جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

TPM ـو الان از بایوس فعال کردم 2 هست فقط CPU چیه دیگه :|
با این حساب 5 درصد کل PC ـای دنیا شاید بزور به Minimum ـه اینا برسن :D

منم tpm فعال کردم که اتفاقا ورژن 2 هست ولی cpuم 7600 ـه که تو لیست نیست که بنظرم خیلی مسخره هست مگه ویندوز چی داره که محدود میکنن
Screenshot 2021-06-25 113024.png

• Like
Reactions: {ehsan}
بنظرم مشکل اصلی همینه که کماکان بعد این همه سال ویندوز هنوز رقیب درست حسابی نداره و هیچ رقابتی شکل نگرفته به همین دلیلم که ترسی برای از دست دادن بازارشون ندارن هر روز از خواب بیدار میشن یه تز عجیب غریبی میدن و پیاده اش میکنن :-" . ویندوز جدید پیشکش همین اپدیت های زوری ویندوز ۱۰ برای ملت انواع اقسام مشکلات رو ایجاد میکنه آخرین موردش که الان یادمه باعث شده ملت بلو اسکرین بگیرن :|

سی پی یو جزء نیازها نیست اگه بالفرض بر مبنای قدرت باشه که سی پی یو سری g هست توش از i5 های نسل 4 و 5 هم ضعیفترن حتی از i3 ها.
اگر سر دستورالعملها باشه، من که چک کردم دستورالعمل خاصی وجود نداره که اونا داشته باشن ، نسلهای قبل نداشته باشن.
فقط یکسری فیچر هست که نسلهای قبل، بخوبی نسلهای جدید توشون نیستن و گر نه سری g هنوز avx ساپورت نمیکنه.میخواد چه چیز خاصی داشته باشه که اون داشته باشه i7 نسل 7 نداشته باشه.

2021-06-25_12-16-32.jpg

ویندوز 10 هم ساپورت میکنه tpm رو . ولی ماها کاری باهاش نداشتیم. باید اطلاعات بیشتری بیاد ،ببینیم مثل ویندوز 10 اختیاری طوره. چون برا منم سوکتشو داره ولی چیپشو نداره و برا یه ویندوز فکر نکنم بخرم.
یا اجباریه که ممکنه اجباری باشه، ولی نکته دیگه اینه ، tpm 2.0 نیاز به مادربوردهای uefi داره و با بایوس قدیمی کار نمیکنه
که باعث میشه، یه قسمتی از مادربوردها و سی پی یوها خود بخود از داستان خارج بشن. البته از سندی بریج تقریبا عمده مادربوردها از uefi پشتیبانی میکنن.

2021-06-25_12-46-33.jpg

راستی قبل چک با نرم افزار ماکروسافت. اولا مطمئن شدید uefi هستید و tpm و secure boot رو هم از تنظیمات بایوس فعال کنید.

آخرین ویرایش:
سی پی یو جزء نیازها نیست اگه بالفرض بر مبنای قدرت باشه که سی پی یو سری g هست توش از i5 های نسل 4 و 5 هم ضعیفترن حتی از i3 ها.
اگر سر دستورالعملها باشه، من که چک کردم دستورالعمل خاصی وجود نداره که اونا داشته باشن ، نسلهای قبل نداشته باشن.
فقط یکسری فیچر هست که نسلهای قبل، بخوبی نسلهای جدید توشون نیستن و گر نه سری g هنوز avx ساپورت نمیکنه.میخواد چه چیز خاصی داشته باشه که اون داشته باشه i7 نسل 7 نداشته باشه.

ویندوز 10 هم ساپورت میکنه tpm رو . ولی ماها کاری باهاش نداشتیم. باید اطلاعات بیشتری بیاد ،ببینیم مثل ویندوز 10 اختیاری طوره. چون برا منم سوکتشو داره ولی چیپشو نداره و برا یه ویندوز فکر نکنم بخرم.
یا اجباریه که ممکنه اجباری باشه، ولی نکته دیگه اینه ، tpm 2.0 نیاز به مادربوردهای uefi داره و با بایوس قدیمی کار نمیکنه
که باعث میشه، یه قسمتی از مادربوردها و سی پی یوها خود بخود از داستان خارج بشن. البته از سندی بریج تقریبا عمده مادربوردها از uefi پشتیبانی میکنن.

راستی قبل چک با نرم افزار ماکروسافت. اولا مطمئن شدید uefi هستید و tpm و secure boot رو هم از تنظیمات بایوس فعال کنید.

من 9600k دارم مین هم z370 هست.
اون TMP 2 و PTT هم توی بایوس فعال کردم ولی هنوز چک نمیگیرم و میزنه سازگار نیست

واقعا نشد مایکروسافت یه کاری انجام بده، آخرش سر یه چیز الکی خون به جیگر ما نکنه:-<
کارو تا ۹۹٪ عالی پیش می‌برن بعد توی اون یک درصد آخر یه ?می‌زنن و میرن تو مخ همه.

سر هر چیزی که فکر کنید این بامبول رو دارن. آخرش درست میشه اما تلخیش می‌مونه. همین سال گذشته داستان اومدن EA Play روی PC بامبول داشت.

من که 10 ساله دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم و وقتی پشتیبانی مایکروسافت ازش قطع شد بازم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده. احتمالا تا 2030 همین روند رو ادامه بدم :D
:D
خب وقتی شما استفاده ـت از ویندوز مثلا فقط وبگردی و نهایتا آفیس باشه بله
اما وقتی مثلا نمایشگر HDR داشته باشی، گیمای روز رو بازی کنی، با نرم افزارهای حرفه ای (رندر و طراحی، دیزاین) کار کنی و ... ناچار میشی قدم به قدم با شاهکارهای جدید مایکروسافت همراه بشی :|

من 9600k دارم مین هم z370 هست.
اون TMP 2 و PTT هم توی بایوس فعال کردم ولی هنوز چک نمیگیرم و میزنه سازگار نیست
How to fix your PC when it says it can't run Windows 11
هم pcgamer و هم تام وارن که این مشکلو داشتن. وقتی فعال کردن. مشکلشون حل شده.

2021-06-25_16-07-49.jpg

استیم بیاد رو ویندوز 11 بصورت app

2021-06-25_16-09-26.jpg

میگه ویندوز 11 ممکنه رو cpu هایی که ساپورت نمیشن هم درست کار کنه ولی در مورد ساپورت بلند مدت وضعیت مشخص نیست.

مادربرد Z97 عهد دقیانوس چیپ TPM اش کجا بود آخه، این اداها رو اصلا فکرش رو نمیکردم در بیارن! هدفشون از عرضه ویندوزی که اکثریت نمیتونن استفاده کنن چیه دقیقا؟!
می تونید چیپش جدا هم بخرید البته بازم بایوس باید قابلیتش رو داشته باشه

حاضرم رو تمام چیزایی که ندارم شرط ببندم که موقع عرضه رسمی نه مشکل cpu باشه نه tpm. :D یعنی یه چیزی محالی هست که مایکروسافت بگه ملت برید فلان قطعه رو بخرید بچسبونید رو مادربورد تا ویندوز نصب بشه.دیگه نهایتش اینه که بگه بران فلان قابلیت احتیاج هست که فلان سی پی یو یا tpm 2.0 داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or