جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

View attachment 213997

تا 2x میتونه بزنه.

View attachment 214001View attachment 214003

تو anno و تست با apu نشون میده در ازای از دیت رفتن 75 رفتن 75 درصد پیکسل 78 درصد پیکسل میگیره.

View attachment 214004View attachment 214005View attachment 214006View attachment 214007

میتونید عکس vs تو vs تو مدلهای مختلفو ببینید.عکس تو حالت 4k گرفتم با snagit و jpgg گرفتم که کم حجم باشه.
بقیه تصاویر هم زوم زیادی برا دیدن جزییات شده بود که تو گیم پلی خیلی به چشم نمیاد.
در مجموع خوبه.
حداقل اسمش بعد از این همه مدت عوض می کرد همون performance b q uq دقیقا مشابه dlss اسم گذاشته

• Like
Reactions: rahyarpaul
فقط ایسوس نیست msi اینا هم رنج قیمتی 3080ti خیلی بردن بالا فاندرزشم اصلا گیر نمیاد
مدل تاف هم می تونن بخرن که هم خیلی ارزون تره هم از لحاظ کولینگ هیچ فرقی نداره برای 3080 ش که بهترم بود
Asus خیلی دندون گرد شده.
الان قیمت رسمی Suprim X که گرون ترین کارت MSI هست 1569$ اه.
صد در صد کولر Strix بهتر از TUF اه. Strix به مراتب کلاکش بالاتر از TUF هست.

الان فعال کردن rt و fsr به صورت همزمان برای سری 1000 انویدیا امکان‌پذير خواهد بود؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
سری 1000 که کلا RT ساپورت نمی کنه. ولی FSR می شه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
Asus خیلی دندون گرد شده.

سری 1000 که کلا RT ساپورت نمی کنه. ولی FSR می شه.
چرا سری ۱۰ rt ساپورت میکنه
اما انتظار خاصی نباید داشت
Nvidia's Ray Tracing For GTX 10-Series Cards Will Drag Down FPS

حداقل اسمش بعد از این همه مدت عوض می کرد همون performance b q uq دقیقا مشابه dlss اسم گذاشته
چیز دیگه ای نمیشه گذاشت. یه quality هست یه پر فورمنس. باید با همینا بازی کنه.البته تفاوت داره
اینو نزاشتیم که مقایسه dlss با fsr هست که از چه رزولوشنی آپ میکنن.
باید دید انویدیا اینو بهینه میکنه اینو یا نه.

2021-06-23_17-38-58.jpg

و 6600xt توسط گیگا هم تو eec ثیت شده

2021-06-23_17-39-29.jpg

آخرین ویرایش:
در وصف حال و اوضاغ خرده فروشی ها همینو من می زارم فقط :D
Screenshot 2021-06-23 at 4.50.08 PM.png

این مال یک وبسایت آلمانیه.
کارت گیگابایت رو:
بالای صفحه سمت چپ گزاشته و زده ناموجود. (قیمت 1199 یورو)
یکم پایین ترش گزاشته و زده موجود. (قیمت 1599 یورو)
جفت کارت ها یکی ان :))

تیزر جدید ویندوز ۱۱...اشاره به قابلیت تاچ داره...معلوم نیست که میخواد os باشه هم برای تبلت و هم برای دسکتاپ و شاید شاید شاید یه چیزی برای xbox .....اخر سال ۲۰۲۰ مایکروسافت قول داده بود که تو اپدیت بعدیش که خیلی اپدیت بزرگی خواهد بود....کل اندروید تو ویندوز اجرا بشه بدون شبیه ساز....فردا ۵شنبه ساعت ۱۹:۳۰ کنفرانس هست

Asus خیلی دندون گرد شده.
اره کلاکش که بالاتره اما دماشم بالاتره حالا غیر از نقدها خودم با دوستمم تست کردیم تاف خنک تره
2-54.jpg

2-2.jpg

اولی تاف او سی 3090 هست دومی استریکس 3090 او سی هست
2-6.jpg

2-35.jpg

اینم 3080 تاف او سی اولیه دومیه استریکس او سی هست

شرایط هر جفتشون یکسان بدون اورکلاک هست
این برای یک نقد بی طرف هست عکس از خودم نیست چیزی که خودم توی واقعیت دیدم اختلاف از اینم بیشتره

