اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ظاهرا فقط اونایی که سی پی یو 11th gen، یک ترا NVMe و کارت DX12 Ultimate دارند تیک سبز میگیرند فعلا
View attachment 214411
منم نگفتم ارتباطی به نصب ویندوز 11 داره فعلا طبق نظراتی که کاربران دادن فقط تعدادی که سی پی یو نسل 11 داشتن تیک سبز گرفتن، اکثر کاربران سیستم های رایزن حتی سری 5000 هم پیغام خطا گرفتند در مورد TPM 2.0 هم بیش از %90 مادربردها این ماژول رو ندارند و تعداد خیلی کمی هستنداین tpm یه چیپ روی مادربرد های 2015 به اینور سواره باید تو بایوس فعال کنید دیفالت فعال نیست دیگه با این ارور مواجه نمیشید
dx 12 و 1 ترا ssd واسه دایرکت استوریج هست ربطی به ویندوز نداره
منم نگفتم ارتباطی به نصب ویندوز 11 داره فعلا طبق نظراتی که کاربران دادن فقط تعدادی که سی پی یو نسل 11 داشتن تیک سبز گرفتن، اکثر کاربران سیستم های رایزن حتی سری 5000 هم پیغام خطا گرفتند در مورد TPM 2.0 هم بیش از %90 مادربردها این ماژول رو ندارند و تعداد خیلی کمی هستند
درسته اما اشاره کرده سیستم هایی که TPM 2.0 یا سی پی یو پشتیبانی شده ندارند ارتقاء به ویندوز 11 پیشنهاد نمیشه!Hardware Requirements
There are new minimum hardware requirements for Windows 11. In order to run Windows 11, devices must meet the following specifications. Devices that do not meet the hard floor cannot be upgraded to Windows 11, and devices that meet the soft floor will receive a notification that upgrade is not advised.
Hard Floor:
- CPU: Core >= 2 and Speed >= 1 GHz
- System Memory: TotalPhysicalRam >= 4 GB
- Storage: 64 GB
- Security: TPM Version >= 1.2 and SecureBootCapable = True
- Smode: Smode is false, or Smode is true and C_ossku in (0x65, 0x64, 0x63, 0x6D, 0x6F, 0x73, 0x74, 0x71)
Soft Floor:
Compatibility for Windows 11- Compatibility Cookbook
- Security: TPMVersion >= 2.0
- CPU Generation
ورژن 1.2 کفایت میکنه و ضروری نیست ورژن 2 پیشنهادیه
درسته اما اشاره کرده سیستم هایی که TPM 2.0 یا سی پی یو پشتیبانی شده ندارند ارتقاء به ویندوز 11 پیشنهاد نمیشه!
پ.ن: برای مشاهده نسخه TPM سیستم در بخش RUN ویندوز عبارت tpm.msc رو وارد کنید.
کلا یک سیستم رمز گذاری سخت افزاری پیشرفته هست که بخشی از رمز ها داخل اون قرار می گیره تا هیچ بشری نتونه بهش دسترسی پیدا کنه این خیلی خلاصه ش هست هم سیستم عامل هم نرم افزارها می تونن ازش استفاده کنهحالا این tpm 2 چیه اصلا؟من مادربرد b460 plus دارم.دیدم همه نوشتید منم کنجکاو شدم رفتم از بایوس فعالش کردم.حالا باید فعال بمونه یا نه؟