جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

ظاهرا فقط اونایی که سی پی یو 11th gen، یک ترا NVMe و کارت DX12 Ultimate دارند تیک سبز میگیرند فعلا :D
View attachment 214411

این tpm یه چیپ روی مادربرد های 2015 به اینور سواره باید تو بایوس فعال کنید دیفالت فعال نیست دیگه با این ارور مواجه نمیشید
dx 12 و 1 ترا ssd واسه دایرکت استوریج هست ربطی به ویندوز نداره

• Like
Reactions: rahyarpaul
این tpm یه چیپ روی مادربرد های 2015 به اینور سواره باید تو بایوس فعال کنید دیفالت فعال نیست دیگه با این ارور مواجه نمیشید
dx 12 و 1 ترا ssd واسه دایرکت استوریج هست ربطی به ویندوز نداره
منم نگفتم ارتباطی به نصب ویندوز 11 داره فعلا طبق نظراتی که کاربران دادن فقط تعدادی که سی پی یو نسل 11 داشتن تیک سبز گرفتن، اکثر کاربران سیستم های رایزن حتی سری 5000 هم پیغام خطا گرفتند در مورد TPM 2.0 هم بیش از %90 مادربردها این ماژول رو ندارند و تعداد خیلی کمی هستند

منم نگفتم ارتباطی به نصب ویندوز 11 داره فعلا طبق نظراتی که کاربران دادن فقط تعدادی که سی پی یو نسل 11 داشتن تیک سبز گرفتن، اکثر کاربران سیستم های رایزن حتی سری 5000 هم پیغام خطا گرفتند در مورد TPM 2.0 هم بیش از %90 مادربردها این ماژول رو ندارند و تعداد خیلی کمی هستند

Hardware Requirements​

There are new minimum hardware requirements for Windows 11. In order to run Windows 11, devices must meet the following specifications. Devices that do not meet the hard floor cannot be upgraded to Windows 11, and devices that meet the soft floor will receive a notification that upgrade is not advised.

Hard Floor:

• CPU: Core >= 2 and Speed >= 1 GHz
  • System Memory: TotalPhysicalRam >= 4 GB
  • Storage: 64 GB
  • Security: TPM Version >= 1.2 and SecureBootCapable = True
  • Smode: Smode is false, or Smode is true and C_ossku in (0x65, 0x64, 0x63, 0x6D, 0x6F, 0x73, 0x74, 0x71)

Soft Floor:

• Security: TPMVersion >= 2.0
  • CPU Generation
Compatibility for Windows 11- Compatibility Cookbook

ورژن 1.2 کفایت میکنه و ضروری نیست ورژن 2 پیشنهادیه

Hardware Requirements​

There are new minimum hardware requirements for Windows 11. In order to run Windows 11, devices must meet the following specifications. Devices that do not meet the hard floor cannot be upgraded to Windows 11, and devices that meet the soft floor will receive a notification that upgrade is not advised.

Hard Floor:

• CPU: Core >= 2 and Speed >= 1 GHz
  • System Memory: TotalPhysicalRam >= 4 GB
  • Storage: 64 GB
  • Security: TPM Version >= 1.2 and SecureBootCapable = True
  • Smode: Smode is false, or Smode is true and C_ossku in (0x65, 0x64, 0x63, 0x6D, 0x6F, 0x73, 0x74, 0x71)

Soft Floor:

• Security: TPMVersion >= 2.0
  • CPU Generation
Compatibility for Windows 11- Compatibility Cookbook

ورژن 1.2 کفایت میکنه و ضروری نیست ورژن 2 پیشنهادیه
درسته اما اشاره کرده سیستم هایی که TPM 2.0 یا سی پی یو پشتیبانی شده ندارند ارتقاء به ویندوز 11 پیشنهاد نمیشه!
Capture.PNG

پ.ن: برای مشاهده نسخه TPM سیستم در بخش RUN ویندوز عبارت tpm.msc رو وارد کنید.

آخرین ویرایش:
درسته اما اشاره کرده سیستم هایی که TPM 2.0 یا سی پی یو پشتیبانی شده ندارند ارتقاء به ویندوز 11 پیشنهاد نمیشه!

پ.ن: برای مشاهده نسخه TPM سیستم در بخش RUN ویندوز عبارت tpm.msc رو وارد کنید.

درسته من هم ورژن 1.2 هست و میزنه که برای ویندوز 11 آماده نیست .