آخرین ویرایش:
باندل دوم و انویدیا.محدوده و فقط 300 تا. ثبت نام میشه و قرعه کشی. 1450 دلار 3080ti با سایر موارد مثل تیشرت و مجسمه و موس پد و 100 دلار گیفت کارت و کد بازی

2021-06-23_23-58-52.jpg 2021-06-23_23-57-47.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3060 supply to increase in July, focusing on Internet Cafes - VideoCardz.com
چین شروع کرده به افزایش تولید 3060 با محوریت تامین کافی نت ها، گفته ثبت نام کنید حدود 10 جولای تحویل میدیم.

اره کلاکش که بالاتره اما دماشم بالاتره حالا غیر از نقدها خودم با دوستمم تست کردیم تاف خنک تره
2-54.jpg

2-2.jpg

اولی تاف او سی 3090 هست دومی استریکس 3090 او سی هست
2-6.jpg

2-35.jpg

اینم 3080 تاف او سی اولیه دومیه استریکس او سی هست

شرایط هر جفتشون یکسان بدون اورکلاک هست
این برای یک نقد بی طرف هست عکس از خودم نیست چیزی که خودم توی واقعیت دیدم اختلاف از اینم بیشتره
اینی که خنک کننده Strix برتری کامل داره به TUF یک چیز واضحیه و اصلا نیاز به اثبات نداره.
اینی هم که یک کارت خنک تر باشه دلیل بر این نمی شه که کولر اش بهتره. هروقت دو تا کارت رو توی یک شرایط یکسان با GPU و Memory کلاک های کاملا یکسان, مصرف تقریبا یکسان, هم در حالت نرمال و هم در زمانی که زیر فشار هستن مقایسه کردی دیدی یکی خنک تره اون موقع یکی رو به یکی دیگه برتر بدون.
این سایتی که دادی که ما نفهمیدیم چی به چیه. سایت روسی اه که کانال تلگرامش کلا 12 تا عضو داره و اینستا اش 1k فالوور که جالبه من توش ایرانی معازه دار دیدم!!! بماند که نتایجش باهم نمی خونه.
تو همین عکسی که گذاشتی می بینی که یک کارت 360 وات مصرف داره اون یکی 410 وات. اگر فرق این دوتا کارت باهم رو فن و RGB بود 50 وات باهم دیگه اختلاف مصرف نداشتن ;) یا مثلا توی سری عکس های دومت دو کارت 90Mhz فرکانس کاریشون فرق می کنه بعد شما مقایسش کردی!
به لطف این وضع بازار GPU من هیچ منبع معتبری پیدا نکردم که هر دو این GPU ها رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه چون حتی کیس و محیطی که شما توش کارت ها رو تست می کنی روی نتایج اثر می زاره و اصولا هم بعیده کسی بیاد دو تا کارت رو بزاره روی یک کلاک پایه بررسی کنه چون بلاخره یکیشون رو باید Underclock یا Overclock کنی.

