جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

امیدوارم این چیپ و نیازمندی هاش ربطی به کرک کردن بازی ها و نرم افزار ها نداشته باشه که واقعا رو مخ میره.

اینکه ما با نسل 1 رایزن 7 نتونیم ویندوز 11 رو اونجور که باید و شاید استفاده کنیم (چقدر هم پول میدی براش مشتی خخخ) خیلی تو مخی بزرگیه!

• Like
Reactions: Sega_genesis
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
اینتل cpu های جدیدش رو دستشون باد کرده، گفتن کی بهتر از مایکروسافت! :D
یعنی بعد نسل 7 نفهمیدم نسل های 8 و 9 و 10 و 11 چه جوری و کی معرفی شدن و اومدن اصلا! چی کار داره میکنه اینتل با خودش معلوم نیست واقعا، یه دفعه سایت باز میکنی میبینی ااااا نسل 12 هم اومده :D
ترتیبش از نسل 6 که اسکای لیک باشه تا 11 به این شکل بوده
August 2015
January 2017
October 2017
October 2018
April 2020
March 2021
در ادامه کاهش قیمت کارت گرافیک، در اتفاقی محیرالعقول (:D) قیمت نسخه‌های عادی (غیر OC) کارت‌های 3070Ti و 3080Ti عملاً به قیمت‌های MSRP رسیدن

View attachment 214709
View attachment 214710
گفتم که تا برای ماین سوراخش باز نشه قیمت اینا اختلاف زیادی پیدا نمی کنه نهایت همون 20 30 درصد بیشتر می شه

AXGAMING-GeForce-RTX-3070-Ti-8GB-X3B5.jpg

اینم نمونه کارت های برادران گمنام چینی مخصوص بازار چین(البته بازم هست)
اسم شرکت innovision هست که خط inno3d هم دستشه
عکس جعبه ش برای شما هم ابهام داره؟

مثل اینکه تاریخ ریلیز ویندوز ۱۱ در ماه اکتبر هست....همونطور که میدونید تو اکتبر معمولا مدلهای جدید از محصولات سرفس مایکروسافت هم رونمایی میشن.(به خصوص که امسال تو مراسم رونمایی از ویندوز ۱۱ از ویژگی جدید قلم رونمایی شد که گفتن باید سخت افزار جدید داشته باشین...که همون تبلت سرفس هست که امسال مدل جدید رونمایی میشه)

ویرایش:مثل اینکه تاریخ دقیق ۲۰ ام اکتبر هست

آخرین ویرایش:
اولین بیلد پیشنمایش رسمی (22000.51) توسط مایکروسافت منتشر شد:
Announcing the first Insider Preview for Windows 11
داخل توضیحات، اطلاعات بیشتری هم در مورد ویندوز ۱۱ اضافه کردن. از قبیل صفحه ستینگ و ...

--------

اضافه بر اون، صفحه Inside windows 11 هم در وب سایت مایکروسافت برای معرفی ویندوز ۱۱ ایجاد شده:
Windows Insider Program
-------
و در نهایت، این جمله گوهربار رو هم فرموده‌اند:

As we release to Windows Insiders and partner with our OEMs, we will test to identify devices running on Intel 7th generation and AMD Zen 1 that may meet our principles. We’re committed to sharing updates with you on the results of our testing over time, as well as sharing additional technical blogs.

آخرین ویرایش:
خب بیلد 22000.51 ویندوز 11 هم منتشر شد، ولی فقط به صورت آپدیت برای یوزر های کانال انتشار (حلقه اینسایدر قدیم) dev در دسترس قرار گرفته و فایل iso رسمی از سمت خود مایکرو برای این بیلد منتشر نشده.
[ ولی ]
یه گروهی به نام TeamOS زحمت کشیده خودش iso این بیلد رو بر پایه ستاپ ویندوز 10 ساخته، که مشکلات TPM 2.0 و ... هم زمان نصب برطرف بشه. میتونید این بیلد رو الان از سایت های داخلی دانلود کنید.

رفتیم برای نصب :D

2021-06-29_11-46-42.jpg 2021-06-29_11-45-16.jpg

اول از همه xcloud رو pc امروز از طریق مرورگر عرضه شد.

کارتهای اینتل وارد مرحله sampling شده و نمونه های اولیه به پارتنرهای اینتل فرستاده شده تا شروع کنن به تولید.
پس احتمالا مشکلات درایور و اینا حل شده که وارد sampling شدن. احتمالا بزودی خبری از اینتل میشه چون باید تبلیغاتشو شروع کنه برا کارتاش.

خب بیلد 22000.51 ویندوز 11 هم منتشر شد، ولی فقط به صورت آپدیت برای یوزر های کانال انتشار (حلقه اینسایدر قدیم) dev در دسترس قرار گرفته و فایل iso رسمی از سمت خود مایکرو برای این بیلد منتشر نشده.
[ ولی ]
یه گروهی به نام TeamOS زحمت کشیده خودش iso این بیلد رو بر پایه ستاپ ویندوز 10 ساخته، که مشکلات TPM 2.0 و ... هم زمان نصب برطرف بشه. میتونید این بیلد رو الان از سایت های داخلی دانلود کنید.

من نسخه لیک رو دارم فرقی داره یا همون؟ میشه اینو آپدیت زد یا نه؟

• Like
Reactions: mobile1199
من نسخه لیک رو دارم فرقی داره یا همون؟ میشه اینو آپدیت زد یا نه؟

تفاوت های جزئی ولی خیلی زیاد داشته. نصب کنید کامل مشهود خواهد بود برای خودتون :D

[ ولی ]

دوستان من یه ویرایش بزنم به این پست، ریلیز TeamOS ـی که سایت دانلودها قرار داده و بر پایه ستاپ ویندوز 10 هست، روی بیلد لیک شده 21996.1 به صورت "آپگرید" قابل نصب نیست. خودم تست کردم الان، کل فایل های سیستم پاک میشه عملا ولی به لحاظ clean install از طریق بوت، برای سیستم هایی که TPM 2.0 رو ندارند کاملا پیشنهاد میشه.

ولی دوستانی که میخوان بدون پاک شدن فایل هاشون از روی بیلد 21996.1 به بیلد رسمی 22000.51 کوچ کنند، ریلیزی که سافت 98 قرار داده رو دانلود کنند. به نظر میاد ISO رسمی ـه، حالا این که از کجا و چه طوری گیر آوردن خدا میدونه! :D ولی خب ریلیز تر و تمیز تری هست به هر صورت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or