیدم با چی تست کرده اما بقیه همه با کارتای قوی تست کرده بودن و فریما بالا 100 بود، 1080 ـش بدرد کارتای پایین رده ای مثل 1050 و ... میخوره که تاثیرش مشخص بشه ولی درسته 720p رو نمیشه خیلی جزئیات کشید بیرون ازشنقد DF و LTT رو دیدم و FSR به درد رزولوشن 4k میخوره بیشتر.
توی 1080p افزایش پرفورمنس اونقدر نیست و حتی تو حالت ultra quality هم تصویر مشکل دار میشه. دلیلش هم input resolution خیلی پایینه در حد 720p ! لذا کامل توی بازی حس میشه و فکر میکنم برای اکثر افراد آزار دهنده باشه. باید چندسالی صبر کرد تا کم کم بهتر بشه این تکنولوژی.
الان هم که فقط به کار 4k میاد و کسی هم که توی این رزولوشن بازی میکنه احتمالا یه کارت خوب باید داشته باشه از قبل و بنظرم فعلا منفعت خاصی برای کارتای قدیمی تر و کسایی که توی رزولوشن 1080 بازی میکنند نداشته باشه و معایبش بیشتر باشه....
منظور منم همینه، چون 720p کلا سی پی یو گلوگاه میشه ولی به خودی خود هم این رزولوشن برای input جالبی نیست و به کیفیت تصویر ضربه میزنه، خود DLSS هم اون اوایل برای رزولوشن های پایین انگار نمیشد کلا فعالش کرد و بعدا اوکی شدالبته رو 1080 فک میکنم دلیل افزایش پرفورمنس کمش سی پی یو باشه که جلوشو میگیره، حالا DF ـو هنوز ندیدم با چی تست کرده اما بقیه همه با کارتای قوی تست کرده بودن و فریما بالا 100 بود، 1080 ـش بدرد کارتای پایین رده ای مثل 1050 و ... میخوره که تاثیرش مشخص بشه ولی درسته 720p رو نمیشه خیلی جزئیات کشید بیرون ازش
در کل واسه کارتای میانرده بنظرم 2k Quality Mode به بالا به اضافه یه چیزی مثل Lumasharpness نتیجه خوبی بده، دیگه هر چی باشه از 1080 Native دیگه بهتره![]()
فقط ایسوس نیست msi اینا هم رنج قیمتی 3080ti خیلی بردن بالا فاندرزشم اصلا گیر نمیادAsus داره Rog Strix 3080 Ti رو 1999 دلار می فروشه. قیمت رسمیش اینه.
RTX 3080TI FE: 1199$
RTX 3080: 699$
=
1898$
یعنی شما از مجموع Founders Edition دو کارت روی هم باید 101 دلار بیشتر بدید برای یک کارت Asus!!!