• Like
Reactions: Bhador_a
اینی که خنک کننده Strix برتری کامل داره به TUF یک چیز واضحیه و اصلا نیاز به اثبات نداره.
اینی هم که یک کارت خنک تر باشه دلیل بر این نمی شه که کولر اش بهتره. هروقت دو تا کارت رو توی یک شرایط یکسان با GPU و Memory کلاک های کاملا یکسان, مصرف تقریبا یکسان, هم در حالت نرمال و هم در زمانی که زیر فشار هستن مقایسه کردی دیدی یکی خنک تره اون موقع یکی رو به یکی دیگه برتر بدون.
این سایتی که دادی که ما نفهمیدیم چی به چیه. سایت روسی اه که کانال تلگرامش کلا 12 تا عضو داره و اینستا اش 1k فالوور که جالبه من توش ایرانی معازه دار دیدم!!! بماند که نتایجش باهم نمی خونه.
تو همین عکسی که گذاشتی می بینی که یک کارت 360 وات مصرف داره اون یکی 410 وات. اگر فرق این دوتا کارت باهم رو فن و RGB بود 50 وات باهم دیگه اختلاف مصرف نداشتن ;) یا مثلا توی سری عکس های دومت دو کارت 90Mhz فرکانس کاریشون فرق می کنه بعد شما مقایسش کردی!
به لطف این وضع بازار GPU من هیچ منبع معتبری پیدا نکردم که هر دو این GPU ها رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه چون حتی کیس و محیطی که شما توش کارت ها رو تست می کنی روی نتایج اثر می زاره و اصولا هم بعیده کسی بیاد دو تا کارت رو بزاره روی یک کلاک پایه بررسی کنه چون بلاخره یکیشون رو باید Underclock یا Overclock کنی.
عزیز شما هم منبع معتبری داری بذار مشابه من با منبع حرف بزنید اینکه فکت بگید یا فلان جا دیدم خوب منبعشم بذارید منم ببینم
استریکس به خاطر برندش و قیافش الان بیشتر می فروشه و الا کیس راگ هم به نسبت تافش با اینکه بزرگ تره اما تهویه ی بدتری داره
گیگا هم کارت aorus هم این سری هم سری قبل هم داغ تره هم پر صدا تره حتی gamer nexus که خیلی هم طرف حرفه ای هست هم اشاره کرده به 2080 ش که گفت با گیگا هم صحبت کردیم گفتن اره همینه یعنی 10 درجه از گیمینگش داغ تر بود توی سایتشم برید هست حالا مشابه شما حرف بزنیم می گیم نه مگه می شه مشخصه که aorus بهتره پس چرا اینقدر گنده تره یا فن هاش بزرگ تره
دلیلشم اینکه هر سری رو یک سری مهندس ها طراحی می کنن و ممکنه مهندس های سری ارزون ترش بهتر باشن یا حتی برای اینکه خودشون رو ثابت کنن خیلی بهتر عمل می کنن به هر حال علم کیلویی نیست باید این کارش باشی
کلا تاکتیک بازار همینه دیگه من کلا عشق پیدا کردم سوتی های مارکتینگ دارم که چطوری سر مردم با هایپ شیره می مالن حالا شما می خوای جز اون دسته باشی تصمیم شماست
این سایت های روسی هم خیلی معتبر هستن چون پولی از هیچ کسی نمی گرن نقدهاشم خیلی حرفه ایه کافیه ترجمه ش کنی بخونیش ریز و بم کارت می کشه بیرون سایت gamegpu هم همین شکلیه چون روسی هست خیلی بازدید نداره اما بهترین سایتی هست که می شه برای بنچمارک بازی ها بهش اعتماد کرد
منبع بازم هست چطوری پیدا نکردی هر چند نقدهای استریکس کلا مشابه aorous سری قبل کمه چون احتمالا خودشونم می دونن که به ضررشونه منتشر کردنش
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra Review
این سایتم دقیقا دماش 63 در اورده در حالت پرفورمنس

09114903817l.jpg

دمای کارت هم به کلاک ربطی نداره به میزان واتی که مصرف می کنه بستگی داره که کلا در حالت کارخانه ای استریکس کلا 30w بیشتر مصرف می کنه که نهایت حرارت 1 2 درجه ای بیشتری تولید می کنه
حتی اگرم با هم برابر باشن این اعداد دمای کارت 70 یا اصلا 71 هیچ تاثیری نباید در خرید داشته باشن کارت استریکس ارزشش به محدوده ی پاور لیمیت بالاترشه که اکثرا استفاده نمی کنن بکنید هم تجربه خودم می گه کارت 2 ساله نشده یک بلایی سرش می یاد چون پاور لیمیت زیاد هست که باعث انواع خرابی ها کارت می شه

• Like
Reactions: m.a.t and Bellic
index.php

index.php

index.php

اشتباه نکنید ؛ FSR به عنوان یک اجرای خوب کار می کند! و دقیقاً در موقعیت هایی با عملکرد Raytracing بسیار کمک خواهد کرد. اما به آنچه در اینجا می نویسم فکر کنید. صنعت برای دستیابی به کیفیت تصویر نزدیک به واقعیت ، فناوری هایی مانند raytracing را معرفی می کند ، اما سپس کیفیت تصویر بازی شما را کاهش می دهد تا عملکرد شما را افزایش دهد. به نظر من این یک تناقض و معضلی است که هنگام نوشتن این مقاله با آن درگیرم