یک ارتقا سخت افزاری کامل برای استفاده کامل از ویندوز 11 نیازه

• Like
Reactions: Gwynbleidd
مشخصات مادربرد رو در سایت سازنده چک کنید اکثر مادربردهای 2016 به بعد حداقل Header نصب ماژول TPM دارند، کسانی که سی پی یو نسل 8000 اینتل و 2000 رایزن و به بالا دارند فقط نیاز دارند این ماژول رو بگیرند روی مادربرد نصب کنند.
Amazon.com : TPM module

• Like
Reactions: rahyarpaul
خود به خود اکثر گیمرا بنظرم میرسن به این نیازات ویندوز ۱۱ با آپگریدهاشون ولی کاربرای عادی و یا توسعه دهنده هایی که اونقدر زود به زود آپگرید نمیکنن اگه لیست پردازنده ها اینقدر محدود باشه فاتحه ویندوز خونده اس.

• Like
Reactions: Natural Killer
حالا این که چی شده مایکروسافت یهو به سبک اپل انقدر فن امنیت شده خدا می دونه!
Pluton هم که احتمالا در آینده نه جندان دور با نسل جدید پرازنده ها عرضه می شه. من حتی تعجب نمی کنم اگر Alder-lake هم Pluton داشته باشه.

خدا اون روز رو نیاره بخوان از اینا به عنوان DRM استفاده کنن. هرچند که گفتن از Pluton استفاده DRM ای نمی کنن اما اینا همونایی ان که گفتن ویندوز ۱۱ ای وجود نداره! رو حرفشون نمی شه حساب کرد.

-----
Macbook های اپل هیچ کدوم TPM ندارن چون اپل پردازنده های اختصاصی خودش رو داره (سری T).
الان macOS هم که برای مک های اینتل در آینده نه چندان دور ریلیز نمی شه دیگه. اونایی که مک بوک اینتلی دارن رسما نه macOS جدید می تونن نصب کنن نه ویندوز 11 :|

آخرین ویرایش:
حالا این tpm 2 چیه اصلا؟من مادربرد b460 plus دارم.دیدم همه نوشتید منم کنجکاو شدم رفتم از بایوس فعالش کردم.حالا باید فعال بمونه یا نه؟ :-??
کلا یک سیستم رمز گذاری سخت افزاری پیشرفته هست که بخشی از رمز ها داخل اون قرار می گیره تا هیچ بشری نتونه بهش دسترسی پیدا کنه این خیلی خلاصه ش هست هم سیستم عامل هم نرم افزارها می تونن ازش استفاده کنه

بدیش اینکه که سریال مادربرد و سخت افزار کلا داخلشه و اگر جدا بشه یا اسیب ببینه دیگه سیستم بوت نمی شه
این تراشه برای جلوگیری از تمپر یا همون کد گذاری هارد و رشوه گرفتن هم بسیار موثره و البته برای برخی دیگه ویروس ها هم می تونه سیستم رو در حالت safe بالا بیاره که بیشتر اسیب نبینه

من فعالش که کردم با z390 با 9900k تونستم تیک سبز رو بگیرم اما کلا به این چیپ حس خوبی ندارم چون برای افراد عادی می تونه بیشتر درد سر باشه تا مفید باشه

از یه جهاتی ممکنه این نسخه به سرنوشت ویستا دچار بشه. یکی از دلایلی که ویستا موفق نشد همین نیازش به سخت افزار های جدیدتر بود وگرنه بسیاری از باگ هایی که داشت با سرویس پک 1 رفع شد. اما خب نیاز به سخت افزار جدید و نبودن درایور برای خیلی از سخت افزار ها باعش شد خیلی ها نتونن از ویستا استفاده کنن. اما تا زمان عرضه ویندوز 7 یه سری ها که سیستمشون آپدیت شده بود و از طرفی یه سری محصولات هم تو این مدت براشون درایور ویستا اومده بود که همونا رو 7 هم جواب میداد. حالا این ویندوز 11 هم به نظر میتونه با یه همچین مشکلی روبرو بشه ولی خب از نظر درایور حداقل فکر کنم به وضع ویستا دچار نشه.

لیست cpu ها هم احتمالا به خاطر همین اجرای برنامه های اندروید اینقدر محدود شده. که به راحتی میتونستن بگن این لیستی هست که برای استفاده از این قابلیت نیاز هست.

مساله عجیب اینه که خودشون میدونن بخش عظیمی از بازارشون شرکت ها و سیستم های اداری هستن که خیلی دیر به دیر ارتقا داده میشن و عملا با این کارشون یه بخش بزرگی نمیتونن از این نسخه استفاده کنن. از طرفی ویندوز 10 هم گفتن فقط تا 2025 پشتیبانی می کنن.

درسته همین الانم با تغییر یه dll تو iso نسخه لیک شده میشه قضیه TPM رو دور زد اما خب این کارای جنگولک بازی رو نهایت یه سری افراد انجام بدن، اغلب افراد وقتی به صورت عادی نشه نصبش کرد بی خیال میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or