اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
در ادامه کاهش قیمت کارت گرافیک، در اتفاقی محیرالعقول () قیمت نسخههای عادی (غیر OC) کارتهای 3070Ti و 3080Ti عملاً به قیمتهای MSRP رسیدن
View attachment 214709
View attachment 214710
ترتیبش از نسل 6 که اسکای لیک باشه تا 11 به این شکل بودهاینتل cpu های جدیدش رو دستشون باد کرده، گفتن کی بهتر از مایکروسافت!
یعنی بعد نسل 7 نفهمیدم نسل های 8 و 9 و 10 و 11 چه جوری و کی معرفی شدن و اومدن اصلا! چی کار داره میکنه اینتل با خودش معلوم نیست واقعا، یه دفعه سایت باز میکنی میبینی ااااا نسل 12 هم اومده
⠀
گفتم که تا برای ماین سوراخش باز نشه قیمت اینا اختلاف زیادی پیدا نمی کنه نهایت همون 20 30 درصد بیشتر می شهدر ادامه کاهش قیمت کارت گرافیک، در اتفاقی محیرالعقول () قیمت نسخههای عادی (غیر OC) کارتهای 3070Ti و 3080Ti عملاً به قیمتهای MSRP رسیدن
View attachment 214709
View attachment 214710
As we release to Windows Insiders and partner with our OEMs, we will test to identify devices running on Intel 7th generation and AMD Zen 1 that may meet our principles. We’re committed to sharing updates with you on the results of our testing over time, as well as sharing additional technical blogs.
من نسخه لیک رو دارم فرقی داره یا همون؟ میشه اینو آپدیت زد یا نه؟خب بیلد 22000.51 ویندوز 11 هم منتشر شد، ولی فقط به صورت آپدیت برای یوزر های کانال انتشار (حلقه اینسایدر قدیم) dev در دسترس قرار گرفته و فایل iso رسمی از سمت خود مایکرو برای این بیلد منتشر نشده.
[ ولی ]
یه گروهی به نام TeamOS زحمت کشیده خودش iso این بیلد رو بر پایه ستاپ ویندوز 10 ساخته، که مشکلات TPM 2.0 و ... هم زمان نصب برطرف بشه. میتونید این بیلد رو الان از سایت های داخلی دانلود کنید.
رفتیم برای نصب![]()
من نسخه لیک رو دارم فرقی داره یا همون؟ میشه اینو آپدیت زد یا نه؟
خب بیلد 22000.51 ویندوز 11 هم منتشر شد، ولی فقط به صورت آپدیت برای یوزر های کانال انتشار (حلقه اینسایدر قدیم) dev در دسترس قرار گرفته و فایل iso رسمی از سمت خود مایکرو برای این بیلد منتشر نشده.
[ ولی ]
یه گروهی به نام TeamOS زحمت کشیده خودش iso این بیلد رو بر پایه ستاپ ویندوز 10 ساخته، که مشکلات TPM 2.0 و ... هم زمان نصب برطرف بشه. میتونید این بیلد رو الان از سایت های داخلی دانلود کنید.
رفتیم برای نصب![]()