عزیز شما هم منبع معتبری داری بذار مشابه من با منبع حرف بزنید اینکه فکت بگید یا فلان جا دیدم خوب منبعشم بذارید منم ببینم
استریکس به خاطر برندش و قیافش الان بیشتر می فروشه و الا کیس راگ هم به نسبت تافش با اینکه بزرگ تره اما تهویه ی بدتری داره
گیگا هم کارت aorus هم این سری هم سری قبل هم داغ تره هم پر صدا تره حتی gamer nexus که خیلی هم طرف حرفه ای هست هم اشاره کرده به 2080 ش که گفت با گیگا هم صحبت کردیم گفتن اره همینه یعنی 10 درجه از گیمینگش داغ تر بود توی سایتشم برید هست حالا مشابه شما حرف بزنیم می گیم نه مگه می شه مشخصه که aorus بهتره پس چرا اینقدر گنده تره یا فن هاش بزرگ تره
دلیلشم اینکه هر سری رو یک سری مهندس ها طراحی می کنن و ممکنه مهندس های سری ارزون ترش بهتر باشن یا حتی برای اینکه خودشون رو ثابت کنن خیلی بهتر عمل می کنن به هر حال علم کیلویی نیست باید این کارش باشی
کلا تاکتیک بازار همینه دیگه من کلا عشق پیدا کردم سوتی های مارکتینگ دارم که چطوری سر مردم با هایپ شیره می مالن حالا شما می خوای جز اون دسته باشی تصمیم شماست
این سایت های روسی هم خیلی معتبر هستن چون پولی از هیچ کسی نمی گرن نقدهاشم خیلی حرفه ایه کافیه ترجمه ش کنی بخونیش ریز و بم کارت می کشه بیرون سایت gamegpu هم همین شکلیه چون روسی هست خیلی بازدید نداره اما بهترین سایتی هست که می شه برای بنچمارک بازی ها بهش اعتماد کرد
منبع بازم هست چطوری پیدا نکردی هر چند نقدهای استریکس کلا مشابه aorous سری قبل کمه چون احتمالا خودشونم می دونن که به ضررشونه منتشر کردنش
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra Review
این سایتم دقیقا دماش 63 در اورده در حالت پرفورمنس

09114903817l.jpg

دمای کارت هم به کلاک ربطی نداره به میزان واتی که مصرف می کنه بستگی داره که کلا در حالت کارخانه ای استریکس کلا 30w بیشتر مصرف می کنه که نهایت حرارت 1 2 درجه ای بیشتری تولید می کنه
حتی اگرم با هم برابر باشن این اعداد دمای کارت 70 یا اصلا 71 هیچ تاثیری نباید در خرید داشته باشن کارت استریکس ارزشش به محدوده ی پاور لیمیت بالاترشه که اکثرا استفاده نمی کنن بکنید هم تجربه خودم می گه کارت 2 ساله نشده یک بلایی سرش می یاد چون پاور لیمیت زیاد هست که باعث انواع خرابی ها کارت می شه
شما به وضوح هیتر اه Strix هستی :))
من بیشتر از این در مورد بدیهیات باهات بحث نمی کنم. کسی که می گه دمای کارت به کلاک ربطی نداره به وات مصرفی ربط داره (در صورتی که توی یک GPU با افزایش کلاک وات مصرفی می ره بالا و این دو رابطه مستقیم باهم دارن :-j) تکلیفش توی بحث مشخصه دیگه.
همونطور هم که عرض کردم هیچ منبع معتبری نیست که این دو کارت رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه (صلا هیچ منبع معتبری اونقدر بی کار نیست بیاد کلاک کارت ها رو دستکاری کنه بررسی اشون کنه بعد بیاد بگه اهههه کولر TUF بهتره).
نقدی که به Strix وارده قیمتشه و بس. هر نقدی رو می خونی فقط و فقط از قیمت بالای کارت ایراد می گیرن. ولی شما فکر کن اون کولر Strix همش قیافست. هیچ کسی هم در دنیا نمی فهمه جز شما :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soheil_63
شما به وضوح هیتر اه Strix هستی :))
من بیشتر از این در مورد بدیهیات باهات بحث نمی کنم. کسی که می گه دمای کارت به کلاک ربطی نداره به وات مصرفی ربط داره (در صورتی که توی یک GPU با افزایش کلاک وات مصرفی می ره بالا و این دو رابطه مستقیم باهم دارن :-j) تکلیفش توی بحث مشخصه دیگه.
همونطور هم که عرض کردم هیچ منبع معتبری نیست که این دو کارت رو در شرایط یکسان بررسی کرده باشه (صلا هیچ منبع معتبری اونقدر بی کار نیست بیاد کلاک کارت ها رو دستکاری کنه بررسی اشون کنه بعد بیاد بگه اهههه کولر TUF بهتره).
نقدی که به Strix وارده قیمتشه و بس. هر نقدی رو می خونی فقط و فقط از قیمت بالای کارت ایراد می گیرن. ولی شما فکر کن اون کولر Strix همش قیافست. هیچ کسی هم در دنیا نمی فهمه جز شما :D
دوست عزیز منبع بالا پس چیه که گذاشتم جفتشون با هم توی یک شرایط تست کرده دیگه :D

