اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
من نسل 7 اینتل هستم و نصب دارم هیچ مشکلی هم نداره
دارن نسل 7 اینتل و اول رایزنو تست میکنن که خبر خوبیه.
---
نظر تام وارن در جواب یکی که پرسیده بود آیا نسل 7 ساپورت میشه.
این ساپورتش برای نسخه نهایی هست، این ورژن الان که روی همه سیستما تونستن نصب کنن حالا معلوم نیست ورژن اصلیو هم بشه نصب کرد، ساپورت Direct Storage باید دید چجوری میشه.من نسل 7 اینتل هستم و نصب دارم هیچ مشکلی هم نداره
یادمه مایکروسافت این ادا ها رو سر ویندوز 10 موبایل هم دراورده بود و قرار نبود لومیا های سری 500 و اکثر نوکیا ها ویندوز 10 نهایی رو دریافت کنن، آخر سر هم نهایی رو گرفتن هم چند تا بیلد بالاتر![]()
لپ تاپ هایی با 3050Ti شاید یک ماهی هست تو دبی من دیدم موجود هست (ایسوس بود بردنش هم سریه TUF هم ROG). اصلا اگر اشتباه نکنم سر همون کنفرانسی که Doom:eternal RT رو معرفی کردند این 3050 و 3050TI هم معرفی شده بودند. خبر جدیده؟Xiaomi announces Mi Notebook Pro X 15 with GeForce RTX 3050 Ti and 3.5K OLED screen - VideoCardz.com
انویدیا دیگه خسته شده، معرفی نمیکنه. یدفعه کارت جدید رو تو بازار میبینی.
3050ti اولین کارت سری 50 که از ریتریس و dlss پشتیبانی میکنه قراره رو لپتاپ شیائومی قرار بگیره و از 9 جولای در چین عرضه میشه.
1238 دلار برای نسخه i5
1549 دلار برای i7
قبلنا اول نسخه دسکتاپ میومد بعد لپ تاپی. یه معرفی میشد. حرمت ها از بین رفته ، احترام pc رو دیگه نگه نمیدارن.
View attachment 214914
مراسم دوم برا مدلهای ti بود اول ژوئن.لپ تاپ هایی با 3050Ti شاید یک ماهی هست تو دبی من دیدم موجود هست (ایسوس بود بردنش هم سریه TUF هم ROG). اصلا اگر اشتباه نکنم سر همون کنفرانسی که Doom:eternal RT رو معرفی کردند این 3050 و 3050TI هم معرفی شده بودند. خبر جدیده؟
amd هم از رایزن 2 به بعد که میشه 2018 ساپورت میکنه.اتفاقا سر ویندوز 10 موبایل خیلی سخت گیری کردیعنی گوشی های ماقبل 2014 (لومیا 720 و 820 و حتی فلگ شیپ هایی مثل 920 و 925 و 1020) نتونستن آپدیت نهایی رو بگیرن و رو همون حلقه اینسایدر پروندشون بسته شد.
روی یه سری مثل لومیا 830 که کاملا ساپورت بودن هم بیلد نهایی به شدت لگ داشت و گوشی رو عملا غیر قابل استفاده میکرد. بماند که گرفتن خود آپدیت 10 چه قدر بدبختی داشت و باید upgrade advisor و چرت و پرت نصب میکردیم بلکه آپدیت رو برامون میدادن.
ولی الان واقعا برام جای تعجبه!یعنی پرچمدارهایی مثل 4770k و 4790k و 6700k و 6950x و حتی سی پی یو خودم که 5960x هست برای ویندوز 11 کافی نیستند؟ نکنه معماری ـشون خـــــــــیـــــــــلی قدیمی شده؟
واقعا خجالت آوره... اینتل دیگه به هر قیمتی که شده میخواد سی پی یو هایی که رو دستش باد کرده رو بفروشه
![]()
به نظرتون الان وقت خرید کارت گرافیکه یا بیشتر صبر کنم؟
نظرتون درباره ی فروشگاه های وارداتی بدون گارانتی که محصول رو 1ماه بعد تحویل میدن چیه(نوین و....)
3060ti میخواستم که نیست الان نوین پلازا 3070ti رو زده 33قیمت بازار جهانی و چین تو این یکی دو ماه با افزایش موجودی و لیمیتر ماین قیمتشون کاهشی شده
به نظر من یه 6 ماه صبر کن.چونکه موجودی نیست که بخوای از آمازون و اینا بخری و موجودی تک و توک خرده فروشها هستند که قیمتها نجومیه.
و افت قیمت تو همین مدت هم محسوس بوده و با افزایش موجودی این روند ادامه دار خواهد بود.