اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
حداقل اسمش بعد از این همه مدت عوض می کرد همون performance b q uq دقیقا مشابه dlss اسم گذاشتهView attachment 213997
تا 2x میتونه بزنه.
View attachment 214001View attachment 214003
تو anno و تست با apu نشون میده در ازای از دیت رفتن 75 رفتن 75 درصد پیکسل 78 درصد پیکسل میگیره.
بقیه تصاویر هم زوم زیادی برا دیدن جزییات شده بود که تو گیم پلی خیلی به چشم نمیاد.
در مجموع خوبه.
Asus خیلی دندون گرد شده.فقط ایسوس نیست msi اینا هم رنج قیمتی 3080ti خیلی بردن بالا فاندرزشم اصلا گیر نمیاد
مدل تاف هم می تونن بخرن که هم خیلی ارزون تره هم از لحاظ کولینگ هیچ فرقی نداره برای 3080 ش که بهترم بود
سری 1000 که کلا RT ساپورت نمی کنه. ولی FSR می شه.الان فعال کردن rt و fsr به صورت همزمان برای سری 1000 انویدیا امکانپذير خواهد بود؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
چرا سری ۱۰ rt ساپورت میکنهAsus خیلی دندون گرد شده.
الان قیمت رسمی Suprim X که گرون ترین کارت MSI هست 1569$ اه.
صد در صد کولر Strix بهتر از TUF اه. Strix به مراتب کلاکش بالاتر از TUF هست.
سری 1000 که کلا RT ساپورت نمی کنه. ولی FSR می شه.
من RT رو با DLSS2 قاطی کردمچرا سری ۱۰ rt ساپورت میکنه
اما انتظار خاصی نباید داشت
Nvidia's Ray Tracing For GTX 10-Series Cards Will Drag Down FPS
چیز دیگه ای نمیشه گذاشت. یه quality هست یه پر فورمنس. باید با همینا بازی کنه.البته تفاوت دارهحداقل اسمش بعد از این همه مدت عوض می کرد همون performance b q uq دقیقا مشابه dlss اسم گذاشته
اره کلاکش که بالاتره اما دماشم بالاتره حالا غیر از نقدها خودم با دوستمم تست کردیم تاف خنک ترهAsus خیلی دندون گرد شده.
الان قیمت رسمی Suprim X که گرون ترین کارت MSI هست 1569$ اه.
صد در صد کولر Strix بهتر از TUF اه. Strix به مراتب کلاکش بالاتر از TUF هست.
اینی که خنک کننده Strix برتری کامل داره به TUF یک چیز واضحیه و اصلا نیاز به اثبات نداره.اره کلاکش که بالاتره اما دماشم بالاتره حالا غیر از نقدها خودم با دوستمم تست کردیم تاف خنک تره
![]()
![]()
اولی تاف او سی 3090 هست دومی استریکس 3090 او سی هست
![]()
![]()
اینم 3080 تاف او سی اولیه دومیه استریکس او سی هست
شرایط هر جفتشون یکسان بدون اورکلاک هست
این برای یک نقد بی طرف هست عکس از خودم نیست چیزی که خودم توی واقعیت دیدم اختلاف از اینم بیشتره
ا
عزیز شما هم منبع معتبری داری بذار مشابه من با منبع حرف بزنید اینکه فکت بگید یا فلان جا دیدم خوب منبعشم بذارید منم ببینماینی که خنک کننده Strix برتری کامل داره به TUF یک چیز واضحیه و اصلا نیاز به اثبات نداره.
اینی هم که یک کارت خنک تر باشه دلیل بر این نمی شه که کولر اش بهتره. هروقت دو تا کارت رو توی یک شرایط یکسان با GPU و Memory کلاک های کاملا یکسان, مصرف تقریبا یکسان, هم در حالت نرمال و هم در زمانی که زیر فشار هستن مقایسه کردی دیدی یکی خنک تره اون موقع یکی رو به یکی دیگه برتر بدون.
این سایتی که دادی که ما نفهمیدیم چی به چیه. سایت روسی اه که کانال تلگرامش کلا 12 تا عضو داره و اینستا اش 1k فالوور که جالبه من توش ایرانی معازه دار دیدم!!! بماند که نتایجش باهم نمی خونه.
تو همین عکسی که گذاشتی می بینی که یک کارت 360 وات مصرف داره اون یکی 410 وات. اگر فرق این دوتا کارت باهم رو فن و RGB بود 50 وات باهم دیگه اختلاف مصرف نداشتنیا مثلا توی سری عکس های دومت دو کارت 90Mhz فرکانس کاریشون فرق می کنه بعد شما مقایسش کردی!
