جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

2021-06-22_18-30-54.jpg

تا 2x میتونه بزنه.

2021-06-22_18-45-54.jpg 2021-06-22_18-59-31.jpg

تو anno و تست با apu نشون میده در ازای از دیت رفتن 75 رفتن 75 درصد پیکسل 78 درصد پیکسل میگیره.

2021-06-22_19-01-46.jpg 2021-06-22_18-52-39.jpg 2021-06-22_18-50-53.jpg 2021-06-22_18-49-16.jpg

میتونید عکس vs تو vs تو مدلهای مختلفو ببینید.عکس تو حالت 4k گرفتم با snagit و jpgg گرفتم که کم حجم باشه.
بقیه تصاویر هم زوم زیادی برا دیدن جزییات شده بود که تو گیم پلی خیلی به چشم نمیاد.
در مجموع خوبه.

بنظرم یک خورده شارپنینگ اضافه تر بهترش میکرد، الان این Ultra Quality که دوستان بالا گذاشتن مشخصه یکم مات تر شده نسبت به Native اما الان همونو سیو کردم با فتوشاپ در حد خیلی کم Sharpness بهش دادم اختلاف فقط در صورتی که تا ته زوم کنی و با دقت مقایسه کنی قابل تشخیصه اونم خیلی ناچیزه، به هیچ وجه فک نکنم داخل گیم پلی بشه تشخیص داد.
NoFSR.jpg UQ.jpg
توی دوتا تب باز کنید :D

این FSR روی آنو 1800 تو حالت پرفورمنس تست کردم 50% فریمم بیشتر شد اما تصویر واقعا تار میشه. انگار گذاشتم 900p یا حتی پایینتر.
توی الترا کوالیتی هم احساس میکنم شارپنس میاد پایین فریم هم یه 30% افزایش پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
واقعا چیز خوبیه و تو عکس ها هم باید کله رو نزدیک کنی به مانیتور و دقت کنی تا فرقشو بفهمی ، تو گیم پلی با موشن و اینا فک نکنم اصلا زیاد به چشم بیاد
دمشون گرم :دی

نقد DF و LTT رو دیدم و FSR به درد رزولوشن 4k میخوره بیشتر.

توی 1080p افزایش پرفورمنس اونقدر نیست. حتی تو حالت ultra quality هم تصویر مشکل دار میشه که دلیلش هم input resolution خیلی پایینه در حد 720p ! لذا کامل توی بازی حس میشه و فکر می‌کنم برای اکثر افراد آزار دهنده باشه. باید چندسالی صبر کرد تا کم کم بهتر بشه این تکنولوژی.

الان هم که فقط به کار 4k میاد و کسی هم که توی این رزولوشن بازی میکنه احتمالا یه کارت خوب باید داشته باشه از قبل و بنظرم فعلا منفعت خاصی برای کارتای قدیمی تر و کسایی که توی رزولوشن 1080 بازی میکنند نداشته باشه و معایبش بیشتر باشه....

کلا حرکت خوبیه از سمت AMD و قطعا نتایج بهتری از DLSS 1.0 داشته و بهترین تکنیک upscale یی هست که در حال حاضر موجوده ولی خب تا رسیدن به dlss 2.0 هنوز کار داره بخصوص توی رزولوشن های کمتر از 4k

آخرین ویرایش:
نقد DF و LTT رو دیدم و FSR به درد رزولوشن 4k میخوره بیشتر.

توی 1080p افزایش پرفورمنس اونقدر نیست و حتی تو حالت ultra quality هم تصویر مشکل دار میشه. دلیلش هم input resolution خیلی پایینه در حد 720p ! لذا کامل توی بازی حس میشه و فکر می‌کنم برای اکثر افراد آزار دهنده باشه. باید چندسالی صبر کرد تا کم کم بهتر بشه این تکنولوژی.

الان هم که فقط به کار 4k میاد و کسی هم که توی این رزولوشن بازی میکنه احتمالا یه کارت خوب باید داشته باشه از قبل و بنظرم فعلا منفعت خاصی برای کارتای قدیمی تر و کسایی که توی رزولوشن 1080 بازی میکنند نداشته باشه و معایبش بیشتر باشه....
البته رو 1080 فک میکنم دلیل افزایش پرفورمنس کمش سی پی یو باشه که جلوشو میگیره، حالا DF ـو هنوز ندیدم با چی تست کرده اما بقیه همه با کارتای قوی تست کرده بودن و فریما بالا 100 بود، 1080 ـش بدرد کارتای پایین رده ای مثل 1050 و ... میخوره که تاثیرش مشخص بشه ولی درسته 720p رو نمیشه خیلی جزئیات کشید بیرون ازش :دی
در کل واسه کارتای میانرده بنظرم 2k Quality Mode به بالا به اضافه یه چیزی مثل Lumasharpness نتیجه خوبی بده، دیگه هر چی باشه از 1080 Native دیگه بهتره :دی

البته رو 1080 فک میکنم دلیل افزایش پرفورمنس کمش سی پی یو باشه که جلوشو میگیره، حالا DF ـو هنوز ندیدم با چی تست کرده اما بقیه همه با کارتای قوی تست کرده بودن و فریما بالا 100 بود، 1080 ـش بدرد کارتای پایین رده ای مثل 1050 و ... میخوره که تاثیرش مشخص بشه ولی درسته 720p رو نمیشه خیلی جزئیات کشید بیرون ازش :D
در کل واسه کارتای میانرده بنظرم 2k Quality Mode به بالا به اضافه یه چیزی مثل Lumasharpness نتیجه خوبی بده، دیگه هر چی باشه از 1080 Native دیگه بهتره :D
منظور منم همینه، چون 720p کلا سی پی یو گلوگاه میشه ولی به خودی خود هم این رزولوشن برای input جالبی نیست و به کیفیت تصویر ضربه میزنه، خود DLSS هم اون اوایل برای رزولوشن های پایین انگار نمیشد کلا فعالش کرد و بعدا اوکی شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
Asus داره Rog Strix 3080 Ti رو 1999 دلار می فروشه. قیمت رسمیش اینه.

RTX 3080TI FE: 1199$
RTX 3080: 699$
=
1898$
یعنی شما از مجموع Founders Edition دو کارت روی هم باید 101 دلار بیشتر بدید برای یک کارت Asus!!!
فقط ایسوس نیست msi اینا هم رنج قیمتی 3080ti خیلی بردن بالا فاندرزشم اصلا گیر نمیاد
مدل تاف هم می تونن بخرن که هم خیلی ارزون تره هم از لحاظ کولینگ هیچ فرقی نداره برای 3080 ش که بهترم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or