اتفاقا من عاشق استریکس هستم و دو تا استریکس 2060 super با 2080ti strix oc کارت های قبلی من بودن:))

این سری هم دنبال استریکس بودم اما بار تاف اول اومد با اختلاف 2 روز و چون سری 3000 کلا موجودیش به ثانیه تموم می شد من تاف سریع خریدم و بعد برام ضد حال شد
کلا توی ایران وصله چسبوندن کار معمولی هست یعنی از چیزی بد بگی می شید هیتر خوب بگید می شید فن نه اما هستن بعضی ها که حقیقت رو فقط می گن
حالا گفتم شما اگر منبعی دارید ذکر کنید چون کولینگ تاف با استریکس بر خلاف سری های قبلی که تاف نداشت اینجا یکسان عمل می کنن
در مورد کلاک هم باید بگم که باز اصل کار توان مصرفی هست یعنی کلاک ممکنه توی هر بازی متفاوت باشه و لیمیت شه حتی برای رزولوشن های مختلف کلاک متفاوته چرا؟ چون توان مصرفی کارت فرق می کنه یعنی ممکنه کلاک توی یک بازی 2040 باشه دما 60 اما یک بازی دیگه کلاک 1920 باشه اما دما 65 باشه چراش بر می گرده به میزان مصرفی که کارت می کنه استریکس مزیتش هم حداکثر لیمیت پاورش هست و ظاهرش توی این سری اگر مبنا دما هست بی خودی پول اضافه دارید می دید اگر ظاهر با اورکلاک مدنظره برید سمتش البته برای 1080p که تاف لیمیت نمی شه برای 2k یا مخصوصا 4k لیمیت می شه که با استریکس می شه 100 هرتز بالاتر گرفت حدودا که می شه 3 درصد توان بهتری داشت

چرا خیلی ها در یوتیوب اشاره کردن به این مسئله هم یا نقدها اما خوب شما کلا بدون اطلاعات فکت صادر می کنید :D
تاف حتی چون هیت سینک جداگانه برای مموری داره هات اسپات کمتری هم داره
3-5.jpg

3-33.jpg

حالا من نمی دونم شما چند سالتونه یا هر چیزی اما توی درس انتقال حرارت و حرارت پیشرفته می فهمید که کولینگ فقط به سایز نیست و گرنه کولینگ اور سایز 4 اسلاته aorus نسل قبل مغلوب گیمینگ او سی 2 اسلاته نمی شد اونم با 9 درجه اختلاف اگر نمی گید که سایت kitguru هم معتبر نیست
Gigabyte Aorus RTX 2080 Xtreme 8G Review - KitGuru
بگدریم این ها رو برای شما نگفتم گفتم که دید بقیه هم باز بشه و به صرف حرف سازنده یا تبلیغات یک شرکت یا حتی منتقد پولی سمت یک برند یا مدل خاص نرید
ضمنا تاف فقط برای سری 3080 3090 این شکلیه و طراحیش توی 3070 3060 فرق کرده و اینقدرا دیگه خوب نیست البته همچنان از برندهای دیگه سر تره

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Smile
Reactions: m.a.t and Thonkeyes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or