به لطف این وضع بازار GPU من هیچ منبع معتبری پیدا نکردم که هر دو این GPU ها رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه چون حتی کیس و محیطی که شما توش کارت ها رو تست می کنی روی نتایج اثر می زاره و اصولا هم بعیده کسی بیاد دو تا کارت رو بزاره روی یک کلاک پایه بررسی کنه چون بلاخره یکیشون رو باید Underclock یا Overclock کنی.
شما به وضوح هیتر اه Strix هستیعزیز شما هم منبع معتبری داری بذار مشابه من با منبع حرف بزنید اینکه فکت بگید یا فلان جا دیدم خوب منبعشم بذارید منم ببینم
استریکس به خاطر برندش و قیافش الان بیشتر می فروشه و الا کیس راگ هم به نسبت تافش با اینکه بزرگ تره اما تهویه ی بدتری داره
گیگا هم کارت aorus هم این سری هم سری قبل هم داغ تره هم پر صدا تره حتی gamer nexus که خیلی هم طرف حرفه ای هست هم اشاره کرده به 2080 ش که گفت با گیگا هم صحبت کردیم گفتن اره همینه یعنی 10 درجه از گیمینگش داغ تر بود توی سایتشم برید هست حالا مشابه شما حرف بزنیم می گیم نه مگه می شه مشخصه که aorus بهتره پس چرا اینقدر گنده تره یا فن هاش بزرگ تره
دلیلشم اینکه هر سری رو یک سری مهندس ها طراحی می کنن و ممکنه مهندس های سری ارزون ترش بهتر باشن یا حتی برای اینکه خودشون رو ثابت کنن خیلی بهتر عمل می کنن به هر حال علم کیلویی نیست باید این کارش باشی
کلا تاکتیک بازار همینه دیگه من کلا عشق پیدا کردم سوتی های مارکتینگ دارم که چطوری سر مردم با هایپ شیره می مالن حالا شما می خوای جز اون دسته باشی تصمیم شماست
این سایت های روسی هم خیلی معتبر هستن چون پولی از هیچ کسی نمی گرن نقدهاشم خیلی حرفه ایه کافیه ترجمه ش کنی بخونیش ریز و بم کارت می کشه بیرون سایت gamegpu هم همین شکلیه چون روسی هست خیلی بازدید نداره اما بهترین سایتی هست که می شه برای بنچمارک بازی ها بهش اعتماد کرد
منبع بازم هست چطوری پیدا نکردی هر چند نقدهای استریکس کلا مشابه aorous سری قبل کمه چون احتمالا خودشونم می دونن که به ضررشونه منتشر کردنش
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra Review
این سایتم دقیقا دماش 63 در اورده در حالت پرفورمنس
![]()
دمای کارت هم به کلاک ربطی نداره به میزان واتی که مصرف می کنه بستگی داره که کلا در حالت کارخانه ای استریکس کلا 30w بیشتر مصرف می کنه که نهایت حرارت 1 2 درجه ای بیشتری تولید می کنه
حتی اگرم با هم برابر باشن این اعداد دمای کارت 70 یا اصلا 71 هیچ تاثیری نباید در خرید داشته باشن کارت استریکس ارزشش به محدوده ی پاور لیمیت بالاترشه که اکثرا استفاده نمی کنن بکنید هم تجربه خودم می گه کارت 2 ساله نشده یک بلایی سرش می یاد چون پاور لیمیت زیاد هست که باعث انواع خرابی ها کارت می شه
دوست عزیز منبع بالا پس چیه که گذاشتم جفتشون با هم توی یک شرایط تست کرده دیگهشما به وضوح هیتر اه Strix هستی
من بیشتر از این در مورد بدیهیات باهات بحث نمی کنم. کسی که می گه دمای کارت به کلاک ربطی نداره به وات مصرفی ربط داره (در صورتی که توی یک GPU با افزایش کلاک وات مصرفی می ره بالا و این دو رابطه مستقیم باهم دارن) تکلیفش توی بحث مشخصه دیگه.
همونطور هم که عرض کردم هیچ منبع معتبری نیست که این دو کارت رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه (صلا هیچ منبع معتبری اونقدر بی کار نیست بیاد کلاک کارت ها رو دستکاری کنه بررسی اشون کنه بعد بیاد بگه اهههه کولر TUF بهتره).
نقدی که به Strix وارده قیمتشه و بس. هر نقدی رو می خونی فقط و فقط از قیمت بالای کارت ایراد می گیرن. ولی شما فکر کن اون کولر Strix همش قیافست. هیچ کسی هم در دنیا نمی فهمه جز شما![]()